Cum să scapi de mirosul skunk pe câini

Una dintre cele mai frustrante și dezgustătoare Lucrurile care se pot întâmpla cu un proprietar de animale de companie își găsesc câinele a fost pulverizat de un skunk. Primul tău instinct va fi probabil să-l aduci în cadă, dar știi Cum să scapi de mirosul skunk pe câini?

Majoritatea părinților pentru animale de companie folosesc suc de roșii ca fiind deplasarea lor de miros. Din păcate, nu este cea mai bună opțiune. Skunk Spray este un ulei nociv, care nu este ușor de îndepărtat din blană. O baie de suc de roșii va îndepărta o parte din ulei, dar nu-l va strica din haina lui Fido.

Sucul de roșii nu îndepărtează componentele chimice ale pulverizării skunk. De asemenea nu face nimic Pentru a neutraliza mirosul. Pur și simplu, sucul de roșii nu va scăpa de 100% din mirosul skunk pe câinele dvs.

Deci, știi cum să scapi de mirosul skunk pe câini? fac! Trăim într-o parte rurală din Maine Centrală, iar skunks sunt destul de comune în zona noastră. Am avut câini de mai bine de 20 de ani, și, din păcate, am avut ocazia să încerc multe remedii diferite pentru a elimina spray-ul skunk.

Cum să scapi de mirosul skunk pe câini

Cum să scapi de mirosul skunk pe câiniMecanistul meu de miros de miros este a Șampon de câine de casă. Rețeta este:

  • 1 litru de peroxid de hidrogen 3%
  • 1/4 ceașcă de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita. Zori de săpun

Nu trebuie neapărat să utilizați săpunul de mâncare de brand Dawn, atâta timp cât găsiți un brand de magazin care taie unsoare în același mod. Săpunul de mâncare este folosit pentru a descompune uleiurile în pulverizarea Skunk. Acest lucru permite ca peroxidul și soda de copt să-și facă treaba - striparea componentelor chimice ale pulverizării.

Cum să scapi de mirosul skunk pe câiniUtilizați acest amestec ca un șampon. În primul rând, umeziți bine haina câinelui. Lucrați acest amestec în strat și în jos la pielea puilor. Permiteți-i să stea timp de 10-15 minute sau atâta timp cât puteți obține pooch-ul dvs. pentru a rămâne în cadă fără a ajunge la anxietate.

Clătiți acest eliminator de miros skunk de la câinele dvs. cu atenție. Haina lui nu miroase cele mai bune după folosirea acestui amestec, astfel încât să doriți să vă dați puilor o spălare rapidă cu șampon de câine obișnuit, de asemenea. Doar asigurați-vă că alegeți un șampon care este Sigur și sănătos.

Am găsit un alt remediu pentru cum să scapi de mirosul skunk pe câini și este, de asemenea, o opțiune de casă. Mix 2 Piese de apă cu 1 parte Oțet de cidru de mere. Oțetul benzi uleiul din strat și ajută la neutralizarea mirosului. Oțetul este de fapt cunoscut pentru mirosul său, eliminând puterile și este un ingredient comun în multe curățători de uz casnic de casă.

Urmați aceleași instrucțiuni de mai sus pentru a utiliza această removersiune a mirosului de casă. Dacă sunteți în căutarea unui remover comercial de miros skunk, verificați Outklenz Skunk Odor Eliminator. Am revizuit mirosul de a elimina produsele și puteți Citiți totul despre ei aici.

Există multe mirosuri comerciale Skunk eliminând produse pe piață, dar singura efectiv produsul pe care l-am folosit vreodată este Elorklenz Skunk Odor Eliminator. Dacă ați folosit unul care a funcționat bine, vă rugăm să împărtășiți experiența dvs. în comentariile de mai jos.

Citiți următorul: Cum de a face baie un câine mai ușor (și unele instrumente unice pe care le puteți utiliza)

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Ghid despre cum să scapi de mirosul skunk pe câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să scapi de mirosul skunk pe câini