Pet pet și remover de miros face titluri

Pet PET și Remover de miros face titluri

Mulți oameni îl cunosc pe Jackson Galaxy de la spectacolul popular "Pisica mea din iad" pe planeta animalelor, iar acum multe vor cunoaște un produs nou inovator care va scăpa de petele de companie și mirosul. Personalitatea televiziunii și noul produs, numit Fizzion, au făcut titluri recent atunci când Galaxia a fost de acord să colaboreze cu Lacul Țara Galilor, Florida Parent Company care la creat.

Sub societatea-mamă Kegel LLC., Fizzion este o linie de pete PET și de eliminare a mirosului. Compania știa că se aliniază cu o personalitate de televiziune ar spori vizibilitatea produselor. Ei au vrut să lucreze cu cineva care era bine cunoscut în industria animalelor de companie și Jackson Galaxy a fost pentru provocare.

LEGATE DE: 10 sfaturi despre pui de antrenament de toaletă

Multe produse pretind că elimină petele și mirosurile, dar majoritatea maschează doar mirosul și este nevoie de multă curățare și înmuiere pentru a îndepărta complet petele. Galaxia a observat acest lucru despre alte produse, dar după ce a încercat Fizziunea, a fost încântat să-și împrumute numele la acest produs.

Linia a durat 11 ani de cercetare și dezvoltare pentru a crea. Compania a vrut să fie sigură că a eliminat 100% din mirosul și a respins animalele de la întoarcerea și murdărirea zonei din nou. Scopul a fost acela de a face acest lucru fără a expune proprietarii, animalele și acasă la substanțele chimice toxice găsite în cele mai multe produse similare.

Pet PET și Remover de miros face titluri

Compania declară că produsul lor este de neegalat de orice altceva de pe piață și care se datorează combinației formulei netoxice și puterii de îndepărtare a petelor de 100 de metrice. Ei cred acest lucru la puterea CO2.

LEGATE DE: Câine de bază de formare: 11 sfaturi esențiale

Fizzion utilizează puterea tehnologiei CO2 pentru a trata petele și mirosurile stânga de mesele de companie. Funcționează rapid, eficient și permanent, astfel încât proprietarii de animale de companie nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mirosul care apare din nou a doua zi.

Produsul descurajează, de asemenea, animalul de la revenirea la scena crimei și Spălarea din nou, care sa dovedit dificilă pentru realizarea altor produse.

Nu există substanțe chimice dure folosite în fabricarea de Fizzion, deci este sigură pentru animalele de companie, proprietarii lor și mediul înconjurător. Produsul vine într-o formă de comprimat unică. Toți proprietarii de animale de companie trebuie să facă este să plasați o tabletă în apă pentru a-și activa puterea de CO2 supraîncărcată.

Un comprimat este suficient pentru a face o sticlă de pulverizare de 23 uncii plină de curatare, iar comprimatele vin în pachete de opt. Cleanerul poate fi folosit pentru a trata petele și mirosurile de urină, fecale, sânge sau vărsături. De asemenea, pentru că acesta acoperă puterea de CO2 fără nici o chimică, se poate folosi, pe materiale delicate, cum ar fi covoare orientale sau draperii de mătase.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pet pet și remover de miros face titluri