8 Sfaturi despre cum să alegeți o canisa bună de câine dacă pleci departe

Top 8 sfaturi despre cum să alegeți o bună canisa de câine dacă tu

Te duci într-o călătorie, dar nu te poți lua animalul cu tine? În timp ce există o tonă de Hoteluri de câine, uneori nu este posibil să aducă câini într-o călătorie. Există mai multe opțiuni de îmbarcare pentru câini, dar va trebui să vă uitați cu atenție în ele. O canalitate de câine bună sau rea va avea un impact nu numai pentru animalele de companie, ci și călătoria dvs. de vacanță sau de afaceri. Dacă ați făcut alegerea potrivită, atunci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la starea câinelui dvs. știind că este în mâinile capabile.

De asemenea, citiți: 15 lucruri de știut despre hotelurile de câine înainte de a vă lăsa puii acolo

Iată opt sfaturi de luat în considerare atunci când alegeți o canisa pentru câinele dvs .:

1. Obțineți recomandări de la prieteni și veterinar

Este ușor să faci o canisa simplă și # 8220 lângă mine & # 8221; Căutați online, deoarece multe dintre aceste companii sunt înregistrate online. Cu toate acestea, solicitând recomandări de la persoanele pe care le cunoașteți și încredere, vă dați mai multă asigurare și liniștea că această canitate prietenul sau VET ți-a spus că are o bună reputație.

Odată ce aveți recomandările, faceți propria dvs. cercetare prin citirea în continuare despre aceste companii online. Citiți comentariile de la străinii de pe paginile sociale ale kennelului, dacă au una. De asemenea, verificați feedback de la site-uri de revizuire precum Google Reviews, Yelp, Facebook Recenzii și Biroul de afaceri mai bun.

2. Cereți un tur al canisei

Cereți un tur al caniseiLuați timp pentru a trece la canisa, astfel încât să puteți evalua starea ei și să vedeți dacă este foarte potrivit pentru câinele dvs. Dacă este posibil, vizitați canisa fără a face o întâlnire. Veți putea afla mai multe de la o vizită neanunțată.

În timp ce sunteți acolo, luați notă de spațiul real de locuit pentru câini. Sunt caniurile curate, uscate și calde? Există probleme de siguranță pe care ar trebui să le aveți îngrijorat? Câinii primesc paturi adecvate? Sunt bolile de mâncare și de apă curate și gol de bacterii? Sunt peluzele și ierburile binecate?

Dacă există alte animale în timpul vizitei dvs., uitați-vă și la starea lor. Sunt conținute sau stresate? De asemenea, ia în considerare dacă canisa este prea aglomerată cu câini. Dacă da, s-ar putea să nu fie un mediu favorabil pentru a vă părăsi animalul de companie pentru câteva zile, deoarece afacerea este probabil prioritizarea de a face bani peste confortul câinilor.

3. Nu ezitați să puneți întrebări din partea personalului

Din moment ce oferă un serviciu pentru a avea grijă de câinele dvs., un bun muncitor de kennel va înțelege dacă întrebați un milion de întrebări. Este chiar mai bine dacă vor răspunde de bună voie la aceste întrebări pentru a vă ușura grijile.

Întrebați despre raportul dintre lucrătorii de la Kennel față de câinii pe care trebuie să le aibă grijă. Acest lucru vă va oferi o idee dacă membrii personalului nu sunt suprasolicitați. Dacă nu manipulează o mulțime de animale, atunci își pot menține comportamentul prietenos, plăcut și respectuos și se pot bucura de îngrijirea poochiei.

Personalul ar trebui, de asemenea, să poată detalia lucruri despre animalele de companie în îngrijirea lor. Este un semn al unui bun serviciu de îngrijire a clienților sau animalelor de companie, dacă sunt conștienți de fiecare dintre dietele sau nevoile medicale ale animalelor. Înseamnă că îi pasă cu adevărat de bunăstarea câinelui tău.

Unele canise, de asemenea, nu au o facilitate de 24 de ore, deci este rezonabil să întrebați cum asigură siguranța și securitatea animalelor pe timp de noapte. Societatea umană Are o listă de verificare a întrebărilor pe care le puteți cere de la personalul canisei în timpul vizitei dvs.

4. Aflați dacă canisa are programe de redare

Unele canneluri percep prețuri mai mari deoarece au programe de joacă și mai multe activități planificate pentru câini. Dacă cel mai bun prieten al tău este mai mult exercițiu, atunci ar putea fi meritat să plătiți suplimentar pentru a satisface nevoile câinelui.

5. Întrebați dacă câinele dvs. poate aduce articole personale

Unele canise ar putea să nu furnizeze jucării pentru câinii dvs., așa că întrebați dacă vă puteți aduce favoritele sale de acasă. Asigurați-vă că oferiți instrucțiuni personalului de canisa dacă nu vă simțiți confortabil să jucați alți câini cu lucrurile pe animalele de companie. Fii clar despre ceea ce vrei, așa că nu vor mai fi probleme mai târziu.

Stați într-o canisa poate fi o experiență stresantă pentru câțiva câini. PET dvs. de companie poate avea nevoie de o pătură de securitate sau o pernă sau un alt element de la domiciliu pentru a ajuta calm-l jos. Unele canneluri permit, de obicei, acest lucru, dar pentru a fi în siguranță, întrebați despre politica lor de a avea obiecte personale.

6. Vă vaccinați câinele

Locul unu în care canin distemper Virusul se răspândește cel mai mult este caniculele de câine. Înainte de a vă îmbogăți animalul, trebuie să vă opriți medicul veterinar pentru o verificare și imunizare. Elementele de bază includ vaccinuri împotriva distemperului, a rabiei și a parvovirus.

Unele canneluri pot necesita vaccinuri suplimentare împotriva gripei canine sau Bordetella sau ar putea necesita, de asemenea, medicamente preventive pentru purici și bifați, precum și viermii de inimă. Dacă aveți în vedere o canisa, întrebați ce tip de imunizări necesită.

7. Reconsiderați dacă câinele dvs. are o afecțiune medicală sau o anxietate severă de separare

Reconsiderați dacă câinele dvs. are o afecțiune medicală sau o anxietate severă de separareCăutarea dvs. pentru o canitate bună ar putea să nu fie productivă dacă câinele dvs. are o afecțiune medicală. Acest lucru vă poate limita cu ușurință opțiunile. Dar dacă găsiți o canisa care poate să se ocupe de animalele cu nevoi speciale, asigurați-vă că aveți o poziție adecvată cu operatorii și membrii personalului pentru a discuta cele mai bune modalități pe care câinele dvs. poate fi îngrijit în timp ce sunteți departe.

Lăsați numărul medicului veterinar cu canisa în caz de urgență. Bineînțeles, lasă-l pe Veter să știe că canisa îi va notifica dacă apare nevoia.

Dacă aveți un câine cu anxietate de separare gravă, atunci ar putea fi mai greu să-l lași în canisa. Îmbarcarea într-un loc nou se va agrava doar stres Pentru că are un timp greu de ajustat la un mediu nou. Câinele ar putea avea, de asemenea, o problemă de a ajunge împreună cu alți câini.

8. Alegeți în schimb un sitter de companie

Poochul tău ar putea fi mai bine cu un Sitter Pet dacă o canisa nu este o potrivire bună. Experții spun că ședința de companie permite ca câinele să rămână într-un mediu normal și familiar, astfel încât să sufere mai puțin stres. Există un număr de Servicii de îmbarcare pentru câini, site-uri și aplicații disponibile pentru a căuta prin. Dacă nu puteți găsi un Sitter Pet, discutați cu un prieten sau cu un membru prelungit de familie care poate verifica în casa dvs. și câinele dvs. în fiecare zi.

Ultimul lucru de care aveți nevoie este să vă faceți griji cu privire la câinele dvs. când sunteți în vacanță sau o călătorie de afaceri. Indiferent dacă ați ales o canisa de câini, un sitter sau un prieten, este mai bine să începeți să faceți planuri pentru această îngrijire temporară cu cel puțin o lună înainte de a pleca astfel încât să puteți fieri totul în mod corespunzător.

Citiți următorul: 10 întrebări pentru a cere înainte de a vă aduce câinele într-un hotel

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi despre cum să alegeți o canisa bună de câine dacă pleci departe