Ce trebuie să știți despre îmbarcare cu animalele de companie

CAT în transportator

Făcând planuri să-și lase câinele sau pisica în urmă când călătoriți, uneori să fie stresantă și confuză. Care va avea grijă de animalul tău iubit, în timp ce ești departe? Din fericire, facilitățile de îmbarcare pentru câini și pisici sunt abundente, cu servicii variate și costuri. Să ne uităm la opțiunile dvs.

Servicii de îmbarcare a VET

Unele spitale veterinare oferă servicii de îmbarcare în clinică. Câini sunt în mod obișnuit găzduite în cuști mari sau în canisa. Pisicile stau, în general, separat de câini în cuști mai mici sau "City Kitty" (carcase multi-nivel). Animalele de companie sunt adăpostite separat de animalele bolnave. Personalul clinicii se hrănește și se plimba sau joacă cu câinii și pisicile din mai multe ori pe zi și își păstrează canismele sau cuștile curate și confortabile. Îngrijirea câinelui sau pisicii dvs. la biroul medicului veterinar este o alegere bună pentru animalele de companie care necesită îngrijiri medicale speciale, cum ar fi animalele de companie diabetice care primesc injecții de insulină zilnică, animalele de companie care primesc mai multe medicamente, animale de companie cu probleme de mobilitate sau cu probleme medicale care necesită o supraveghere apropiată. Personalul va fi familiarizat cu animalul dvs. de companie și cu grija sa, oferindu-vă liniște în timp ce sunteți departe.

Facilități de îmbarcare cu canisa

Faceți o căutare pe Internet pentru "îmbarcare de animale de companie lângă mine" și este posibil să găsiți diferite facilități de îmbarcare a animalelor de companie în zona dvs. Puteți găsi facilități care acceptă toate animalele de companie, unele care acceptă doar câini sau acceptă doar pisici. Multe facilități de îmbarcare oferă o experiență de îmbarcare "cușcă", unde câinii sau pisicile se pot petrece într-o zonă de joacă închisă în siguranță în timpul zilei, revenind la canioane sau cuști pentru somn și culcare. Câinii sunt, în general, separați de mărime și / sau vârstă, astfel încât câinii mari, bogați nu sunt călcați peste câinii mai mici, mai timizi. La majoritatea facilităților care oferă timp gratuit de joc, membrii personalului stau în zonele de joacă cu animale de companie pentru a se asigura că toate animalele sunt sigure și având un moment bun. Unele facilități de îmbarcare, cum ar fi acest lucru chiar utilizează monitoare video, astfel încât să vă puteți conecta la site-ul lor și să vă uitați la animalul dvs. de companie care să aibă un timp minunat, ceea ce poate oferi un părinte îngrijorat de părinte mult pace de minte.

Facilități de îmbarcare la nivel înalt

Pe măsură ce oamenii continuă să-și trateze animalele de companie mai mult ca familia decât animalele, facilitățile de îmbarcare cu animale de companie sunt mai răspândite. Astfel de facilități, care sunt comercializate să se simtă mai mult decât hotelurile decât caniculele, oferă un nivel de confort și îngrijire care depășește coșul dvs. tipic sau canisa, cu apartamente uriașe de companie echipate ca "Acasă", completă cu paturi de dimensiuni regine, canapele, televizoare , webcam-uri și chiar chat video cu două căi, astfel încât să puteți vedea și să vorbească cu animalul dvs. de companie. Aceste zile, se pare că cerul este limita cu facilitățile de îmbarcare pe Posh. Pentru a găsi o facilitate de boarding de înaltă calitate, căutați "Pet de companie de lux lângă mine" și vedeți ce apare.

Servicii suplimentare

Oricare ar fi tipul de facilități de îmbarcare pentru animale de companie pe care o alegeți, cele mai multe oferă servicii suplimentare pe care le puteți alege pentru animalul dvs. de companie, fie în timpul sejurului său, fie chiar înainte de a vă întoarce acasă. Unele exemple includ:

  • Plimbări suplimentare sau timp de joc în afara
  • Tratamente speciale
  • Extra unu-la-unu și cuddling cu un membru al personalului
  • Baie înainte de a merge acasă
  • Servicii complete de îngrijire

Făcând o rezervare

Deși uneori este posibil să găsiți camere de supraveghere în ultimul moment, multe locuri se umple în weekend. Vacanțe precum Ziua Recunostintei, Crăciunul și al patrulea din iulie pot rezerva mai multe săptămâni sau chiar luni în avans. Este întotdeauna cel mai bine să sunați mai departe și să faceți o rezervare când știți că veți fi departe. Dacă nu ați luat animalul dvs. de companie înainte, întrebați dacă puteți face un tur (de obicei fără animalul dvs. de companie).

Ce să aduci atunci când îmbarcă animalul de companie

Aduceți alimentele animalului dvs. cu instrucțiuni de hrănire și orice medicamente cu instrucțiuni. Unele locuri vă cer să aduceți gulerul animalului, eticheta de identitate și leash-alții își folosesc propriile gulere și etichete. De asemenea, puteți aduce tratamente speciale și patul animalului dvs. de companie, pătură specială sau jucării, dar rețineți că astfel de lucruri ar putea deveni murdare și chiar distruse într-o situație de îmbarcare. Nu trimiteți animalul de companie, nu poate-live-fără jucărie sau pat. Este adesea cel mai bine să utilizați așternutul oferit de facilitatea de îmbarcare. Cereți sfaturi atunci când faceți rezervarea animalului dvs. de companie.

Nu uitați să vă asigurați că animalul dvs. de companie este la curent cu vaccinurile sale. Apelați înainte pentru a afla ce vaccinuri sunt necesare. Adu dovada cu tine de la medicul veterinar. Unele facilități de îmbarcare vă pot oferi animalele de companie Vaccinul bordetella, care este un vaccin intranazal pentru tuse de canisa, numit și canin tuse. Alții vă cer să vă actualizați vaccinurile PET înainte de șederea sa.

Casa departe de casa

Găsirea unui loc pe care îl puteți lăsa în siguranță și confortabil de companie, în timp ce sunteți departe, este un sentiment minunat. Cu atât de multe opțiuni diferite de îmbarcare pentru animale de companie disponibile, sunteți sigur că veți găsi o potrivire excelentă pentru animalul dvs. de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce trebuie să știți despre îmbarcare cu animalele de companie