Pet sitter sau îmbarcare (alegeți ce este mai bine pentru dvs.)

Timpul mult așteptat pentru a călători din nou este în cele din urmă aici! Dar ce se întâmplă când nu poți să-ți iei prietenul tău blând cu tine?

Un sitter sau îmbarcare poate fi de mare ajutor în astfel de cazuri. Ce alternativă este cea mai bună pentru câinele dvs., care sunt costurile și ce trebuie să luați în considerare? 

Aici vă spunem despre avantajele și dezavantajele alegerii unui sitter de companie sau îmbarcare.

Vă vom oferi sfaturi despre cum să vă asigurați că prietenul dvs. credincios este cât mai confortabil posibil în timp ce sunteți departe!

Fie că este vorba de o vacanță sau o călătorie de afaceri în străinătate, nu este întotdeauna posibilă să vă luați prietenul canin cu dvs.

Pot exista multe motive pentru care un câine trebuie să rămână acasă: zborul poate fi prea lung, călătoria cu mașina poate fi obositoare, cerințele de intrare pentru o țară străină pot fi foarte stricte, sau hotelul nu poate permite animale de companie.

Există o gamă largă de alternative pentru prietenul tău blând pentru a rămâne cu tine în vacanță, în special în orașele mari și în rețelele sociale. 

Dar unde este cel mai bun loc pentru ca câinele dvs. să rămână - cu un sitter de companie sau un canisa de îmbarcare?

Pet Sitter sau îmbarcare (alegeți ce

Pensiune - o alternativă bună

În mod ideal, câinii ar trebui să rămână cu familia sau prietenii în timpul absenței prelungite a oamenilor lor.

Dar această opțiune ușoară nu este întotdeauna disponibilă.

O cameră într-un hotel de câine sau un canal de îmbarcare poate fi o alternativă bună.

Aici, rămân în camere sau o canisa cu alți câini sau separat, în funcție de cât de bine se înțeleg cu colegii lor.

Locuințe, costuri și personal

Pentru îngrijirea de vacanță, puteți să vă luați câinele la un sitter de câine care oferă îngrijire în casa lor privată.

Dacă găsiți un Sitter Dog care oferă posibilitatea ca câinele dvs. să petreacă câteva zile / săptămâni acolo, aceasta este, fără îndoială, o cazare optimă. 

În acest fel, câinele dvs. are contact familial și o rutină zilnică, care este probabil destul de similară cu viața de zi cu zi.

Aici puteți să vă dați dorințele și nevoile câinelui dvs. în cont individual. Unii situri de câine iau de asemenea câțiva câini în același timp.

Spre deosebire de o canisa de îmbarcare mai mare, totuși câinii trăiesc cu dvs. în casa dvs.

Ei au contact de familie și merg la plimbări regulate - la fel cum sunt obișnuiți cu acasă.

Calitatea cazărilor poate varia foarte mult în funcție de canisa de câine: de la camere curate, decorate cu iubire pline de jucării de câine pentru a fi pustiu și cani murdare, totul este posibil.

Există, de asemenea, o mare diferență atunci când vine vorba de personalul de îngrijire. Unele caniuri de îmbarcare pentru câini au management de familie care încearcă să acorde o atenție deosebită tuturor celor blânde, în timp ce alții pot avea doar un singur manipulator pentru șase sau mai mulți câini. 

Cu toate acestea, o atenție completă și luarea în considerare a nevoilor fiecărui câine nu sunt garantate atunci când vine vorba de îmbarcarea canisei.

Prețurile, care variază foarte mult, variind de la 20-60 $ pe zi. Rețineți că un preț ridicat nu este întotdeauna o indicație de bună calitate.

Pet-sitter-or-îmbarcare

Alegerea unei canale de îmbarcare

Ar fi mai bine să inspectați câinele în prealabil pentru a vă asigura că prietenul dvs. blană este în mâinile bune.

Sunt camerele curate și luminoase, este atmosfera relaxată și prietenoasă, câți personal au și ce impresie vă dau, cum tratează cele blânde și cât de des sunt luați pentru plimbări?

Sunt hrăniți mâncarea pe care o folosesc la domiciliu?

Puteți răspunde numai la toate aceste întrebări vizitând facilitatea de îmbarcare și discutați cu managerul.

Dacă pensiunea nu este prea departe de casa ta, cel mai bun lucru de făcut este să plătească o vizită surpriză, deoarece există și unii proprietari de case de îmbarcare câine care nu își păstrează promisiunile.

Încredere în instinctul tău și ai încredere în câinele tău

În afară de vizitarea canisei și verificarea curățeniei, numărul de câini pe îngrijitor, și tipul de alimente, este esențial să vă ascultați instinctul și prietenul vostru credincios.

Câinii sunt destul de sensibili când vine vorba despre cine pot avea încredere și cine nu pot.

Cum se comportă prietenul tău credincios în canisa?

Este curios și prietenos cu îngrijitorii sau este nervos și timid?

Răspunsurile la aceste întrebări vă pot ajuta să decideți cu privire la un sitter de companie sau să vă îmbarcare câinele.

O canelă de îmbarcare nu este soluția potrivită pentru toată lumea. Unii sunt susceptibili la schimbările în mediul înconjurător, lipsa cifrelor de atașament, și persoanele nefamiliare și câinii.

Aceste schimbări abrupte sunt stresante pentru câțiva câini. Gândiți-vă cu atenție dacă navele de îmbarcare sunt potrivite pentru prietenul dvs. cu patru picioare.

Prietenul tău credincios poate construi rapid încrederea cu alți oameni și îi place să se joace cu alți câini.

Dacă este cazul, atunci un sejur într-un hotel de câine prietenos poate fi un loc bun pentru el. Câinele dvs. poate chiar să-l vadă ca o sărbătoare.

Pet-sitter-or-îmbarcare

Caine de companie

Dacă câinele dvs. este precaut și nu se adaptează bine să se schimbe, un sitter de câine este probabil să fie o opțiune mai bună.

Dog Sitters Aveți grijă de unul până la maximum trei câini la un moment dat, care garantează tratament individual și o îngrijire excelentă.

Câinele merge, de obicei, să trăiască la domiciliul câinelui Sitter în timpul absenței familiei sale. În ciuda schimbărilor mediului, rămâne într-un mediu familiar, cu o rutină similară cu cea pe care o are acasă.

Dacă aceste caracteristici sunt importante pentru dvs., atunci alegerea dvs. de un sitter sau îmbarcare poate fi ușoară.

Primul contact cu un îngrijitor de câine

Majoritatea sitters câine nu oferă lor Servicii pe bază comercială dar luați câinii în timpul liber.

Ei sunt, de obicei, oameni care au deja (sau au avut) un câine și care se bucură de petrecerea timpului cu câinii.

Deoarece nu este necesară o licență specială, ca în hoteluri de câine sau adăposturi pentru câini, oricine poate deveni un sitter de câine.

De aceea există o gamă largă de ședi de câini cu experiență.

Înainte de a-ți părăsi prietenul credincios în mâinile unui sitter câine, este recomandabil să ne întâlnim de mai multe ori.

Vizitați-l de mai multe ori și observați cum vă tratează câinele și cum reacționează la noul său prieten. Mai ales când manipulatorul are deja un alt prieten de blană, trebuie să Asigurați-vă că câinii se înțeleg bine.

Lăsați manipulatorul să știe ce vă așteptați de la el înainte de a pleca în vacanță.

Cu cât sunteți mai specific despre alimente, divertisment, excursii, îngrijire și alte activități, cu atât mai bine.

El sau ea poate fi apoi pregătit să vă îndeplinească cerințele și așteptările dvs. Solicitarea tuturor acestor întrebări și cerințe se poate simți incomod.

Amintiți-vă că faceți asta de dragul prietenului tău credincios canin.

La urma urmei, vă veți bucura de pauza dvs. știind că prietenul dvs. cu patru picioare este bine.

Prețurile și alte formalități

În afară de asistența de vacanță, majoritatea sitters câine oferă de obicei servicii pe oră, variind de la 20-30 dolari pe oră. Această rată depinde de experiența și îngrijirea necesară.

Dacă câinele rămâne în câteva zile, acestea calculează de obicei o rată zilnică. Această rată zilnică poate varia destul de mult în funcție de sitterul câinelui.

În plus față de acordul asupra prețului, este necesar să se clarifice dacă câinele Sitter are un polita de asigurare.

Dacă câinele Sitter își oferă serviciile oficiale în schimbul banilor, el ar trebui să aibă o asigurare de răspundere pentru câini.

Unele asigurări de răspundere privată acoperă de asemenea daune cauzate de un câine. Dacă este cazul, asigurați-vă că citiți cu atenție clauzele de politică.

În afară de a vorbi despre preț și asigurare, este important să discutați eventualele situații de urgență.

De exemplu, ce se întâmplă dacă câinele se îmbolnăvește brusc și nu mai poate avea grijă de prietenul tău blană?

Care va avea grijă de el?

Ce se întâmplă dacă câinele devine brusc bolnav?

Poate cainele să-l ducă la veterinar?

Poate să administreze medicamente și cât de mult îi dai?

Cu cât planificați mai mult, cu atât mai pregătit veți fi în cazul unor posibile contingențe.

Lucruri de luat în considerare

Planificarea proactivă și o bună înțelegere a câinelui Sitter sau a Kennel Manager sunt esențiale pentru a vă asigura că câinele dvs. este în mâini bune.

De aceea trebuie să aveți grijă de cazări cât mai curând posibil.

Mai ales ca kennelurile mici de îmbarcare pentru câini iau doar câteva animale și sunt adesea pline în timpul sezonului de vacanță.

Unele călătorii de afaceri sau admiteri spitalicești sunt imprevizibile și trebuie să fie tratate rapid.

Dacă ați fi în considerare un Sitter Pet, iată câteva lucruri de factor în:

Cereți oamenilor din jurul vostru

În mod ideal, înainte de a-ți lua câinele, ați fi luat în considerare acest lucru și ați întrebat familia, prietenii și vecinul dacă ar putea avea grijă de câinele dvs. în caz de urgență.

Dacă nu aveți astfel de contacte, cel mai bun lucru de făcut este să aveți un sitter câine, indiferent dacă vă aflați în vacanță sau nu.

În mod ideal, câinele tău și câinele sitter trebuie să se cunoască în prealabil și să stabilească o legătură de încredere.

Veți găsi mult mai ușor să lăsați prietenul vostru credincios cu ei decât cu un sitter de câine necunoscut.

Cunoașteți casa viitorului îngrijitor

Unii situri pot fi reticenți în a invita proprietarii de câini înainte de a închide o rezervare.

Un sitter bun va fi fericit să arate unde câinele își va petrece vacanța.

Vizualizarea spațiului face posibilă evaluarea dacă este un mediu liniștit și sigur. Veți dori să fie liber de pericole și fără posibilitatea unor accidente.

Explicați nevoile speciale ale câinelui pentru manipulator

Un sitter bun va întreba întotdeauna dacă câinele are vreun nevoi speciale.

Este necesar să informați îngrijitorul de ceva special despre câinele dvs. Acest lucru asigură că manipulatorul va fi capabil să respecte rutina desfășurată în această privință.

Dacă câinele este supus unei formări speciale, este deosebit de imperativ să notificați manipulatorul.

Ar fi o greșeală să o întrerupeți câteva zile, deoarece proprietarul trebuie să plece.

De aceea este esențial să se explice îngrijitorului cum ar trebui să acționeze cu el.

Sau poate doriți să căutați un îngrijitor cu formarea în educația caninei.

Dacă câinele ia medicamente sau necesită injecții zilnice, asigurați-vă că Sitter va urma tratamentul.

Din nou, poate doriți să căutați un sitter instruit veterinar.

Și, bineînțeles, nu uitați să împărtășiți dacă dvs PET este alergic la anumite elemente sau substanțe.

Verificați unde va dormi câinele

Mulți situri de câine oferă servicii de cazare în propriile lor case.

Majoritatea se vor adapta la obiceiurile câinelui și îi vor permite să doarmă în modul în care este obișnuit să-și poarte patul fără probleme.

Un bun îngrijitor nu va lăsa niciodată oaspeții să doarmă pe verandă sau în grădină, dacă nu sunt instruite altfel.

Și, bineînțeles, nu ar trebui să-l lași să doarmă într-o cușcă sau pe un pat de câine.

Odată ce găsiți un îngrijitor care îndeplinește toate cerințele, câinele și proprietarul său vor fi câștigat un prieten pentru viață. Ei vor deveni cineva în care puteți avea încredere și să vă bazați de mai multe ocazii.

Concluzie: Sitter Pet sau îmbarcare

În plus față de siturile câinilor și hotelurile de câine, multe adăposturi de animale oferă cazare pe termen scurt.

De exemplu, dacă aveți o urgență medicală. 

Întotdeauna să fii conștient de faptul că mulțimile de animale, canisele, lucrătorii nefamilați, rutina neobișnuită.

Doar prezența altor câini poate fi destul de neliniștită pentru un câine.

Câinele dvs. este obișnuit cu pacea casei sale. Plasarea câinelui într-un adăpost ar trebui să fie ultima dvs. stațiune.

Pentru a evita stresul pentru dvs. și câinele dvs., faceți-vă afacerea dvs. să găsiți acum alternative.

A face planificarea înaintea oricărei călătorii este o mișcare inteligentă.

Indiferent dacă planificați o călătorie sau nu, nu știți niciodată când ați putea avea nevoie brusc de cineva care poate avea grijă de prietenul tău blană.

Citiți următorul: Comparând cele mai bune servicii de îmbarcare pentru câini: Dogvacay / Rover vs. Îngrijire vs. Fetch! vs. Siturile de animale de companie

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pet sitter sau îmbarcare (alegeți ce este mai bine pentru dvs.)