10 Întrebări pentru a cere înainte de a vă aduce câinele într-un hotel

In timp ce hoteluri de câine devin din ce în ce mai populare Pentru ca proprietarii să-și părăsească animalele de companie în timpul călătoriei, unii preferă să-și aducă câinii pe parcursul călătoriei. Dacă alegeți să alegeți un hotel prietenos cu animalele, există o serie de lucruri pe care trebuie să le cercetați și să le luați în prealabil. Ultimul lucru pe care îl doriți este să îl faceți până la hotel și să aflați că există restricții specificate la câinele dvs.

10 întrebări pentru a cere înainte de a vă aduce câinele într-un hotelÎn primul rând, încercați să alegeți cel mai mult Pet-friendly Chain Hotel unde personalul merge mai sus și dincolo de a găzdui animalele de companie. Apoi, citiți descrierea hotelului și comentariile altor proprietari de companie cu privire la aducerea animalelor de companie.

Vedeți ce sunt restricțiile pentru acest hotel înainte de a ajunge acolo, așa că nu trebuie să vă întoarceți după aceea. Personalul hotelului apreciază onestitatea și veți obține mult mai departe prin comunicarea, în loc să încercați să vă strecurați câinii în mod stealth și mai târziu pentru a plăti taxe mai mari.

Iată 10 întrebări pentru a cere hotelului înainte de a vă aduce câinele acolo:

1. Câți câini sunt permise?

Majoritatea hotelurilor au o limită a numărului de animale sunt permise într-o singură cameră și ce fel. Două animale de companie pe cameră sunt maxime standard, dar în unele cazuri ați putea scădea cu un al treilea animal de companie dacă plătiți o taxă suplimentară și discutați despre situația cu conducere în prealabil. Dacă aduceți mai multe animale de companie, asigurați-vă că sunt bine pregătiți și înțeleg și trebuie să fie instruiți la domiciliu. Curățarea covoarelor este scumpă, iar hotelul ar putea percepe suplimentar dacă câinii dvs. creează pete.

2. Există o limită de greutate?

Există o limită de greutateUneori, un hotel va fi prietenos cu animalele, dar nu vor permite câini de o anumită dimensiune. De cele mai multe ori aceste hoteluri vor permite doar rase mici (până la 20-25 lbs sau cam asa ceva) și câțiva vor permite câinilor mari. Cu toate acestea, acest lucru poate depinde și nu numai de lanțul hotelier, ci și de locația hotelului.

De exemplu, La Quinta Inn din Aurora, CO permite câinilor mari, dar același lanț în Forge Pigeon, TN permite doar canini mai mici. Candlewood Suites este un lanț care găzduiește o rasă mai mare până la 80 de lire sterline în majoritatea locațiilor lor. S-ar putea să fiți capabili să câștigați o mică distanță atâta timp cât vă lăsați managementul să știe înainte de timp.

3. Care este taxa de companie exactă?

Unele hoteluri prietenoase cu animalele de companie nu au taxe în timp ce altele vă pot percepe un braț și un picior. Taxa PET depinde de câțiva factori diferiți și de obicei se desfășoară la un animal de companie, pe rata de noapte. De exemplu, unele hoteluri pot percepe un depozit inițial de 50 USD pe animal de companie, apoi încă 15 $ pe noapte. Dacă totul este lăsat în modul în care ați venit, veți primi probabil taxa înapoi în termen de 5 până la 7 zile lucrătoare.

4. Există restricții de rasă?

Există restricții de rasăTipurile de animale de companie și dimensiunea acestora nu este singura restricție de luat în considerare. Din păcate, există încă câteva îndoieli cu privire la anumite rase și nu este întotdeauna până la hotel.

Legile de restricționare a rasei există în mai multe state; Pit Bulls, Rottweilers, și alți câini mai mari nu pot fi permise la hotel pe care intenționați să îl stați la. Deci, dacă aveți un câine care este pe un Lista de câini interzisă În acel stat, ar putea fi mai bine să conduceți direct prin acel stat.

5. Există un parc de câine în apropiere?

Chiar dacă rămâneți la câteva orașe departe, câinele dvs. are nevoie de undeva să-și întindă picioarele după o călătorie lungă în mașină. Nu este o cerință, dar hotelurile care au un parc sau un traseu de biciclete din apropiere sunt incredibil de utile atunci când câinele dvs. trebuie să fie lăsat pentru un exercițiu. Deci, dacă intenționați să rămâneți mai mult de o noapte, prioritizați hotelurile de companie prietenoase, care fie fie să ofere propriile parcuri de câine, fie să aibă un parc de câine în apropiere - veți fi bucuroși că ați ales-o.

6. Aveți nevoie pentru a oferi pungi de poop?

Chiar dacă ar putea fi un traseu sau un parc în apropiere, iar unele hoteluri au câine Poop Stații pentru tine de a folosi gratuit, care nu înseamnă neapărat că toate hotelurile vor oferi pungi pentru ridicarea deșeurilor câinelui. Întrebați dacă acestea oferă orice, și dacă sunt gratuite sau plătite. Dacă sunt plătiți, este mai bine să vă aduceți propria dvs Câine de pungi de câine Puteți cumpăra online, care va fi mult mai ieftin decât cumpărarea la hotel. Sau, salvați niște pungi de plastic de la călătoriile locale de magazin alimentar în apropierea hotelului.

7. Poți să faci A & # 8220; Testul Run & # 8221;?

Puteți face o fugă de încercareDacă câinele dvs. nu a fost niciodată într-o excursie sau nu a trăit în altă parte decât casa dvs., poate doriți să luați o zi sau două pentru a vedea cât de bine se ocupă de ea. Acest lucru le oferă o șansă de a se aclimat la mediul de hotel (și călătoria însăși) și să înțeleagă că acest nou loc nu este rău, este doar diferit.

Ar trebui să puteți părăsi camera de hotel pentru câteva ore fără ca câinele să-și latră sau să mestece tapițeria. Este important să găsiți aceste lucruri acum, astfel încât să le puteți controla înainte de călătoria lungă și de mai multe zile de ședere la hotel.

8. Poate sau ar trebui să aduci un pat de câine?

O mică bucată de casă poate rezolva rapid un animal de companie neliniștit. Câinele dvs. vrea doar să știe că nu va fi lăsat în urmă și că, dacă părăsiți camera de hotel, veți mai veni înapoi pentru el. Întrebați dacă vă puteți aduce propriul puii câine.

Ia-ți pătura și poate chiar să le dai un tricou care miroase ca tine, de asemenea. Șosetele nu sunt recomandate, deoarece câinii nervoși îi înghită adesea, și probabil că nu doriți să folosiți pantofii. Stick la jucării de bază pentru câini, pături și ceva care vă va ajuta să vă luați mintea puilor de pe schimbarea bruscă a mediului.

9. Ce zici de purici?

Dacă nu ați achiziționat niciun fel de prevenire a puricii sau parazitului pentru câinele dvs., faceți acest lucru înainte de a le lua într-un hotel. În timp ce majoritatea locurilor fac o slujbă decentă de curățare după oaspeții lor, nu garantează că nimic nu va fi lăsat în urmă. Au fost numeroase cazuri de câini care sunt atacați de purici rămași în cameră de oaspeții anteriori.

Placă, căpușe și vierme pot scădea cu ușurință un câine și pot trece la următorul oaspete. Ia măsurile de precauție suplimentare și cumpărați a Gulerul Flea, Doar în cazul în care pilula dvs. tipică lunară de prevenire a inimii nu este suficientă. Verificați urechile câinelui, labele, nasul și gura pentru orice dăunători nedorită atunci când veniți și înainte de a pleca.

10. Care se ocupă de anxietatea câinelui tău

Care se ocupă de câinele dvsChiar dacă câinele dvs. se află bine acasă în timp ce vă aflați, nu înseamnă că se vor comporta în același mod în timp ce călătoriți. Unele animale nu fac bine pe drum, deoarece le aruncă din rutina lor obișnuită. Ei nu știu ce să se aștepte, mai ales când le lași într-o cameră ciudată de hotel care miroase ciudat și nu este deloc ca acasă.

Dacă explorați orașul sau doar apucați micul dejun și nu vă puteți lua pooch-ul cu dvs., pentru a le lăsa într-un hotel, le face cât mai confortabil și informează personalul despre acest lucru. Este comun pentru câini în hoteluri pentru a experimenta anxietate și nu doriți ca personalul să provoace alte complicații tuturor părților.

Animalele care tind să distrugă lucrurile și să mestece mobilierul atunci când sunt nerăbdători ar putea fi nevoit să fie kenneled pentru perioade scurte, deci luați în considerare aducerea unui a Crăciun de câine Dacă credeți că aceasta ar putea fi o problemă. Nu este situația cea mai ideală, dar le păstrează în siguranță în timp ce sunteți afară. În același timp, care va fi responsabilitatea dvs. pentru câinele dvs. care acționează din cauza anxietății?

Fii pregătit financiar

Hoteluri de companie prietenoase sunt mai obișnuiți să se ocupe de problemele legate de animalele de companie, dar încă mai au limitele lor. În cazul în care câinele dvs. voma pe un covor sau are un accident, este posibil să fiți încărcat pentru serviciul de curățenie. Fiți gata să vă ocupați de povara financiară care ar putea să vină cu călătoria cu câinele dvs. și să rămână în hoteluri împreună.

Cele mai multe hoteluri doar o iau din depozit, dar încă mai au informațiile despre card. Doar păstrați-vă în minte atunci când decideți dacă este sau nu cel mai bine să vă îndoiți câinele în timp ce vă aflați în camera de hotel sau poate chiar părăsiți câinele cu prietenii sau la A Hotel Dog.

Citiți următorul: 15 sfaturi de siguranță pentru călătorii cu câini în mașini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Întrebări pentru a cere înainte de a vă aduce câinele într-un hotel