8 Sfaturi pentru a îmbunătăți listarea directorului de canisare

8 sfaturi pentru a îmbunătăți listarea directorului de canisaj

Dacă căutați pe Internet pentru a vă îmbunătăți listarea directoarelor de la Kannel & # 8221; am primit toate informațiile de care aveți nevoie. Ca un crescător, învățând cum să Îmbunătățiți listarea directorului de canisare ar trebui să fie destul de mare pe lista dvs. de dorințe. Lista listelor de directoare ale directorului Kannel sunt ca și paginile galbene ale comunității de câini. Diferiți crescători enumeră canisele pe respectivele lor Clubul KennelListarea sului pentru a facilita cumpărătorii potențiali să le găsească.

Îmbunătățirea listei de directoare pentru o canisa nu este știința rachetelor. Există anumiți pași simpli pe care îi puteți lua pentru a vă asigura că listarea dvs. de rang înalt. Unii dintre acești pași sunt la fel de ușor ca actualizarea numărului dvs. de contact în timp ce alții adaugă o descriere cu puțină adâncime. Deci, fără a mai fi ado, aici sunt pașii de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți listarea directorului de canisare.

Sfaturi pentru a îmbunătăți înregistrările directorului de la Kannel

Imaginarea înregistrărilor directoarelor de la Kannel nu necesită o mulțime de cercetări. Dacă vă uitați la câteva înregistrări bune, veți afla că au multe lucruri în comun. Și acestea sunt exact lucrurile de care aveți nevoie pentru a implementa.

1. Adăugați adresa dvs.

Nu veți crede cât de mulți oameni au vedere la asta. Adăugați întotdeauna adresa dvs. cu lista dvs. de canisare. Există un motiv destul de bun pentru asta. Vedeți, oamenii adesea caută pe Internet pentru a găsi un crescător de câini în zona lor. Dacă listarea dvs. are o adresă, ei vor găsi și canisa dvs. Când oamenii știu unde să vă găsească, ei vor fi puțin mai încredințați și, în consecință, afacerea dvs. va obține mai multă tracțiune.

2. Menționați orele de funcționare

Un semn al unei afaceri legitime care îi pasă de clienții săi este că are ca scop minimizarea cheltuielilor de cheltuieli. Asta inseamna Afacerea oferă clienților ceea ce trebuie să știe cu listarea. Deci, pentru a face acest lucru în listarea dvs., în plus față de adăugarea tuturor detaliilor relevante, adăugați și orele de funcționare. Ca o notă laterală: Când și dacă orele dvs. de funcționare se schimbă, asigurați-vă că actualizați și listarea.

3. Explicați cerințele de numire

Țineți minte punctul de minimizare a cheltuielilor, deoarece cu siguranță se aplică aici. Lăsați un lucru din calea: Ca o afacere, obiectivul dvs. principal ar trebui să fie acela de a oferi valoare clientului.

Indiferent dacă operează o zi de zi pentru câini, o afacere de îmbarcare pentru câini sau sunt pur și simplu un crescător, facilitând clientul să fie întotdeauna prima prioritate. În consecință, ori de câte ori o persoană se află pe listarea dvs., ar trebui să știe cum să facă o întâlnire. Și Este responsabilitatea dvs. să detaliați acești pași. Deci, precizați în mod clar cerințele de numire și fără rezerve.

4. Adăugați un link către site-ul dvs. Web

În lista dvs. de directoare, adăugați un link către dvs Website. Și dacă nu aveți un site web, atunci ar trebui să luați în considerare obținerea unuia. Un site web este mai mult decât un obicei modern; Este practic metoda modernă de a face afaceri. Un site web conceput profesional este un indicator pe care îl aveți grijă de afacerea dvs și clienții iubesc asta.Pe scurt, obțineți un site web și asigurați-vă că listarea dvs. de directoare este legată de aceasta.

Site-ul Kennel
Luați în considerare crearea site-ului propriu al nașului.

5. Furnizați numărul dvs. de contact

Apoi, în lista de "lucruri importante pe care majoritatea oamenilor nu le fac" este lipsa unui număr de contact sau cel puțin unul de lucru. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, listarea dvs. nu merge nicăieri. Pe partea flip, dacă doriți ca înregistrarea dvs. să crească, adăugați un număr de contact de lucru. Clienții au încredere în o afacere ușor accesibilă, deci asigurați-vă că a ta este.

6. Adăugați o descriere

Asigurați-vă că clientul potențial înțelege genul de afaceri pe care îl executați sau mai potrivit, motivația și ideea din spatele afacerii dvs. Clienții au mai multe șanse să se angajeze în afaceri cu cineva care simt o conexiune.

Scrieți o descriere pură, sinceră a afacerii dvs. și de ce faceți ceea ce faceți. Acest lucru care vă va ajuta să ieșiți într-o mare ofertă din ce în ce mai asemănătoare. În consecință, accentul principal al unei descrieri nu este acela de a atrage clienții, ci mai degrabă să le spună care este canisa dvs. că alții nu dau. Adăugați o descriere în listarea dvs. care îi spune altora despre dvs. și afacerii dvs. ca și cum ați spune unui prieten.

7. Furnizați poze

Ei spun că o imagine este în valoare de o mie de cuvinte. În timp ce proiectați listarea directorului de canisare, Adăugați o grămadă de imagini de înaltă calitate ale canisei dvs. Deci, data viitoare când un potențial client navighează prin listare și vine peste a ta, vor putea să vadă cum arată afacerea dvs. Publicitatea unei afaceri cu imagini arată o deschidere și încredere că clienții caută. Nicio fotografie nu poate face griji pe cineva să creadă că ai ceva de ascuns.

8. Împărtășesc mărturiile

Odată ce aveți câțiva clienți mulțumiți, obțineți mărturiile lor și adăugați-le la lista dvs. de canisare. Aceasta este cea mai rapidă modalitate de a crește clienții dvs. Când oamenii știu că canisa dvs. are o istorie a clienților mulțumiți și poate fi de încredere, nu ar ezita să vină la tine. Așa cresc afacerile.

Dar dacă afacerea dvs. este nouă și nu aveți încă mărturii clienților, faceți-le scopul dvs. și lucrați spre ei. Satisfacția clienților este lucrul care ține o afacere.

Îmbunătățirea înregistrărilor privind directorii de la Kannel - Întrebări frecvente

Următoarele sunt câteva întrebări pe care oamenii le întreabă pe internet. Au fost răspuns aici pentru confortul dvs.

Cum obțineți un nume de canisa?

Pentru a obține un nume de canisaj, persoana care dorește să obțină numele trebuie să se înregistreze la Akc sau clubul de kennel la alegere. Pentru înregistrare, Cu toate acestea, persoana respectivă trebuie să fie un participant activ la comunitatea de reproducere a câinilor. Pentru AKC, arătând că sunteți membru activ al comunității necesită următoarele lucruri:

  • Persoana care aplică pentru a obține un nume de canisa trebuie să fi participat la unele evenimente AKC cu rasele pe care le solicită
  • De asemenea, trebuie să înregistreze 5 gunoi AKC în ultimii cinci ani sau un minim de 1 gunoi în ultimii 5 ani

Toate aceste lucruri sunt obligatorii dacă doriți să obțineți un nume de canisa.

Ce este o ședere de canisa?

O aplicație de kennel este adăugată la numele câinelui pentru a identifica rasa sa. Este similar cu modul în care companiile adaugă de obicei la numele produsului lor pentru a evidenția noi caracteristici. Când înregistrați un nume de canisa, câinele dvs. primește un identificator unic. Acest identificator ajută la identificarea unei singure linii de sânge. În mod similar, această aplicare vine și la îndemână în timpul evenimentelor și a câinelui.

În consecință, alegerea unei companii unice și atrăgătoare este o modalitate sigură de a prinde ochii oamenilor. Și când oamenii știu despre canisa dvs. afacerea dvs. va crește considerabil.

Cum îmi înregistrez numele de canisaj AKC?

Înregistrarea unui nume de canisare este primul pas în protejarea liniei de sânge ale canisei. Pentru aceasta, trebuie să vă înregistrați la AKC ca crescător și expozant și să le întâlniți Cerințe de înregistrare a numelui canisei. Înregistrarea unui nume cu AKC este ușoară, cu condiția să îndeplinească toate cerințele detaliate mai sus. Odată ce sunteți sigur că îndepliniți cerințele, trebuie să completați formular Pentru a iniția procesul.

Ce este înregistrat FCI?

Când un nume de canisa este înregistrat FCI, înseamnă că Rasele care transportă această aplicare recunoscute de cluburile de kennel din 98 de țări din întreaga lume. FCI, Fédération Cynologique International, este Federația Internațională a Cluburilor Naționale a Kennel din 98 de țări. În timp ce cluburile de kennel din SUA, Marea Britanie și Canada nu sunt membri ai FCI, majoritatea cluburilor din aceste țări mențin comunicarea activă cu FCI cu privire la noile rase și standarde de rasă. După cum puteți spune, obținerea înregistrării FCI pentru numele dvs. de canisaj are un stimulent destul de mare.

Ce înseamnă numele clubului de kennel?

Un nume club de kennel este, de asemenea, numit "semnătură de crescător". Motivul pentru care se numește semnătură de crescător este că descrie rasa și canisa care a produs această rasă. Când catelul dvs. are o ședere se aplică în numele său, oricine se interesează pentru acel cățeluș va ști imediat despre canisa pe care o aparține rasa. În consecință, deoarece numele canisei servesc un scop important, există reguli stricte care urmează dacă doriți să obțineți a ta.

Urmați aceste opt sfaturi și vedeți cât de repede începe canisa dvs. să câștige popularitate. Dacă aveți unitatea și dedicarea, faceți aceste modificări mici în directorul dvs. de canisare pentru a obține notificarea pe care o meritați!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi pentru a îmbunătăți listarea directorului de canisare