Cum de a alege cel mai bun nume de canisa - generatoare, liste, scurt vs lung

Cum de a alege cel mai bun nume de canisa - generatoare, liste, scurt vs lung

Alegerea dreptului Numele canisei Pentru eforturile dvs. de reproducere este o decizie cheie de branding. A Kennel Aplică ar trebui să transmită personalitățile câinilor dvs., rasa dvs., dar, de asemenea, memorabilă. Indiferent dacă alegeți un prefix de canisa sau un sufix, ar trebui să fie unic și un impact.

Unii crescători de câini au avut în minte numele de canisa de ani de zile și încep doar să o folosească odată ce devin crescători de câini profesioniști. Alți crescători creează liste, cântăresc pro și contra pentru fiecare nume și, în cele din urmă, se stabilesc pe un nume. La fiecare crescător metodologia sa. Mereu Verificați cu dvs Clubul Kennel de alegere dacă agentul dvs. de kennel preferat este disponibil pentru înregistrare și ce constrângeri pot avea (cuvinte interzise, ​​lungime etc.).

Dacă sunteți după o Lista ideilor de nume pentru cățelul dvs. de sex masculin sau feminin, Verificați-vă Nume Center.

Ceea ce este un nume de canisaj folosit pentru?

Un nume de canisaj este un nume folosit pentru a identifica o canisa și câinii produse. Cu alte cuvinte, este numele organizării unui crescător de câini. O denominație de canisare ar trebui să vă așeze câinii în afară de alți câini și Definiți linia de sânge. Ofixă poate fi înregistrată pentru utilizarea cu cluburi de kennel și o dată înregistrată, nu poate fi utilizată de alți crescători.

Un nume de canisa este, de asemenea, cunoscut ca a Semnătura canisei. În cele din urmă devine un mijloc de recunoaștere a bogăției câinilor produse în timp ce ei efectuați în spectacole de câini și alte evenimente de câini. Când în astfel de spectacole, Kennel Aplicați este o identificare a câinelui tău.

[Pulcquote-dreapta] Afirmația unei canise ar trebui să fie personalitate, originalitate și scop.[/ Pulcquote-dreapta]

O privire mai atentă la raționamentul din spatele majorității numelor de canisare relevă anumite caracteristici distincte ale liniilor de sânge și a câinilor. Un nume de canisaj ar trebui să fie ideal de originalitate și scop. Cu toate acestea, poate fi orice în funcție de alegerea și preferința amelioratorului.

Este o semnătură care este atașată pentru totdeauna fiecărui câine, care mai mult decât a fi un campion în spectacolele de câine, este membru al familiei dvs. Breerii se străduiesc din greu să aleagă cele mai bune știri ale canisei, astfel încât lumea să recunoască rasa câinelui și să indice că sunt mândri că au creat puii în canisa lor.

Toți crescătorii de câini au nevoie de un nume de canisa?

Alegerea unui nume de canisa este nu este o necesitate directă Hobby crescători care fac o reproducere unică sau au un gunoi accidental.

Dar altfel și, în general, numele canisei sunt necesare pentru a distinge puii de la ceilalți în aceeași rasă. O aplicație de canisare este adăugată în general la numele unui câine. Acest lucru solicită o identificare rapidă și ușoară.

Numele de canisaj sunt înregistrate și, prin urmare, ei devin o identitate permanentă a liniei de sânge a câinelui tău. niste Numele originale de afaceri câine De asemenea, faceți ca câinele să iasă în evidență și să devină popular la spectacole și evenimente. Numele canisei sunt branduri reale și, astfel, devin mașini de marketing puternice odată ce recunoașterea mărcii este atinsă.

Cum să găsiți idei de nume de kennel?

Numele domeniului dvs. de tip canisa este încă disponibil?

Alegerea unui nume de canisa este o sarcină descurajantă pentru crescători. Adesea lipsesc idei pentru a alege și a obține paralizie de analiză. În mod ideal, puteți să vă faceți timp, dar în cele din urmă, asigurați-vă că numele canisei este la fel de unic ca linia dvs. de sânge va fi. Numele ar trebui să aibă un nivel considerabil de originalitate, astfel încât proces de înregistrare este neted. Cu toate acestea, nu doriți să o exagerați prin încercarea prea tare.

Aici merge câteva sfaturi și trucuri pentru a putea alege cele mai bune nume de canisare.

Urmați-vă imaginația

În multe cazuri, proprietarii de câini au deja în minte câteva nume de canisare pe care doresc să le aloce. S-ar putea să fiți puțin confuză despre care să mergeți și pe care să plecăm poate.

Astfel de nume ar putea fi aceleași sau inspirate de numele străzii în care locuiți, a caracter fictional sau pur și simplu numele ultimului tău câine. Oricare ar fi, cel mai bun mod este să-ți urmezi imaginația și să alegi un nume, menționând care te face să te simți fericit așa cum face câinele tău.

Generatoare de nume de canisa

Generatoare de nume de canisare online sunt platforme web care sunt dedicate să vă aducă mii de nume de canisaj, permițându-vă să alegeți pe cel care vă place. Unele dintre aceste nume pot fi destul de amuzante pentru a vă atrage atenția instantanee. Cu toate acestea, un generator de nume de kennel ar putea să nu vă ofere nume foarte originale. Dar puteți lua idei de acolo și le puteți combina cu propria idee / imaginație pentru a alege numele perfect.

Navigheaza pe internet

În afară de a lua în considerare generatoarele de nume de kennel online, puteți Căutați pe web pentru a veni peste câteva nume de canale cu adevărat atrăgătoare. Puteți veni pe forumuri În cazul în care crescătorii de câini discută cum și de ce au ales un anumit nume de canisaj și așa mai departe. Puteți obține idei din aceste fire de forum pentru a scoate un nume care se potrivește cu preferințele dvs. și poate să-l alunge într-o oarecare măsură.

Caniculele existente

În timp ce încercați căile menționate mai sus, puteți simți simultan Păstrați un ochi pe listele existente ale numelor de canisare. Chiar dacă astfel de liste nu vă pot oferi un nume specific, original, ei vă vor inspira cu siguranță prin intermediul unor nume mari ale liniilor de sânge. Această inspirație cuplată cu o împingere în direcția cea bună vă poate ajuta să decideți cele mai bune nume de canisare posibile.

Scurt vs. Cancel lungimii lungi

Indiferent dacă alegeți un nume lung de canisaj sau unul scurt, ideea este de a face impactul, unic, original și, desigur, ușor de reținut. Numele canisei este la fel de special și important pentru identitatea câinilor și linia de sânge a acestora. Este, de asemenea, un brand și, prin urmare, trebuie să fie ales cu atenție. De exemplu, amplificările scurte de canisare sunt mai ușor de reținut, dar, în general, sună mai puțin profesional. Ambele tipuri au cota lor echitabilă de avantaje și dezavantaje.

Următoarele sunt unele dintre avantajele și dezavantajele numelor de canale scurte și lungi.

Nume lungi de canale

Numele lungi de canale sunt formal și grand. Numele lungi de canisare sună gravă și, prin urmare, creează un impact instantaneu. Numele lungi permit amelioratorului să includă toate informațiile pe care doresc să le comunice despre câinele lor chiar în numele ei însuși.

Numele lungi ale canisei sunt adesea prea lungi în măsura în care sunărea în mod inutil elaborată și stupid. Numele lungi de canale sunt greu de reținut. Numele lungi de canale ar trebui să formeze inițiale care sunt cel puțin ușor de reținut, dacă nu întregul nume.

Numele scurte ale canisei

Numele de canale scurte sunt Crisp, dulce și ușor de reținut. Numele mai scurte nu conțin prea multe cuvinte, dar numele câinelui dvs. ca o necesitate. Prin urmare, ele sunt mai ușor de identificat cu catelul dvs. Numele scurte ale canisei, dacă este într-adevăr atrăgătoare, pot atrage atenția instantanee și pot rămâne mai mult în memoria unei persoane.

Numele mai scurte sunt doar una sau două cuvinte și pot fi confundate cu multe alte lucruri. Numele mai scurte nu reușesc să aibă un caracter distinct și original al lor. Numele de canisare mai scurte Nu oferiți informații corecte despre linia de sânge a câinelui. Numele de canisare mai scurte pot suna prea mult ca brandurile regulate, mai degrabă decât numele efective utilizate pentru a descrie creaturile vii (câini, în situația noastră).

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a alege cel mai bun nume de canisa - generatoare, liste, scurt vs lung