Cum să recunoașteți și să ajutați câinii cu anxietate severă

Anxietatea de câine nu pleacă dacă proprietarii de animale de companie ajung la rădăcina problemei pentru a rezolva problema, deci iată câteva soluții și sfaturi pe care le puteți utiliza.

Ești pooch, probabil a experimentat anxietate înainte, dar nu este nimic neobișnuit - anxietatea de câine este de fapt foarte comună și considerată normală. In conformitate cu Asociația veterinară australiană, tulburarea de anxietate este o afecțiune medicală de vârf în rândul caninilor.

Cu toate acestea, veterinarienii avertizează, de asemenea, că unii câini pot necesita un plan de tratament regim să se îmbunătățească atunci când această anxietate iese din mână și este important să o tratați. De fapt, recent studiile au aratat că câinii cu afișaj de anxietate Păr prematur de gri în jurul gurii lor. Poochul tău tânăr are părul gri? Apoi el sau ea ar putea avea de-a face cu prea multe probleme de anxietate.

Ar putea fi greu de imaginat cum câinii, cei finali de ameliorare a stresului uman, pot fi atât de înveliți în anxietate în sine. Cu toate acestea, dacă luați în considerare stresorul în jurul unui mediu, nu are control, atunci este logic de ce aceste animale pot dezvolta stres și tulburări emoționale la fel ca oamenii fac ca oamenii. Deci, cum recunoști și ajutați un câine cu anxietate?

De asemenea, citiți: 7 situații care pot să-ți accentueze câinii

Semne comune și factori de câini cu anxietate

Semne de stres la câiniPrintre cele mai evidente semne fizice ale Câini stresați și un câine cu anxietate include gâfâind, tremurarea, stimularea, murdărirea, lătratul excesiv, și peperea necontrolată sau poppingul. Câinele ar putea prezenta, de asemenea, tensiune corporală cu spatele lor ușor coborât și urechile lor se încadrează înapoi.

Câinii devin nerăbdători din cauza multor factori, dar teama se află în partea de sus a listei de motive. S-ar putea să se teamă de un mediu nefamiliar, prezența unui animal sau a unui străin sau doar neobișnuit zgomote puternice. S-ar putea, de asemenea, să se teamă de un stimul vizual, cum ar fi vântul care suflă perdelele, sau o umbrelă atârnată în curtea din spate.

În unele cazuri, câinii mai în vârstă dezvoltă și frica, deoarece funcția lor cognitivă se diminuează încet. Percepția și conștientizarea lucrurilor din jurul lor pot declanșa cu ușurință atacurile de anxietate. Demența, apatia, depresia și alte probleme legate de declinul cognitiv al câinilor seniori pot crește toate nivelurile de anxietate ale animalului, potrivit veterinarilor.

Studiile arată că cel puțin cel puțin minim 14% de câini experiența anxietății de separare atunci când sunt lăsați singuri în casă. Ca urmare a acestei anxietate de separare, aceștia prezintă comportamente distructive, repetitive și compulsive care le pot frurma proprietarii.

Cum să vă ajutați câinele anxios

Singura modalitate de a remedia este de a ajunge la cauza rădăcinii, astfel încât proprietarii de câini trebuie să încerce să înțeleagă ce cauzează anxietatea câinelui lor. Dacă este un declanșator în mediul lor, atunci unele schimbări ar trebui făcute în jurul valorii de unde trăiește câinele. Dacă aveți un câine senior anxios și este un factor legat de vârstă, atunci ar fi cel mai bine să obțineți mai mult diagnostic și îndrumare de la un medic veterinar pentru animalul dvs. de companie pentru a obține tratamentul medical potrivit - există multe disponibile, cum ar fi medicamentele de anxietate, diferite consumabile ca Jucării de anxietate și Colari de calmare, care au fost dovedite științific la locul de muncă.

În cele mai multe cazuri, totuși, formarea comportamentală va corecta problema. Dar acest lucru necesită timp și coerență că proprietarii de animale de companie ar trebui să se angajeze. În caz contrar, problema cu câinele nu va dispărea sau se poate dezvolta într-o fobie plină.

Soluții rapide pentru anxietatea câinilor

Altele decât discutarea unui plan de tratament cu un medic veterinar și cumpărarea de medicamente sau consumabile, proprietarii de câini pot încerca, de asemenea, să dezvolte noi rutine care să funcționeze pentru a reduce aceste declanșatoare de anxietate. Încercați unele dintre aceste soluții rapide de mai jos împreună cu antrenamentul comportamental - au fost dezvoltate de către behavioriștii canini și au o înregistrare dovedită pentru a fi eficientă în abordarea anxietății câinilor.

Miros recunoscut. Dacă trebuie să părăsiți doar câinele în casă, ar putea ajuta să vă puneți vechiul folosit cămașă (sau alte apartenențe) în cutia sa, care miroase ca tine. Mirosul dvs. ar trebui să sperăm că calmați câinele până când vă întoarceți.

Anvelopul câinelui. Dacă intenționați să aveți oameni în casă și câinele dvs. ar putea acționa din cauza prezenței străinilor, atunci ar putea ajuta să-și cheltuia inainte de Partidul casei tale. Petreceți câteva ore de mers pe jos câine sau jucând cu el în parc, astfel încât, până când vă întoarceți și pregătiți-vă pentru petrecere, el va fi prea obosit să vă îngrijorați de toți acei oameni și să dormiți doar în restul nopții.

Vest de anxietate. Dacă este o furtună, majoritatea proprietarilor au descoperit că obținerea unui tunet (sau altele Vest de anxietate) Care îl va mângâia până când trecerea furtunii este cea mai eficientă soluție. Aceasta este o îmbrăcăminte patentată de câine care a fost studiată cu atenție și dezvoltată pentru a aplica o presiune asupra corpului și lucrează pentru câini care se tem de furtuni, focuri de artificii, călătorii și separare.

Redați muzică și blocați declanșatoarele. Dacă este vorba de focul care face ca câinele dvs. să fie nervos, există mai multe lucruri puteți face pentru a ajuta la pooch. Încercați să îl continați într-o cameră sau în cutia sa, astfel încât el să nu fie forțat să se rătăcească speriat și să lase ceva care miroase ca tine sau să ofere jucării de anxietate ca distragere a atenției. În plus, știința a constatat, de asemenea, că jucând muzică tare liniștitoare că câinii se bucură, De obicei, muzica clasică, va ajuta la îneca zgomotul (mașinile de zgomot alb funcționează și bine).

Citiți următorul: 7 moduri dovedite de a calma un câine (susținut de știință)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să recunoașteți și să ajutați câinii cu anxietate severă