Delta impune noi restricții pentru zborul cu câini

Delta impune noi restricții pentru zborul cu câini

Știm cu toții animalele de companie fac parte din familia noastră. Le-am lăsat să trăiască înăuntru, împărtășesc paturile noastre, Împărtăm mâncarea cu ei, și acum luarea de călătorii cu ei tocmai au primit un pic mai sigur și mai ușor și mai ușor.

În funcție de ce companie aeriană alegeți să zburați, animalul dvs. de companie poate sau nu să nu mai călătoriți în cargo. Acest lucru nu mai este cazul cu Delta Airlines.

În ultimul deceniu, multe animale de companie au dispărut sau au murit în timpul tranzitului cu anumite companii aeriene. Delta a fost una dintre acele companii aeriene. Conform MarketWatch, Delta este responsabilă pentru aproximativ 25% din totalul deceselor legate de companie. Dar acum Delta vine cu și oferind servicii mai sigure pentru animale de companie.

LEGATE DE: Cum să trimiteți un câine cu avionul

În 2011, Delta și-a schimbat politica pentru a nu mai permite Câini brahycefalice (câinii cu fața în față, cum ar fi pugs și buldogi) în zonele de marfă datorită dificultăților lor respiră în fluctuațiile de temperatură și de presiune a aerului.

Acum, Delta o iau la un nivel complet nou pentru a asigura siguranța animalelor noastre, indiferent dacă este o rasă ciudată sau nu.

Cu toate acestea, dacă aveți un câine de rasă mare, animalul dvs. de companie nu poate călători în cabină, ci va fi transportat ca încărcătură. Potrivit purtătorului de cuvânt al Deltei, transportul animalul dvs. de companie, pe măsură ce încărcătura este mult mai sigur decât călătoria ca "bagaje verificate".

"Animalele care sunt transportate prin Delta Cargo sunt monitorizate îndeaproape de echipele de servicii pentru clienți în timpul călătoriei lor. În timp ce la aeroporturi, animalele de companie sunt tratate în zona de susținere controlată la temperatură și la camioane. De asemenea, Delta Cargo înregistrează servicii profesionale de kenneling dacă sunt necesare sejururi peste noapte."

Vorbește despre o îmbunătățire plăcută! Spun bine pentru Delta. Acum de ce nu au făcut acest lucru mai devreme? Cine știe; dar cel puțin ei o fac acum.

LEGATE DE: Costurile câinilor de transport maritim pe calea aerului

America devine un loc din ce în ce mai prietenos pentru câini. Înapoi în ziua, câinii au trăit doar în afara; permițându-le în casă era de neconceput. Dar astăzi, câinii fac parte din viața de zi cu zi pentru mulți părinți de companie din SUA.

Câinii care zboară în marfă a avionului

Acest lucru nu este mai distractiv pentru noi, deoarece acum ajungem să luăm câinii noștri peste tot, dar gândiți-vă doar la toate distracțiile pe care le vor merge cu dvs. și vor verifica toate noile atracții și mirosuri.

Fiecare companie aeriană urmărește propriile reguli și reglementări în conformitate cu cerințele specifice ale statului. Delta cere ca câinele să fie păstrat în canisa în orice moment înainte și în timpul zborului. Câinele dvs. contează ca pe un singur card și trebuie să se potrivească sub scaun în fața ta.

Există reguli diferite în funcție de locul în care zburați cu câinele dvs. și aceste reguli pot fi găsite pe site-ul companiei aeriene. Există, desigur, o taxă de o singură cale, dar știind că animalul dvs. de companie este în siguranță cu dvs. merită costul suplimentar.

LEGATE DE: Liniile de câini aprobate de companie și transportatorii

Rețineți că există și dezavantaje pentru a transporta câinele dvs. ca încărcătură. Din păcate, există întotdeauna loc pentru eroare. Am auzit de animalele de companie care scapă accidental datorită unei uși de canisa care apare deschisă. Câinii pot obține un accident vascular cerebral, devin distructive din cauza anxietății și a altor probleme potențiale atunci când zboară în încărcătură.

Dacă aveți nevoie să zburați cu canina, discutați cu medicul veterinar cu privire la medicamentele pentru sedare și ameliorare a anxietății pentru a vă menține calmul de companie în plus față de asigurându-vă că sunt potrivite pentru călătorie.

Optând pentru un zbor direct, de asemenea, ajută. Acest lucru permite cel mai scurt timp posibil și poate reduce foarte mult anxietatea câinelui în timpul zborului.

Încercați să nu alegeți zboruri în vară datorită căldurii sau dacă trebuie, alegeți zboruri pe timp de noapte. Opusul complet este adevărat pentru vremea extrem de rece.

LEGATE DE: Sfaturi de călătorie pentru câini și cum să se ocupe de animalele de companie

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru animalul dvs. de companie este să lăsați compania aeriană să știe că aveți un animal de companie care călătorește cu dvs. și că doriți ca marfa să mențină nivelurile de oxigen monitorizate. Cu toate acestea, acest lucru este adesea îngrijorat de cât mai mulți părinți de companie călătoresc cu caii cu câinii lor în 2015.

Cu proprietarii de câini și companiile aeriene Delta care lucrează împreună, animalele noastre de companie vor avea o experiență de zbor mai bună, permițându-ne să ne relaxăm și să ne bucurăm de zbor. Mulțumesc, Delta!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Delta impune noi restricții pentru zborul cu câini