Ce sunt acarienii pentru urechea câinelui și cum să scape de ele în mod natural

Ce sunt acarienii pentru urechea câinelui

Pentru mulți dintre noi, săptămâna aceasta a fost timpul Pentru a reveni la locul de muncă după toată distracția și haosul de vacanță. Părțile de birou se termină și nu există încă un weekend de trei zile în vedere.

Pentru unii dintre noi, stresul de a se întoarce la locul de muncă este escaladat de gândul noului nostru catelus la domiciliu singur. Dacă ați fost una dintre numeroasele familii care au primit un nou catelus de Crăciun, verificați coloana pe care am scris-o săptămâna trecută Alegerea unui nume pentru noul dvs. câine.

În această săptămână sunt gata să mă întorc pe o discuție mai serioasă. Vreau să vorbesc despre acarieni la câini. Acești paraziți sunt destul de comuni, dar există o mulțime de concepții greșite despre ei. Ele nu provin din medii murdare sau animale infestate cu alți paraziți cum ar fi puricii. De fapt, acarienii urechii sunt extrem de contagioși, iar câinii îi prind de obicei din pisicile în aer liber.

Eventual cea mai frecventă concepție greșită despre acarienii urechii este că ei trăiesc numai în urechi. Ei pot supraviețui oriunde pe corpul câinelui tău.

Există mai multe tipuri diferite de acarieni care pot infesta canalele urechii ale câinelui tău. Aceleași tipuri de acarieni pot afecta atât câinii, cât și pisicile, deci trebuie să fiți deosebit de atenți dacă aveți a gospodărie multi-animale.

Oamenii nu sunt afectați de acarienii urechii. Deși dvs. și veterinarul dvs. pot fi curioși, nu este important să diagnosticați tipul de acarieni pentru ao trata.

Citiți și: 5 cele mai bune de curățare a urechilor pentru câini

Ce sunt acarienii pentru urechea câinelui și cum să scape de ele în mod natural

Cum să se ocupe de acarienii urechii câinilor în mod natural

Acarienii la câini vor duce la zgârierea în jurul urechilor și vor agita capul. Cu cât este mai rău infestarea, cu atât mai rău simptomele. Dacă infestarea este suficient de severă, ar putea duce chiar la sângerarea în canalul urechii. Această sângerare ar putea provoca în cele din urmă o drojdie sau o infecție bacteriană dacă nu este tratată.

În cazuri extreme care au fost netratate pentru o lungă perioadă de timp, acarienii urechii au provocat daune permanente canalului urechii și pierderea auzului. Deși sunt a problema obisnuita, Trebuie să le luați foarte serios.

Cei mai obișnuiți acarieni, cunoscuți ca Otodectes Cynotis, sunt paraziți cu opt picioare care mănâncă uleiurile și ceara în urechile câinelui tău. Va trebui să arătați extrem de îndeaproape pentru a vedea un singur acarian. Grupurile mari ale acestora pot fi ușor confundate cu decuparea murdăriei sau a ceară în ureche.

Fiecare acarian are un ciclu de viață de trei săptămâni, dar au ras ca niște purici. Câinele dvs. va fi infestat înainte de a ști dacă nu aveți grijă de această problemă de îndată ce apare. Dacă bănuiți că câinele dvs. poate suferi de acarieni de urechi, țineți-vă ochii deschiși pentru acestea simptome comune:

  • Scratching excesiv sau frecare a urechilor sale
  • Scuturarea capului de des
  • O secreție ceroasă maro sau negru
  • Inflamația în interiorul sau în exteriorul urechii
  • Un miros ciudat care vine din interiorul urechii
  • O descărcare de cafea sau un sânge uscat în interiorul urechii

COMPARAŢIE: Testarea celor mai buni de curățare a urechilor pentru câini - Organics vs. Pământul vs. VET e mai bine

Cum să scapi de acarienii urechii la câini

Cum să scapi de acarienii urechii la câini

Anumite infecții bacteriene pot imita semnele acarienilor urechii, deci, daca nu sunteti nesiguri cu privire la ceea ce se intampla in interiorul urechilor cainei, va dori sa programezi o programare cu medicul veterinar cât mai repede posibil. Cu toate acestea, deoarece acarienii de urechi sunt contagioși, puteți ști foarte bine când și cum câinele dvs. a contractat paraziți.

Cu câțiva ani în urmă unul dintre boxerii noștri a primit acarieni de ureche dintr-o pisică în aer liber, în timp ce am vizitat familia. Câinele, Maddie, și-a început să-și zgârie urechile la scurt timp după ce ne-am întors acasă calatoria noastra și am bănuit că ceva a fost de când nu a avut niciodată probleme cu urechea.

Destul de sigur, câteva zile mai târziu am primit un apel telefonic de la proprietarul pisicii care mi-a informat că pisica ei a fost diagnosticată cu acarieni de urechi, iar VET ia spus că erau extrem de contagioși și că ar trebui să mă avertizeze să caut semne.

Am luat decizia de a-mi trata câinele acasă și puteți face aceeași alegere.

GHID: Cum să curățați urechile câinilor 101

Stați departe de remedii

Există remedii care sunt disponibile în majoritatea magazinelor de animale de companie, dar sunt atenți. Multe dintre aceste produse sunt făcute cu substanțe chimice care ar putea face mai mult rău decât bine. Pot exista efecte secundare urâte la aceste tratamente. Dacă intenționați să utilizați un tratament chimic, sunteți mai bine să obțineți ceva de la Medicul veterinar.

Deși aceste tratamente sunt mult mai ieftine decât orice veți obține ca o rețetă de la veterinarul dvs., veți obține ceea ce plătiți. Dacă un tratament supra-contor provoacă probleme mai severe, veți ajunge să petreceți mult mai mult pentru a avea câinele dvs. tratat pentru efectele secundare și acarienii urechii.

În plus, puteți ajunge să vă grăbiți câinele în veterale de urgență dacă are o reacție severă pe timp de noapte sau în weekend.

LEGATE DE: Cea mai bună periuță de dinți de câine

Remediul natural care a lucrat pentru mine

Curățarea urechilor de câine pentru acarieni de urechi

Dacă urmați coloanele, știți că m-am îndreptat spre medicina veterinară holistică pentru a rezolva unele dintre cele mai frecvente probleme de companie ale familiei noastre în ultimii ani. A început cu lucruri simple, cum ar fi naturale tratamente de purici și suplimente comune. Acum hrăcăm o dietă mai naturală și căutăm remedii naturale pentru aproape fiecare boală.

Când Maddie a contractat acarienii, primul meu gând a fost să căutăm un remediu natural. Sună simplu, dar nu este - mai ales dacă doriți să vă ușurați repede. Este nevoie de o mulțime de cercetări pentru a găsi remedii naturale de încredere care sunt sigure și eficiente.

Vă recomandăm să consultați un medic veterinar holistic ori de câte ori aveți întrebări despre remedii naturale.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este curățați temeinic Urechile câinelui tău. Acest lucru va ușura imediat unele disconfort. Aplicați câteva picături de ulei de măsline la urechea câinelui și masați-l ușor pentru câteva minute. Acest lucru vă va ajuta să slăbiți orice murdărie profund afectată sau sânge uscate.

LEGATE DE: Cum să vă liniștiți câinele înainte de îngrijire

Odată ce uleiul a fost în urechi timp de 3-5 minute, utilizați bile de bumbac pentru a tampona blândă interiorul urechii și îndepărtați murdăria și acarienii. Nu utilizați sfaturi Q. Puteți deteriora cu ușurință urechea animalului dvs. prin introducerea unui Tip Q prea mare.

Ce sunt acarienii pentru urechea câinelui și cum să scape de ele în mod naturalCurățarea urechii nu ucide acarienii rămași în urmă. După o mulțime de cercetări și o conversație cu veterinarul nostru, am decis Extract de rădăcină galbenă (Găsiți unul bun aici) a fost remedierea acarianului de urechi care ar fi cel mai bine pentru Maddie. Puteți achiziționa extractul la orice magazin alimentar natural.

Se amestecă 9 picături de extract de rădăcină galbenă cu 1 lingură de apă. Utilizați un picper de ochi pentru a administra câteva picături ale soluției în fiecare ureche și asigurați-vă că ați mâncat ușor pentru câteva minute după tratament, astfel încât FIDO-ul dvs. nu poate să-l scuture.

Chiar dacă observați doar semne de acarieni într-o singură ureche, asigurați-vă că tratați ambele. 

Pachetele de urechi sunt extrem de contagioase. Dacă aveți mai multe animale în casa dvs., trebuie să tratați pe toți - nu doar cei care prezintă semne de acarieni.

Așa cum am menționat, LIFEPANUL a unui acarian de urechi este de aproximativ 3 săptămâni. Deoarece remediile naturale nu sunt la fel de puternice ca tratamentele sau prescripțiile chimice supra-contra, veți dori să vă tratați câinele la fiecare trei zile timp de cel puțin 4 săptămâni. Sunt fericit să spun că după tratarea lui Maddie cu această soluție timp de 4 săptămâni, acarienii au dispărut.

Acum e rândul tău

Ați încercat orice remedii naturale pentru acarienii urechii? PET dvs. de companie devin infestat cu paraziți, oferindu-vă un sfat pentru a trece la alți părinți de companie? Să vorbim! Lăsați un mesaj în comentariile de mai jos sau postați pe paginile noastre Facebook, Google+ sau Twitter.

Amintiți-vă, nu utilizați vreodată un remediu natural pe animalul dvs. fără o cercetare adecvată și o conversație cu medicul veterinar.

Citiți următorul: Cum să antrenezi un câine să se bucure de îngrijire și să rămână calm

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce sunt acarienii pentru urechea câinelui și cum să scape de ele în mod natural