Spălătorie remarcabilă a câinelui natural

Spălătorie remarcabilă a câinelui natural

Un nou câine de spălare a urechii a lovit piața care pretinde a fi un instrument revoluționar de îngrijire. Dansul produselor naturale de companie, O companie din Virginia Beach, Virginia, a lansat soluția care a fost dovedită să funcționeze mai bine decât cele mai importante remedii de casă și multe spălări veterinare scumpe. Compania susține că cercetările lor arată că orice probleme ale urechii se vor clarifica în doar 2 sau 3 zile.

Lois Gallo, purtător de cuvânt al companiei, spune că produsul ajunge la locul de muncă imediat, liniștitor zona afectată aproape imediat. Ea spune că nu numai că produsul clarifică problemele foarte rapid, dar are și o plăcută miros, Spre deosebire de multe alte produse similare de pe piață. Compania subliniază cât de important este să utilizați spălarea urechii ca parte a unei rutine săptămânale de întreținere.

LEGATE DE: Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă

Acest produs combate ciuperca, acarienii pentru urechi, infectiile si ceara. Dacă oricare dintre aceste probleme sunt lăsate netratate, ele pot duce la deteriorarea serioasă a urechii sau chiar la pierderea completă a auzului. Majoritatea oamenilor folosesc remedii de casă, cum ar fi ulei de arbore de ceai, violet de gențieni sau oțet și apă, dar aceste tratamente pot fi adesea prea aspre. Ei pot să-și pată blana câinelui și, după cum pretinde compania, ele nu sunt la fel de eficiente ca și spălarea urechii de dans.

Spălătorie remarcabilă a câinelui natural

Formula naturală naturală înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la punerea unor substanțe chimice dure pe pielea câinelui dvs. și nu există alcool în el (un ingredient comun în alte spălări ale urechii) care va determina ca pielea câinelui să devină uscată și deteriorată. Este de asemenea eco-friendly, deoarece animale de companie de dans utilizează niciun sulfat sau fosfat în spălarea urechii. Se face numai cu ingrediente bazate pe nucă de cocos și pe bază de palmier.

Dansarea spălării urechii pentru animalele de companie poate fi utilizată pe orice animal. Funcționează bine pentru pisici, câini, iepuri, purcei, chiar cai. Compania oferă, de asemenea, o abundență de informații pe site-ul lor cu privire la modul de curățare Urechi de animale. Acesta include un blog care este umplut cu informații utile pentru a ajuta proprietarii să evite greșelile comune care pot duce la probleme mai grave de sănătate.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

O problemă pe care o acoperă în detaliu este urechea înotătorului, care este o problemă foarte frecventă cu caninii care vânează sau joacă frecvent în apă. Este cel mai frecvent la câinii cu urechi floppy și haine groase. Când este prea multă umiditate este prinsă în ureche, acesta poate duce la drojdie, bacterii, ciuperci sau acumulări de ceară. Dansul de spălare a urechii de companie funcționează pentru a distruge acumularea și uscați urechea internă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Spălătorie remarcabilă a câinelui natural