Cele mai bune modalități de a trimite un câine: tot ce trebuie să știți

cele mai bune modalități de a trimite un câine

Transportul dvs. Pup? Care pare a fi un IMENS Deal, mai ales dacă este prima dată. Dar nimic nu este imposibil!

De fapt, un sondaj Harris a aflat că există aproximativ 90% din proprietarii de animale de companie, care își iau animalele de companie ca membrii familiei lor (cum ar fi Duh!). Dacă vă gândiți la călătoriile sau schimbarea, ar trebui să vă gândiți cu siguranță la o metodă confortabilă de expediere a câinelui. Multe familii în timp ce se mișcă lăsați câinii lor în spatele sau stabiliți-le pentru adoptare temându-se de hassle major din spatele ei. Acesta este un mit comun și ar trebui să fie blocat imediat. Transportul câinele dvs. este acum mai ușor decât oricând.

Da, înțelegem cu siguranță că mișcarea poate fi extrem de stresantă pentru toți membrii familiei dvs., inclusiv câinele dvs. de companie. În plus, dacă vă deplasați într-o înconjurătoare complet nouă, care este la o distanță mare de locația dvs. actuală, s-ar putea dovedi a fi destul de stresantă pentru prietenul tău mic.

Ei bine, cu toate informațiile necesare pe care trebuie să le cunoașteți despre transportul câinilor dvs. de companie, am enumerat 5 cele mai bune modalități de a le transporta. Uitați-vă:

câine într-un transportator de animale de companie

1. Cu tine în mașină

Aducându-ți animalul cu dvs. în mașina ta este de departe cea mai sigură și cea mai bună opțiune, fără îndoială. Suntem siguri că deja puteți ghici puțin despre ce am clasifica acest lucru ca fiind cel mai bun. Câinele dvs. trebuie să fie familiarizat cu mașina dvs. și cu mirosul său. Acest lucru îi va da siguranță că sunt într-un loc sigur. Adăugat la asta, veți avea control asupra împrejurimilor, făcându-vă animalul de companie să se simtă confortabil în felul lor. Puteți iniția acest lucru, luând câinele dvs. pentru călătorii scurte care le vor acuza treptat.

În legătură cu o postare: Cele mai bune centuri de siguranță pentru câini

Nu uitați să vă opriți din când în când, când conduceți cu câinele dvs. pentru ore mai lungi. S-ar putea să puteți conduce pentru o lungă perioadă de ore, dar asigurați-vă că opriți la fiecare două ore în timp ce călătoriți cu animalul dvs. de companie. Și ei trebuie să-și relaxeze și să-și întindă picioarele la fel ca noi, așa că asigurați-vă că vă opriți să vă întindeți și să vă relaxați pentru a ne elibera de stres.

De asemenea, trebuie să transportați suficientă apă îmbuteliată și că animalul dvs. de companie are acces ușor la acesta. Dacă călătoria dvs. rutieră vă cere să depuneți undeva, amintiți-vă să vă planificați în consecință traseul și să rezervați hoteluri sau moteluri care sunt prietenoase cu animalele de companie. În plus, este întotdeauna o idee bună să vă păstrați la îndemână înregistrările de sănătate pentru animalele de companie, doar în cazul în care autoritățile hoteliere o solicită.

În legătură cu o postare: Cea mai bună sticlă de apă de câine

În unele cazuri extreme, s-ar putea să nu fiți posibil să vă trimiteți câinele de companie în mașina dvs. cu dvs. Atunci trebuie să vă întoarceți la alte opțiuni posibile, cum ar fi cea de mai jos.

În legătură cu o postare: Cele mai bune capace de mașini de câine

câine călătoresc într-o mașină

2. Companiile de transport maritim pentru animalele de companie

S-ar putea să nu fiți conștient de acest lucru, dar există numeroase companii de transport maritim de acolo, care oferă servicii de ușă la ușă. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre aceste companii de transport maritim. Unele companii oferă "transport de grup", ceea ce înseamnă că câinele dvs. de companie ar călători cu alte animale, în timp ce altele oferă "transport privat", prin care animalul dvs. este singurul animal din camion sau van.

Credeți sau nu, dar aceste servicii sunt mai ieftine în comparație cu transportul câinului dvs. împreună cu dvs. în cabina avionului. Este, de asemenea, mai convenabil atât pentru dvs., cât și pentru câinele dvs. de companie atunci când călătoriți doar de la un stat la altul.

Dacă intenționați să utilizați serviciul de transport de animale de companie, iată câteva întrebări cu siguranță că trebuie să le cereți să vă clarifice:

  • Câte opriri vor face vehiculul pentru livrări?

Numai și numai dacă ați plătit în plus companiei pentru serviciul lor, ei vă vor oferi un serviciu specializat pentru câinele dvs. de companie. Destul de un număr de opriri vor adăuga la timpul de călătorie al animalului dvs. de companie, provocând niveluri ridicate de stres pentru ei.

  • Ce alte specii de animale vor călători împreună?

O varietate de animale care călătoresc împreună pot fi neplăcute pentru câinele dvs. Încercați să evitați opțiunile în care există câteva tipuri de animale de companie care călătoresc împreună într-un singur transport.

  • Au un mediu controlat de climă în transportul lor?

Întrebați despre modul în care gestionează temperatura transportului lor și ce tip de ventilație este prezent. Deși majoritatea companiilor de transport maritim oferă un compartiment controlat de climă pentru animalele de companie, s-ar putea să nu fie același în cazul dvs.

  • Ele oferă orice exercițiu pentru animalele de companie pe care le transportă?

Dacă călătoria este mai lungă de 4 - 5 ore, animalul dvs. de companie Câinele va trebui să fie exercitat. Cunoașteți detaliile despre tipul de exercițiu care va fi furnizat. Informați compania dacă câinele dvs. suferă de anumite afecțiuni medicale sau probleme de comportament.

  • Întrebați-le despre tipul de transportator pe care îl vor utiliza pentru a transporta

Dacă compania de transport furnizează transportatorul, asigurați-vă că ați verificat-o înainte de a vă îndemna animalul către ei. Tot ce trebuie să verificați dacă este suficient de mare pentru animalul dvs. de companie și că există suficientă ventilație. Dacă prietenul tău hiperactiv este ușor de sufocat, gândiți-vă de două ori la această opțiune. Sau ai putea chiar să-i ajuți să se obișnuiască cu o cutie similară cu câteva săptămâni înaintea acestei călătorii. De obicei, pugs și buldogi se confruntă cu probleme de sufocare atunci când sunt puse în interiorul unei cutii. Deci, proprietarii PUG, iau notă!

  • Cum rămâne cu programul de hrănire?

Verificați ce, când și cum va fi hrănit prietenul tău blând. Poate că le-ai putea oferi cu ceea ce îți hrănești puii. Și dacă acest lucru nu este posibil, încercați să vă asigurați că primesc dieta lor regulată.

  • Ce se întâmplă dacă călătoria este peste noapte?

Aflați despre aranjamentele de dormit. Unde va dormi animalul dvs. de companie? Vor fi lăsați singuri în vehiculul peste noapte? Dacă animalul dvs. de companie necesită o atenție deosebită, doar în caz. Care va participa la caninul dvs. în acest caz?

Prin urmare, dacă acest lucru pare prea mult de lucru pentru dvs., în special pentru distanța mai lungă, puteți lua în considerare transportul câinilor dvs. de companie pe aer. Și asta am considera calea fiabilă care nu provoacă cât mai multă stres la animalul dvs. de companie.

Câinii care dorm pe bagaje

3. Pe calea aerului

Practic, există 3 moduri majore pe care le puteți zbura câinele dvs. de companie cu dvs. Dacă vă întrebați cât costă un câine pe un avion, mai jos sunt toate detaliile:

  • În cabina avionului

Dacă sunteți proprietar al unui caine mic, le puteți purta cu ușurință cu dvs. în cabină. Deși procedurile pot varia în funcție de diferite companii aeriene, în general, regula este câinele și transportatorul lor împreună nu trebuie să fie greutatea la mai mult de 20 lbs. și trebuie să se poată potrivi sub scaunul care este în fața dvs. Asigurați-vă că compania aeriană care zboară este conștientă de faptul că animalul dvs. de companie zboară și cu dvs. Asta pentru că există o cotă pe care fiecare zbor o poate aduce doar un număr specific de animale de companie. De asemenea, există o taxă asociată cu transportul PET prin avioane care variază de la 50 - 125 USD. De aceea spun că transportul animalelor de companie este scump!

  • În același plan cu tine, dar în zona de marfă

Câinele dvs. este prea mare pentru cabina avionului? Ei pot lua întotdeauna zborul, dar în cargo deține. Acum, aici este o problemă: este în siguranță să vă lăsați puii în zona de marfă? Nu este o surpriză faptul că în fiecare an, animalele de companie sunt rănite, pierdute sau chiar ucise atunci când sunt zburați în zona de marfă. Multe companii aeriene au interzis, de asemenea, rase brahycefalice (cele rămase), deoarece sunt susceptibile de a se confrunta cu probleme de respirație chiar și în condiții ideale.

Este cu siguranță o decizie riscantă de a zbura câinele de companie în încărcătură, dar dacă situația pare inevitabilă, aici sunt câteva sfaturi:

  • Evitați tranzitul.
  • Notificați însoțitorul de zbor și căpitanul că câinele dvs. de companie zboară în zona de marfă. Căpitanul ar lua măsuri de precauție în timp ce decolarea și aterizarea pentru a vă menține animalul iubit nehurt.
  • Rezervați biletele în funcție de sezon. În timp ce zborurile de dimineață dimineața devreme sau seara sunt ideale în summertime, zborurile de după-amiază sunt mai sănătoase pentru animalul dvs. de companie în timpul iernii.
  • Tag-uri de câine sunt o necesitate! Alegeți unul care nu poate fi prins ușor pe nimic. Fixați o cartelă de identitate permanentă cu numele, adresa, numărul de contact și e-mailul pe acesta. De asemenea, este posibil să alegeți să atașați un ID de călătorie cu numărul de contact și adresa unei persoane, care poate fi atinsă dacă simțiți că nu puteți ajunge.
  • Doar pentru a fi pe partea mai sigură, etichetați transportatorul cu numele, adresa, numărul de contact, e-mailul, destinația finală și în cazul în care o altă persoană poate fi contactată.
  • Îndepărtați unghiile câinelui pentru a le împiedica să curgă la nimic.
  • Utilizați transportatorul obișnuit sau le dați cel puțin o lună pentru a se familiariza cu transportatorul pe care vor călători. Acest lucru este de a minimaliza nivelurile de stres în timpul zborului.
  • Nu oferiți câinelui dvs. de companie nici un tip de sedative sau tranchilizante, cu excepția cazului în care Vet-ul dvs. a prescris-o în special pentru zbor.
  • Nu vă alimentați câinele de companie de 4 - 6 ore înainte de zbor. Acest lucru va induce vărsături. Dar le dați o cantitate mică de apă și, eventual, plasați cuburi de gheață în recipientul de apă din interiorul transportatorului lor. Motivul pentru care am recomanda cuburile de gheață este că este probabil ca un castron complet de apă să se deterioreze.
  • Odată ce ați aterizat destinația dvs., deschideți cratele câine cât mai curând posibil. Dacă simțiți că acestea prezintă un comportament neobișnuit, ia-le la cel mai apropiat veterinar.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cutii de câine

  • Într-un alt avion neînsoțit de dvs. în zona de marfă

Aceasta înseamnă că veți trimite câinele într-un avion de marfă. De regulă, prețul acestui mijloc de transport este mai mare dacă tu și animalul tău de companie nu zboară pe aceeași luptă. În plus, costul va depinde, de asemenea, de greutatea și dimensiunea cutiei.

Dar înainte de a săpăm în această opțiune de transport, să ne concentrăm asupra problemelor de siguranță. Ați întâlnit povești de știri prin care câinii au fost găsiți bolnavi, răniți sau chiar morți la sfârșitul unui zbor al companiei aeriene? Aceste povești sunt relativ tragice și pleacă proprietarii de animale de companie cu percepție traumatică. Este mai bine dacă ați putea oferi propriul transportator mai degrabă decât să utilizați cele pe care compania companiei dvs. de avion trebuie să vă ofere. Asta pentru că animalul dvs. de companie este cu siguranță mai familiarizat cu transportatorul său obișnuit. În plus, este posibil să oferiți un purtător robustat, ventilat, în cazul în care canina dvs. va fi capabilă să se miște liber, să stea liber sau chiar să se culce.

În cele din urmă, ia notă de orice întârziere de zbor sau re-rutare din cauza condițiilor meteorologice.

În legătură cu o postare: Cel mai bun transportator de animale de companie aprobat de companie aeriană

câine gata să zboare într-un avion

4. Navează câinele prin intermediul companiilor profesionale de transport maritim

Toate aceste situații date pot crea mai multă complexitate decât minimizarea acestuia. O altă dintre cele mai sigure și mai mari modalități de a transporta câinele dvs. de companie ar fi prin intermediul unei companii profesionale de transport maritim. Multe familii au folosit deja acest serviciu și consideră că această metodă este o liniște a minții. În plus, aceste agenții profesionale se spune că au cunoștințe extinse despre furnizarea experienței cele mai ușoare și mai sigure pentru câini. Pornind de la politicile companiilor aeriene la cerințele transportatorului de călătorie, îmbarcare, cazare, proceduri veterinare la identificarea corespunzătoare, ei știu totul! Care face ca experiența dvs. de transport de companie să fie fără stres. Majoritatea acestor organizații sunt conduse de entuziaștii de câini, care se interesează foarte mult să vă ajute să vă transportați câinele de companie. Ei înțeleg valoarea a ceea ce înseamnă animalul dvs. pentru dvs. și cum ar trebui tratați.

Omul ia un câine pe gară

5. Cu trenul

Dacă călătoriți cu trenul, este chiar o opțiune fezabilă de a vă lua câinele de companie împreună cu dvs? În timp ce sunteți încă în dilemă, lăsați-ne să clarificăm aerul pentru dvs. Desigur, puteți să vă purtați câinele în tren, dar, ca de obicei, există anumite reguli și reguli pentru a vă urmări. Norma cea mai de bază ar include păstrarea câinelui închis în interiorul unei cutii / purtător și ar trebui să locuiască numai în compartimentul dvs. În afară de aceasta, aici sunt câțiva alți factori pe care trebuie să le luați în considerare atunci când vă deplasați câinele de companie prin intermediul trenului:

  • 1 animal de companie / pasager.
  • Călătoria nu trebuie să depășească mai mult de 7 ore.
  • Câinele trebuie să aibă cel puțin 8 săptămâni.
  • Animalul de companie trebuie să fie în transportatorul lor în orice moment și depozitat sub scaunul pasagerului.
  • Cu totul (animalul de companie și transportatorul lor) ar trebui să fie de 20 kg.

Cele mai multe animale de companie certificate medical pot călători prin orice tren cu continentul american. Dacă purtați animalul dvs. de companie călătoriți cu dvs. în metrou, Asigurați-vă că sunt închiși sau în transportatorii lor.

câine călătoresc în tren

Cât costă să livreze un câine?

Fiecare puști este unic și toți au nevoile lor. Cu toate acestea, costul de a vă deplasa animalul de companie poate varia în funcție de mai mulți factori diferiți. Ei zboară într-un oraș diferit? Țară? Care este dimensiunea câinelui tău? Cât de mult cântăresc? Vedeți, toți acești factori afectează costul transportului.

Cu acea fiind spus, puteți ține pe unele elemente de bază o parte a costului fix. Acestea sunt unele dintre elementele tipice pe care le veți avea cu siguranță să vă mutați câinele:

  • Transportator de călătorie
  • Airfare
  • Costul în mișcare către și de la aeroport
  • VET Taxe de consultare înainte de călătorie
  • Rapoartele internaționale de sănătate și permisul de import
  • Autorizarea guvernamentală
  • Taxe vamale
  • Pus în taxe solitare

Cum să trimiteți un câine

Când nu sunt recomandate câinii de companie de transport

Toate acestea, în timp ce știți cum să trimiteți un câine de la un loc la altul. De asemenea, trebuie să citiți sfaturile despre cât de sigur vă puteți livra câinele. Sunteți sigur că animalul dvs. poate fi expediat?

În special pentru problemele de siguranță, multe companii sau agenții de transport maritim de câine nu oferă puii care sunt mai tineri de vârsta de 16 săptămâni. Se crede că câinii dezvoltă o capacitate mai puternică de a gestiona presiunea aerului atunci când devin cel puțin 4 luni. Acest lucru le permite, de asemenea, să fie vaccinat în mod corespunzător înainte de zbor.

O notă finală importantă

Ia notă de faptul că înșelătorii de catelus sunt foarte frecvente. Nefericit, dar adevărat. Dacă sunteți deja în tensiunea cum să trimiteți un câine și ați venit pe un crescător sau pe un individ care vă poate ajuta cu acest proces, aveți grijă de unele dintre aceste steaguri roșii:

  • Doresc ca plata lor să fie făcută prin Western Union sau Gram de bani?
  • Adresa lor de e-mail pare neoficială sau spam?
  • Celelalte articole vin gratuit în afară de costul de transport?

Dacă tranzacția pare suspicioasă, ar putea fi la fel de bine. Încercați să căutați mai mult în înșelătoriile de catelus și cum le puteți evita. Fii foarte atent când ai de-a face cu necunoscute.

Linia de jos

Transportați puști de la un loc la altul? Încercați să căutați cel mai bun mod posibil de a transporta câinele dvs. care se potrivește atât dvs. cât și animalului tău iubit. Asigurați-vă că câinele dvs. este confortabil care călătorește oricare dintre metodele pe care le-ați ales. Dacă sunteți încă îndoieli ca să transportați animalul dvs. de companie utilizând serviciile de la sol sau companiile profesionale de transport maritim, luați în considerare luarea lor cu dvs. în același zbor. Oricare ar fi situația, asigurați-vă că acestea rămân nehurt. Un câine anxios se poate îmbolnăvi destul de repede, deci luați o bună precauție în prealabil! Amintiți-vă să zâmbiți și să fiți fericiți când vă vedeți din nou câinele dvs. mic după zbor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune modalități de a trimite un câine: tot ce trebuie să știți