Cum să opriți un câine de la sărituri

Este jenant când oamenii vin în casa ta și câinele tău nu se va opri sărituri pe ele. De asemenea, poate fi dăunător copiilor sau adulților mici care nu se așteaptă. Jumping este o problemă comună de comportament câine care poate fi rezolvată cu o mică pregătire. Învăţare Cum să opriți un câine de la sărituri va avea timp și răbdare, dar se poate face.

Când câinii întâlnesc noi tovarăși de canini, s-au sari unul pe celălalt și s-au mirosit reciproc peste tot. Câinii au un instinct natural să sară când se încântă. Nu vă puteți aștepta ca un câine să nu sari niciodată, dar puteți Antrenează-ți câinele pentru a-și păstra labele pe pământ.

Ca și în cea mai mare pregătire de câine, este mai ușor să antrenezi un catelus pentru a opri sărituri. Sărind pe oameni este un obicei greu de rupt, dar cu siguranță o puteți face. Puteți urmări în continuare acest ghid pentru a afla cum să opriți un câine de la sărituri dacă aveți un câine mai în vârstă. Doar știu că probabil va dura mai mult timp pentru a instrui un câine care a format deja acest obicei prost.

Cum să opriți un câine de la sărituri

Cum să opriți un câine de la sărituriCâinii sari când au o explozie bruscă de emoție. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este juca în jos emoția cat mai mult posibil. În loc să meargă în ușă fluturând brațele, vorbind cu voce tare și emoționat la animalul tău, umblați încet și vorbiți într-o voce liniștită și ușoară.

Împingerea câinelui tău poate fi văzută ca un joc și care ar putea ajunge la creșterea nivelului de entuziasm al câinelui. De asemenea, contactul fizic ar putea fi văzut ca o recompensă. În loc să folosiți forța fizică pentru a vă împinge animalul înapoi la podea, utilizați o comandă verbală și întoarceți-vă de la pooch.

Pe măsură ce vă întoarceți, câinele dvs. ar trebui să scadă în mod natural la pământ. În timp ce vă întoarceți, spuneți câinelui dvs. la "Sit `. Dacă nu ați făcut niciun fel de comandă cu câinele dvs., puteți viziona comanda mea de formare video să învețe cum să-ți înveți câinele la ", ședere", ședere "și vin când a sunat.

Este imposibil ca câinele dvs. să sară în sus și să se așeze în același timp. Odată ce câinele dvs. învață să stea la comandă, puteți folosi acest truc pentru a-și păstra labele pe pământ în situații interesante.

Cel mai important lucru pe care ar trebui să-l amintiți este că puteți NU Interacționați cu câinele dvs. până când toate cele patru picioare sunt pe podea. Amintiți-vă, este de asemenea important să vă informați membrii familiei și orice oaspeți așteptați pe care îl învățați cum să opriți un câine de la sărituri. Cereți-i să urmeze aceeași procedură atunci când intră în casa dvs.

La început, este mai bine să vă spălați câinele atunci când așteptați compania. Acest lucru va oferi timpului dvs. de oaspeți să intre în casa dvs. și să dea comanda "# 8216; stați" înainte ca câinele dvs. să aibă șansa de a sări peste ele. Treptat, puteți începe să vă slăbiți pe lesa și, în cele din urmă, scăpați de ea împreună.

Citiți următorul: 25 cele mai dificile trucuri și comenzi pentru a instrui câini

Cum să opriți un câine de la sărituri

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un câine de la sărituri