Tata și câinele se scufundă de pe stânci împreună

Tata și câinele se scufundă de pe stânci împreună

Există un spectacol aparent care se întâmplă într-o piscină celebră în Malta - un câine de sărituri de stâncă și DUD DUD. Titti este un Terrier mic, dar curajos, care își petrece cea mai mare parte a zilelor ei sărind de pe stânci și în st. Piscina lui Peter cu tatăl ei, Carmelo Abela.

Perechea a fost o dată inseparabilă și acum și mai mult decât oricând. Titti a fost o dată prea frică să sară; Dar după ce ai privit tatăl, faceți-o timp după timp, ea a decis să ia plonjarea cu el. Acum, ea îl urmărește de fiecare dată, arătând că este printre una dintre cele Cei mai devotați Pe pământ la omul ei.

Carmelo și Titti găsesc cele mai înalte înălțimi pe care le pot, și când sunt gata să salveze, Titti urmărește semnalul de mână al tatălui ei și apoi sare împreună. Ei oferă privitorilor cu divertisment și uimire în timp ce au o explozie.

Duo-ul dinamic se îndreaptă spre piscină 6 zile din 7 pentru a-și căuta emoțiile prin sărituri de pe cele mai înalte stânci pe care le pot găsi, alături de o demonstrație adorabilă a iubirii și a aventurii.

LEGATE DE: Câini în piscine - De ce înotul este bun pentru animalul dvs. de companie

Tata și câinele se scufundă de pe stânci împreună

Când cineva citește titlul acestui articol, este ușor să credeți că apare un fel de exploatare a câinelui; La urma urmei, ce fel de câine sare de pe o stâncă pentru distracție? Asta este ceva numai oamenii tind să facă - și oameni deosebit de aventuroși, la asta.

Când vizionați nenumărate videoclipuri ale lui Titti și Carmelo Pagina de Facebook, Ea devine instantaneu aparent că Titti este săritură în mod voluntar, iar ea are o explozie. Chiar și o privire rapidă la pagină dezvăluie că dragostea lui Titti este mai mult decât reciprocă de Carmelo. El este la fel de dedicat câinelui său așa cum este pentru el.

El postează fotografii frecvente ale loungingului ei în jurul ei și jucând pe plajă. Este evident că Titti este unul dintre cei mai fericiți și mai iubiți câini de pe pământ.

Citat atribuit lui Titti pe pagina de acoperire Facebook este: "Dacă nu încercați niciodată, nu veți ști niciodată."

Acest câine curajos și dragostea pe care o are pentru tatăl ei ar trebui să fie o inspirație pentru toți oamenii. La început era prea frică să facă ceea ce făcea Carmelo. Dar, în cele din urmă, Titti a ales dragostea peste frică și a urmat conducerea tatălui ei. În procesul a descoperit că a iubit de fapt sărituri.

Toți oamenii ar trebui să ia o pagină din cartea lui Duo. Oamenii ar trebui Includeți câinii lor în aventurile lor și permite companionilor lor canini să meargă alături de ei în orice moment. Uneori este greu de realizat, dar face acest lucru vă va face aventurile mult mai memorabile.

Câinii noștri doresc să fie cu noi toate orele zilei. Aceasta este ceea ce le îndeplinește și le face fericiți. Titti ajunge să aibă timpul vieții ei cu tatăl ei 6 zile din 7; Ce mai poate cere un câine?

Tata și câinele se scufundă de pe stânci împreună

LEGATE DE: 14 sfaturi despre cum să devii cel mai bun părinte de companie pentru câinele tău

De asemenea, ar trebui să ne uităm la câini pentru a înțelege cum putem fi mai buni oameni. Acest mic mic Jack Russel Terrier a scos o plimbare terifiantă de o stâncă uriașă, deoarece îi iubea pe uman atât de mult încât a decis că ar fi mai degrabă ceva înfricoșător, dacă ar însemna să petreci mai mult timp cu Carmelo. La urma urmei, nimic nu spune "Te iubesc" mai mult decât urmărirea unei persoane de pe o stâncă!

Dacă oamenii au prezentat acest nivel de devotament altruist față de toată lumea pe care o iubesc, această lume ar fi mult mai distractivă, mai aventuroasă, mai iubitoare. Lecția Titti ne învață este aceasta: dragoste pe deplin, chiar dacă înseamnă să ieșiți în afara zonei dvs. de confort. Pentru că cine știe? Poate că ți-e frică să faci va fi cel mai bun lucru care ți sa întâmplat vreodată.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tata și câinele se scufundă de pe stânci împreună