Cum de a construi o relație solidă cu catelul dvs

Tânăra femeie se joacă cu câinele ei acasă

Felicitări pentru aducerea casei dvs. de casă! Acum ce? Este timpul să construiți cu grijă a Relație solidă cu catelul dvs. Veți putea construi o legătură iubitoare cu un catelus de Orice rasă, cu o combinație de iubire, încredere și respect. Dacă chiar și unul dintre acestea lipsește, vor exista probleme în relație.

Cei mai grei caini de a se antrena

Care rasă este cea mai grea de antrenament? Răspunsul nu este rasa aferentă - este relațională legată. Cel mai greu catelus pentru a instrui este catelul care locuieste in afara. Acest catelus este responsabil de mediul său în cea mai mare parte a zilei și își cunoaște familia ca "oamenii care mă hrănesc."Te iubește și vă dorește atenția, dar îl primește în cantități mici, pe care le lasă doar disperate. Este plictisit și se intră în sine necazuri constante. Dacă trebuie să vă lăsați pe catelul afară și sunteți hotărâți să dețineți un câine, cel mai bun pariu este să obțineți Două pui pentru a fi sigur că ambele au însoțirea de care au nevoie. Este, desigur, posibil să se antreneze puii care trăiesc în afara, dar este nevoie de un angajament puternic față de proiect.

Dragoste

Prima componentă a unei relații solide este dragostea. Petreceți cât mai mult timp cu catelul dvs., având în vedere aceste sfaturi importante.

  • Utilizați o lecție, chiar și în interior: Nu uitați să utilizați lesa în interiorul casei pentru a vă menține catelul în camera unde vă aflați în linia dvs. de vedere vizuală. Folosind o lecție interioară pe câinele dvs. este una dintre cheile la spargere câinele dvs. și poate fi un instrument foarte util pentru a face orice instruire cu câinele dvs. Folosește o scurta lesa de nailon cu mânerul tăiat pentru a minimiza pericolele de declanșare și leșia se încurcă pe lucruri.
  • Asigurați-vă că legătura primară a lui Puppy este cu dvs. în loc de alți câini din gospodăria dvs: Câinii tind să formeze mai repede legături de câine la câine și mai ușoare cu alți câini înaintea Bond cu oamenii. Acest lucru este adevărat chiar dacă celălalt câine disprețuiește catelul. Evitați utilizarea altor câini ca un babysitter pentru cățelușul dvs. Utilizați lesa și confruntarea.
  • Luați în considerare faptul că ați dormit catelul într-o mică cutie de lângă patul dvs: Aceasta elimină cea mai mare parte a noaptea târziu urlă de pui noi. Catelul tău va dormi mai mult și mai bine când îți aude respirația și știe că ești aproape. Dacă preferați, este bine să vă permiteți ca câinele să doarmă în pat, atâta timp cât câinele coboară din pat când o cereți. Lăsați-vă catelul să vadă acest lucru ca un privilegiu în loc de un "doggie dată corect."

Încredere

A doua parte a unei relații solide este încrederea, pe care o construiți comunicare. Cea mai bună modalitate de a ajuta ca catelul dvs. să aibă încredere în tine este să înveți să comunici cu catelusul tău ca un câine adult binevoitor comunica Cu acesta.

În timp ce unii oameni văd cățelușul ca pe o mică persoană într-o haină de blană, catelul tău este nu o persoană și nu poate niciodată să trăiască până la această așteptare. Nu se gândește așa cum faceți - trăiește în prezent, fără să se gândească la trecut sau în viitor. Din moment ce nu înțelege limba umană și poate interpreta greșit limba corpului nostru, depinde de tine să înveți este limba. Aflați ce spune cu limbajul corpului. Învață să-i recunoști semne de stres. Învață să vorbești cu el în limba pe care o înțelege. Acest lucru construiește încredere între tine și catelusul tău.

Respect

A treia parte a unei relații solide este respectul, iar respectul trebuie să fie câștigat mai degrabă decât cerut. Vestea bună este că este mai ușor să câștigi respectul de catelus decât cel al adolescentului tipic: tot ce trebuie să faceți este să vă convingeți cățelușul că sunteți responsabil.

Rețineți că leșia dvs. și linia lungă sunt prietenii dvs. Cu cât sunteți mai dispus să utilizați aceste instrumente acum, cu atât mai puțin veți avea nevoie de ele cu un an de acum.

  • Controlați-vă catelul prin apropierea leșiei sau a liniei lungi pentru a vă redirecționa catelul la comportamentul dorit.
  • Aflați cum să vă îndrumați catelul la comportamentul dorit în loc de reacția la comportamentul pe care îl oferă.
  • Evitați sărituri spre catelul dvs. sau să ajungeți la el cu mâinile și să evitați lovirea catelului dvs. fie cu mâinile, fie cu un obiect. Cand disciplină animalul dvs. de companie, evitați să vă apucați botul câinelui și să vă rostogoli catelul în vechiul "Alpha Roll". Nu aveți nevoie de astfel de argumente. Ai nevoie de lesa ta și linia ta lungă.
  • Ați putea dori, de asemenea, să vă gândiți să luați cursuri de formare împreună, cum ar fi un Puppy online Jump clasa de pornire.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a construi o relație solidă cu catelul dvs