Acest câine adoptă un tigru pentru copii - nu veți crede că până nu îl veți vedea!

Probabil că nu ați văzut niciodată un videoclip ca acesta, în cazul în care animalele exotice pentru copii și animalele domestice se joacă împreună cu tatăl lor surogat - un ciobanesc german. De fapt, nu sunt sigur că există un alt videoclip ca acesta să existe. Am auzit de un singur animal fiind un surogat pentru un copil al altei specii, dar este de fapt acest loc de muncă pentru a face acest lucru pentru mai mulți copii de animale.

Acest cuplu iubitor a început acest sanctuar pentru conservarea și conservarea animalelor sălbatice. Ei sunt în Florida însorită în Miami. Cuplul are o dragoste profundă pentru animale și au condus acest loc timp de 16 ani!

Se numește Fundația Zoologică Wildlife. Mario Trabauue atribuie abilitățile acestui câine de a se întâlni cu toate aceste animale la îndemnul său de a-și mulțumi proprietarul său - care iubește și animalele.

Acest câine a adoptat un tigru pentru copii

Igor este câinele loial care a apărut acum trei ani și jumătate de prietenul lui Mario, care Trenuri de câini de poliție profesional. Ei nu sunt îngrijorați de animalele care se rănesc reciproc până când tigrul devine mai mare. Tigrul copilului din acest videoclip sa născut la centru și mama sa la refuzat.

Pentru moment, Igor poate fi în continuare câinele de sus cu tigrul, dar într-o zi vor trebui să fie separați.

Imaginați-vă viața interesantă a lui Mario și a soției sale Maria, în timp ce ei ridică aceste animale pe cale de dispariție pentru a se asigura că speciile lor nu disparute. Acum oamenii sunt încântați să vină să vadă această relație amuzantă între Igor păstorul german și tigrul care devine mai mare și mai mare. Uneori se ciocnesc și se mușcă reciproc, dar nu este periculos.

LEGATE DE: Cum câinii ajută oamenii: 5 cele mai bune povești

Igor este un câine rar care este extrem de bine pregătit. După cum puteți vedea în videoclip, el se află împreună cu toate tipurile de animale, nu doar tigrii. El sa plimbat pe spate, și el este cu adevărat simbolul unui câine social. Dragostea sa pentru proprietarul și dedicarea lui, vă rog, Mario permite lui Igor să reproducă modul în care Mario acționează cu animalele.

La fel ca oamenii, animalele pentru copii nevoie de afecțiune și legătură când sunt tineri. Ei trebuie să fie mângâiați. Mulțumim bunei organizații unice este aici pentru a ajuta la conservarea și conservarea speciilor sălbatice.

Cred că acest cuplu este atât de cool, și dacă sunteți în Miami, opriți-vă și vizitați-le! Pe măsură ce vizionați acest videoclip, observați cât de fericit vă simțiți înăuntru. Dragostea dintre animale este la fel ca dragostea dintre oameni. Când ne arată reciproc iubirea și avem grijă unul de celălalt, ne face să ne simțim mai bine.

Recomandat citit: 10 moduri de câini comunică simțul umorului în conformitate cu știința

Cine ar fi crezut că o hienă, o maimuță și un câine ar fi jucat împreună ca prieteni? Aceste animale sunt bune pentru a-și depăși diferențele. Acesta este un bun exemplu pe care și noi, la fel de oameni, putem învăța de la. Când ne concentrăm doar pe ne-am iubit unul pe celălalt, nu mai vedem căi în care suntem diferite.

Realizăm că noi toți avem sentimente și iubirea de a juca, arată afecțiune și am grijă unul de celălalt. Și să ne confruntăm cu asta, uneori ne place să ne dăm un timp greu, la fel ca acești tipi! Nu uitați să împărtășiți acest videoclip deja virale pe internet, astfel încât mai mulți oameni pot fi inspirați de abilitățile de părinți incredibile ale lui Igor!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest câine adoptă un tigru pentru copii - nu veți crede că până nu îl veți vedea!