Cum să-mi iau câinele să înceteze sărituri pe străini?

Cum să-mi iau câinele să nu mai rămână sărituri pe străini?

Unul dintre beneficiile deținerii câinilor este distracția lor și personalitatea jucăușă. Cu toate acestea, ce ar trebui să faceți atunci când acest factor devine o problemă? Cum vă opriți câinii de la sărituri pe străini? Aceasta poate fi o mare problemă atunci când nu aveți control asupra câinelui dvs. Mai ales când dețineți a Câini mari care ar putea răni un străin.

Vom explica motivele pentru care câinele dvs. poate sărind, împreună cu cum să o oprească. Nu există o soluție, prin urmare, vom explica principala măsură preventivă de luat în considerare. Acest lucru vă va permite să luptați cu alegerea potrivită pentru dvs. și câinele dvs., astfel încât să puteți Opriți câinele de sărituri pe străini.

De ce câinele meu sari pe străini?

Există două motive principale pentru care câinele dvs. poate rula și sări pe străini. Le-am simplificat aici, astfel încât să puteți deduce care vă afectează puii.

Stilul de salut

Cea mai comună explicație pentru un câine care sărind la cineva este să-i salute. Este ceva pe care l-au învățat de la o vârstă foarte fragedă și care a fost trecută de la lupii gri la câini domesticiți Știm astăzi.

În sălbăticie, Puii de lupi gri vor ajunge la mama lor când intră în Den, laba la gura ei și linge fața ei. Acest lucru se face în încercarea de ao face să regurgui alimentele pentru ei. Creșterea domestică a eradicat destul de mult necesitatea acestui comportament, ca crescători și proprietari de pui de la Wean, după caz. Cu toate acestea, sărind pentru a vedea mama lor, puii vor folosi în continuare acest lucru ca un salut. Acest comportament instinctual a rămas, chiar dacă nevoia a rămas de la stânga.

Veți vedea aproape fiecare catelus care îndeplinește acest comportament pentru a-și saluta mama și apoi continuă să sară când întâlnesc oameni în timp ce îmbătrânesc. Ea devine un obicei comportamental. Deși este foarte drăguț pentru un puppy pentru a sări pentru atenția dvs., devine mult mai puțin drăguț când a Rottweiler sare pe străini și copii. Chiar dacă există intenții dulci în spatele acestui act, poate fi periculos.

Instruire accidentală

Deși aceasta este explicația mai puțin comună pentru comportamentul unui câine care sărind la cineva, se întâmplă încă. De asemenea, nu este la fel de neobișnuit cum credeți. In timpul Instruirea câinelui dvs, Proprietarii își vor lăuda cu atenție animalele de companie atunci când efectuează un comportament pozitiv sau un truc dorit. De exemplu, este posibil să vă învățați câinele să stea și când o fac atât de corect, le lăudă cu emoționat. Ei vor sări, coajă și vor gade cozile lor în timp ce spui și câine bun!& # 8221; și să le recompenseze cu un tratament. Din acest punct, câinele dvs. va considera acest comportament pozitiv de a face în situații interesante noi, cum ar fi străinii întâlnirii.

Câinii vă vor asocia lauda și că sentimentul pozitiv cu acțiunea de sărituri. Prin urmare, ați fi pregătit accidental câinele dvs. pentru a efectua acest lucru. Formarea poate apărea și de la general Armare pozitivă, Chiar și în timpul antrenamentului. Dacă atunci când ajungeți acasă, vă salutați câinele, ei pot începe să creadă că acest lucru este acceptabil și modalitatea corectă de a saluta pe cineva. Comportamentul și încurajarea influențează câinele zilnic, mai ales când se află în perioadele sensibile ale vieții lor ca un cățeluș și un câine tânăr.

Cum să opriți un câine de la sărituri pe străini?

Există câteva lucruri diferite pe care le puteți face pentru a opri sau a împiedica câinele dvs. sărituri pe străini și le elaborăm mai jos.

Întârzie salutul până când câinele dvs. este calm

Întrucât consolidarea și asocierea pozitivă pot juca un rol atât de crucial în încurajarea câinelui dvs. să sară în timpul salutărilor, contracararea acestui lucru este o modalitate excelentă de a preveni sărituri în sus. Împiedicând câinele dvs. să salute un oaspete până când nu sunt calm, Acest lucru va întări pozitiv un salut calm și să le împiedice sărind în timp.

Dacă un oaspete intră în casa dvs., blocarea câinelui dvs. într-o altă cameră nu este calea de a le face să se calmeze, pot deveni chiar mai mult nerăbdător. În schimb, cumpărați un puternic și confortabil valorifica și conduce și le atașați la câinele dvs. Stai liniștit cu câinele într-o zonă puțin de la ușă și ia-i să stea sau să se culce. Când oaspetele dvs. intră în casa dvs., țineți câinele în picioare și aproape de dvs. Nu le certați, doar calm-le cu afecțiune și un ton liniștitor. Asigurați-vă că oaspetele dvs. este calm și nu încercați să interacționați cu câinele dvs. sau să faceți contact vizual până când nu sunt calm. Odată ce câinele dvs. sa calmat în mod corespunzător, abordați-vă oaspetele cu ei încă pe ham și lăsați-i să-i salute ușor.

Ignorați câinele când sare

Prin simpla recunoaștere a câinelui tău când sare, ei sunt conștienți de faptul că acest comportament îi atrage atenția. Prin urmare, prin ignorarea câinelui tău și încurajând oaspeții să facă același lucru atunci când sare în sus poate împiedica reocerarea. Odată ce câinele dvs. și-a dat seama că sărituri, nu le va oferi atenția pe care o caută, se vor opri.

Este important să rețineți că Această metodă nu poate funcționa bine cu câini foarte hiperactivi sau cu cei care pot sări foarte mult. Rase de câine de jumping de înaltă calitate, cum ar fi Pitbulls și Greyhounds poate fi capabil să sară până la față. Prin urmare, chiar și cu ignorarea acestora, este destul de dificil să le evitați, mai ales când vă pot provoca durere.

Dă-ți câinelui ceva să-și poarte în gură

Uneori o distragere a atenției poate împiedica sărituri câinele. niste behaviori sugerează furnizarea câinelui cu a jucărie sau pătură pentru a ține când vă salută, aproape ca un cadou. Acest lucru necesită un pic de antrenament și răbdare. În primul rând, trebuie să aflați ce fel de jucărie sau pătură ar prefera câinele. Unii preferă bile, dar dacă sunt Chewers grele atunci poate doriți să evitați bilele de tenis. Alții preferă jucăriile moi, jucăriile scârțoase sau chiar pături.

Pentru a-ți instrui câinele pentru a vă aduce acest lucru, trebuie să întăriți mai întâi ideea că vă aduc acest lucru este un lucru bun. Începe să-i antreneze să țină jucăria în gură și să le răsplătească cu un tratament. Următorul progres pentru ei aducându-l ca un joc de preluare, dar lasă-l jos pe podea și îi încurajează să-ți aducă. În cele din urmă, ei vor începe să facă acest lucru la ușă și acest comportament poate progresa la oaspeții care vizitează.

Câinii sărind pe străini
Puteți da câinelui dvs. o jucărie pentru ao opri de la sărituri pe străini.

Câine Jumping pe străini - FAQ

Iată cele patru întrebări cele mai puse în ceea ce privește câinii sărind pe străini, astfel încât să vă simțiți pe deplin informați cu privire la subiect.

Cum îmi opresc catelul de sărituri pe alți câini?

Cea mai bună modalitate de a împiedica sărituri câinele dvs. de la alți câini este Armare pozitivă. Ei sari pe tine pentru că sunt încântat să vă salute sau să vă întâlniți pe altcineva, să nu vă frustrați. Deși pedepsirea câinelui tău și strigând la ei, le poate opri, poate provoca, de asemenea, frică și anxietate la câinii tăi, precum și de a-și dauna încrederea în tine și a oamenilor.

Când catelul tău sărind pe un alt câine, ia-i de pe câine, spune-le să stea, și apoi să le permită să poarte odată ce sunt calme. Cu toate acestea, acest lucru este mult mai ușor de a teoriza decât pentru a pune în practică ca puii sunt excitabile și au o atenție scurtă. Dacă le puteți pune pe podea după sărituri și le distrageți cu o jucărie, acest lucru poate Redirecționați energia lor.

De ce câinele meu încearcă să sară pe alți câini?

Acest lucru depinde de vârsta și sexul câinelui tău. Cu toate acestea, cele mai frecvente motive sunt Excitabilitate, joc și un bărbat încercând să muncească.

De obicei, un câine Jumping pe alți câini este o formă de joc și veți vedea celălalt câine reciproc dacă se simt confortabil. De asemenea, căutați semne de limbi corporale pozitive și negative pentru a examina dacă este redată. Când câinii de sex masculin se încântați, ei pot încerca să se împerecheze cu un câine prin montarea lor, acest lucru este, de obicei, destul de vizibil, deoarece vor avea ca scop montarea în mod specific capătul din spate al celuilalt câine.

Cum pot să-mi fac câinele să se calmeze în jurul altor câini?

Pentru a-ți face ca câinele să se calmeze în jurul altora, ei trebuie să fie bine pregătiți. Pentru cei care au anxietate severă, agresiune sau alte motive pentru posibila energie negativă, este posibil să fie necesar să luați în considerare o ham și un bot până când problema principală a fost combinată.

Învățând câinele să stea și să rămână sunt instrumente foarte utile în controlul excitabilității și comportamentului lor. Dacă câinele dvs. devine emoționat, spuneți-le să stea și să rămână până când sunt capabili să se calmeze. De asemenea, le puteți învăța comanda & # 8216; lent ", pentru a le face să se calmeze în timpul unei întâlniri. Asigurați-vă că întâlnirea este încurajată treptat și sunt ușor deținute astfel încât să aibă timp să se relaxeze atunci când este necesar. Nu există limită de timp pentru doi câini să se întâlnească față în față

Cum îmi opresc câinele de la plămâni la alți câini?

Introducerea treptată și răbdarea sunt cheia pentru o întâlnire calmă și sigură pentru câini. Cu toate acestea, cu orice îngrijorare a agresiunii, Vă recomandăm să consultați un comportaist profesionist.

Cu doi câini bine socializați, aveți puține îngrijorări, altfel va trebui să fiți atenți. Câinii de salvare și cei cu traume trecuți necesită măsuri speciale pentru întâlnirea altor câini, mai ales dacă arată o placă agresivă.

Prevenirea câinilor dvs. sărituri la străini ia răbdare, înțelegere și, de obicei, o pregătire. Dar, cu timpul, pupul tău va ajunge acolo.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-mi iau câinele să înceteze sărituri pe străini?