Suntem cu toții despre pisici câștigați bursa de bursa 2018

Scris de: Casey Kennedy

Când am fost 5 i sa dat A & # 8220; doresc Bunny & # 8221;. A fost un iepuraș umplut, cu un buzunar mic lângă coada sa, care se presupune că, dacă ar fi ținut o dorință, s-ar fi realitate. Deci, la fiecare vârstă de 5 ani, am luat-o în inimă. În fiecare zi, o mică alunecare de hârtie a fost pliată atât de mică în buzunarul din spate, care a citit același lucru, în fiecare zi: & # 8220; Doresc ca o pisică portocalie să vrea Bunny & # 8221;.

Și am făcut-o timp de un an - religios.

În cele din urmă am renunțat la dorința de iepuraș și a ajuns într-o cutie undeva la mansardă. Procedarea mea pentru o pisică portocalie la părinții mei au murit în cele din urmă, iar visul meu de 5 ani de a avea un prieten cel mai bun cu patru picioare de portocale a fost împachetat în aceeași cutie ca și Bunny Wish.

Până la Halloween Night 10 ani mai târziu. Așa cum am aplicat Wheliner-Whiskers pe fața mea și am fugit ușa din față într-o emoție rambursată, ca să nu întârziem pentru prima petrecere de liceu, aproape că am pășit pe o tabbie cu dungi portocalii întinse în afara ușii mele.

Am avut un moment de indecizie, deja am alergat târziu, dar n-am avut nici o idee de unde venise acest fel și am avut coayoții care roaming în acea vară. L-am scos și l-am adus înăuntru, tatăl meu, care este prima și ultima dată când pisica vine prin acea ușă!!& # 8221; - Inutil să spun că nu este. Nici măcar pe aproape.

Gato (ironic a fost tatăl meu care ia dat numele - nu va argumenta) și nu am reușit prieteni la început. Nu m-am putut lăsa afară, dar mecirea neîncetată și frământarea și blana de pisică în nas nu au fost deosebit de atrăgătoare la viața mea de zi cu zi. Mai ales ca un boboc de auto-conștiință care a apărut la mirosul școlii de pisică și acoperit de blană.

Dar fără să spună (Ha) să spună, Gato și cu mine am crescut. Numele lui a devenit cunoscut printre prietenii mei și a devenit membru al familiei mai repede decât tatăl meu ar putea să-l facă un mini de stocare pentru șemineu la Crăciun.

Era o pisică minunată - doar pentru a spune. El a folosit ușa câinelui și a mers la baie afară, era prietenos cu oricine și fiecare, iubit cuddling (mai mult decât plăcerea mea) și cel mai important, a fost mai loial pentru mine decât prietenii mei cu doi picioare ne-dungi.

Despre autor

Numele meu este Casey Kennedy și sunt un junior studiind conservarea și durabilitatea la Universitatea de Stat din Arizona. De la o vârstă fragedă am fost intrigat de frumusețea acestei planete și m-am dedicat atât supraviețuirii, cât și supraviețuirii tuturor locuitorilor săi. Am studiat în Franța timp de 6 luni și am călătorit în întreaga lume învățând despre modalități de viață și o creștere durabilă. Am de gând să merg la Corpul de Pace după absolvire pentru a-mi continua pasiunea pentru a asigura sănătatea societății noastre, în orice fel și în orice fel pot.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Suntem cu toții despre pisici câștigați bursa de bursa 2018