Cum să țineți o pisică (calea cea bună)

Cu labele lor moi și cu fețele drăguțe, o pisică taie o creatură minunată pentru a ține și anima. Dar populația felină este, de asemenea, notorietate pentru personalitățile lor neregulate; În plus, ele sunt ușor speriate în prezența vizitatorilor și pot fi indecisivi cu privire la afecțiunile din partea oamenilor cu care trăiesc. Din acest motiv, este vital să eviți sperierea, frustrarea sau rănirea pisicii dvs. de companie prin cunoașterea celui mai bun mod de a ține fie în picioare, fie să ședinței. Ținând o pisică calea greșită ar putea fi în detrimentul siguranței lor; În timp ce se luptă să sară jos de la înțelegerea voastră, prietenul tău blană ar putea să-și asume niște leziuni dacă cade accidental din brațele tale. Pentru a preveni astfel de situații, citiți mai departe pentru a obține detaliile în cea mai bună modalitate de a ține o pisică, inclusiv cum să vă lăsați în jos când distracția sa terminat.

Sprijiniți pisicile în timp ce o țineți

Când dețineți o pisică, asigurați-vă că labele din spate au suficient sprijin. Creați o platformă pentru prietenul dvs. Feline să se odihnească prin așezarea brațelor pe trunchiul dvs. Rumpul pisicii poate fi susținut în interiorul cotei dvs. pentru a permite animalelor să se relaxeze pe mâna voastră. Când observați că dvs pisica este deja confortabilă, Puteți experimenta cu alte modalități de a ține pisica; Cu toate acestea, totul depinde de personalitatea și temperamentul companiei dvs. feline.

Există pisici care îi iubesc atunci când le țineți pe piept, mai ales cu preletele lor ridicate pe umăr - aceasta dă pisicii o viziune clară asupra întâmplării în timp ce vă mișcați cu ea. Există încă alte feline care favorizează poziția de a-și întinde spatele și de a-și întoarce burții, doar în același mod ca și copiii umani.

Pet Kitty în timp ce o țineți

Când prietenul tău blană este ținut de-a lungul lungimii uneia dintre mâinile tale, înseamnă că a doua mână va fi complet liberă la animalele de companie și o lovitură. Doar asigurați-vă că picioarele și corpul sunt acceptate continuu. Mângâierea și mângâierea sunt vizate la liniștea pisicii și acest lucru va face să se simtă suficient de confortabil să se relaxeze în brațele voastre. De asemenea, este recomandat să discutați cu pisica dvs. într-un ton calm liniștitor, în timp ce se află în brațele voastre; Prin acest lucru, animalul dvs. de companie este probabil să se simtă în largul și, cu timpul, poate chiar să dască.

Fi atenți în timp ce stați

Deci, care este modalitatea corectă de a ține o pisică în timp ce stați? Dacă doriți să stați și să urmăriți televizorul în timp ce țineți prietenul tău blană în poala ta, atunci va trebui să-ți dai Kitty o mână liberă pentru a afla poziția exactă pe care vrea să o stați înăuntru. Șansele sunt că FurboBy-ul tău ar putea să-ți favorizeze turele și să meargă să se stabilească acolo. Cel mai probabil, va fi doar să vă încurcați în poală sau să mergeți la liniuța dintre cele două picioare.

Această poziție de ședere este recomandată pentru cei care tind să dețină pisicile prea strânse în timp ce stau, în special copiii. Este comun ca un copil să scadă în mod eronat o pisică în timp ce într-o poziție în picioare. Deci, înainte de a vă presa pisica de animale prețioasă la minor, au copilul să ia o poziție confortabilă așezată pe canapea sau scaunul. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați să le instruiți cu privire la modul de a gestiona mai întâi pisica și să le informați când să lase pisica în jos. Cu siguranță, dacă copilul nu este instruit în mod corespunzător cu privire la modul de a ține o pisică, s-ar putea să sufere leziuni, deoarece pisica nu va ezita să-și folosească talonii atunci când este ținută în jos împotriva voinței sale.

Locul este în mod constant în mod constant

După ce tu și prietenul tău de blană se termină cu agăța, este timpul să-l punem în jos; Dar acest lucru trebuie să fie realizat în siguranță și ușor. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să vă îndoiți foarte puțin la sol - în acest fel, labele pisicii dvs. vor fi foarte aproape de sol, dacă nu atingeți podeaua. Putrinele din față ar trebui să intre în primul rând la sol, în timp ce încă mai susțineți labele din spate, pe măsură ce pisicile tăiate iese din brațe. Apoi, continuați să eliberați ușor mâinile din corpul său complet. O parte din lucrare se va face de către prietenul tău cu patru picioare, care nu va pierde timp în sărituri din brațele tale, odată ce este aproape de pământ.

Știți cum să luați în mod corespunzător o pisică

Pisicile sunt cunoscute ca fiind uimitoare cu ușurință, mai ales când sunt expuse mișcărilor bruște. Astfel, cel mai bun mod de abordare este prin utilizarea unei metode lente și constante. Când sunteți pregătit să ridicați o pisică, mai întâi să vă extindeți mâna, în acest fel, va fi capabil să vă smulgeți și să vă deplasați capul împotriva degetelor. Aceasta este o indicație clară că prietenul tău felinar este într-o stare foarte bună. Și când o luați în sfârșit, asigurați-vă că faceți-o cu ambele mâini, indiferent de dimensiunea pisicilor. Potrivit experților privind comportamentul pisicii ", toate pisicile trebuie să fie ținute cu ambele mâini, fie mici, fie mari."

Deci, pentru a ridica în siguranță o pisică, o mână ar trebui să meargă sub prim-planul său, iar celălalt ar trebui să sprijine membrele posterioare și capătul din spate al corpului pisicii. Poziția ideală este de a susține posteriunile posterioare ale pisicii cu brațul dvs. și nu permiteți niciodată membrele unei pisici să se încurce - acest lucru va face ca acesta să se simtă nesigur și neacceptat.

Concluzie

În general, dacă pisicile ar trebui să fie prezentate cu o alegere, multe dintre ele sunt susceptibile de a opta pentru libertatea totală, deoarece ar prefera să nu fie niciodată luate sau chiar deținute. Pentru o felină tipică, există o mare securitate în păstrarea tuturor patru ferme pe terenul solid, precum și libertatea de a se deplasa la voință. Multe pisici văd că sunt ridicate de la sol ca o situație stresantă și dacă Furbaby-ul dvs. se întâmplă să fie tipul care nu este obișnuit să fie ridicat sau să gătească unele temeri despre pierderea pământului solid, luând pisica în sus poate crea bine Situația în care cineva ar putea fi mușcat sau chiar zgâriat (tu, fără îndoială). Cu ajutorul sfaturilor de mai sus, veți fi siguri de o manipulare atentă a pisicilor tale.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

CAT GPS Tracker
Alimente pentru pisici
Cadouri pentru iubitorii de pisici
Cat zgârieturi
Pisica muzzles
Hamacuri de pisici
Covoare de pisici de pisici
Bowl de apă pentru pisici
Casă veche
CAT Harnesses

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să țineți o pisică (calea cea bună)