Rețetă: câine de pui și orez mini mini mini

Întotdeauna vreau pui și orez când stomacul meu este supărat. Ceva despre această combinație mă face întotdeauna să mă simt puțin mai bine când sunt jos cu o burtă bolnavă. Am început să fac aceste câine de pui și orez Mini Mini Mini tratează pentru boxerul nostru, dar ele sunt o opțiune excelentă pentru orice câine - mai ales unul cu o burtă sensibilă!

Boxerul nostru are o stare de inimă și are nevoie să ia mediere de 5 ori în fiecare zi. Una dintre medicamente (pe care le ia de 3 ori pe zi), uneori, îi va supăra pe stomac. Eu păstrez acești brioșă de pui și orez la mână pentru a le da atunci când se întâmplă acest lucru.

Este greu să găsești tratamente pentru un câine cu un stomac sensibil. Cele mai multe tratate comerciale au atât de mulți aditivi și umpluturi pe care doar fac un stomac deranjat mai rău. Să nu mai vorbim, majoritatea câinilor cu probleme digestive sunt, de asemenea, mâncători pretențioși.

Cea mai bună parte a fabricării hranei pentru câini de casă și tratează pentru fetele mele este că îmi pot satisface mesele la nevoile lor specifice. O dietă de înaltă calitate este una dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a trata un stomac sensibil, deși trebuie să vorbiți cu medicul veterinar înainte de a face schimbări principale majore.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Pui și orez Mini Mini Muffin Dog tratează rețeta

Pui și orez Mini Mini Muffin Dog tratează rețeta

Ingrediente

  • 1 Cup orez (orice tip - am folosit orez alb, dar de obicei folosesc orez sălbatic)
  • 1 cană de pui cubată sau mărunțită
  • 3 lingurite. făină de orez
  • 2 lingurite. patrunjel uscat (puteți înlocui 1 lingură. patrunjel proaspat)
  • 1 ou, bătut

Directii

Preîncălzirea cuptorului la 350 °.

Aceste tratamente sunt foarte ușor de făcut, dar durează aproximativ o oră de la început până la sfârșit. Înainte de a putea combina ingredientele, va trebui să gătiți puiul. Îl fierbem, așa cum este mai ușor să-ți distrugi așa, dar să simți liber să gătești, totuși îți place.

După cum explic în ghidul meu video, aveți nevoie de o ceașcă de uscat orez. Se pregătește să fie mult mai mult decât atât. Doar gătiți-l în conformitate cu instrucțiunile de pe cutie, care sunt de obicei o ceașcă de orez la o ceașcă de apă.

Durează aproximativ 20-30 de minute pentru a găti puiul și gătesc orezul în același timp. De asemenea, va trebui să gătiți aceste câini tratați timp de aproximativ 25 de minute, astfel încât întregul proces durează aproximativ 45-50 de minute. Ele nu sunt cele mai rapide de făcut, dar le puteți face în loturi mari pentru a îngheța pentru utilizare ulterioară.

Ghid video asociat: Cum se face ca câinele de casă să trateze

Pui și orez Mini Mini Muffin Dog tratează rețeta

Odată ce ați pregătit puiul și orezul, tot ce trebuie să faceți este să combinați toate ingredientele într-un castron mare de amestecare și se amestecă până când sunt combinate. Apoi, folosind o lingură, apăsați amestecul în cupele unei tăvi de mini-brioșă binesă. Împachetați-le strâns cu lingura, astfel încât ei vor rămâne împreună când se coace.

Înapoi în cuptorul de 350 ° timp de aproximativ 25 de minute. După cum veți observa în imaginea de mai sus, puiul va începe să devină maro pe măsură ce gătesc. Veți ști când vor fi terminați, deoarece puiul va deveni crocant.

Permiteți o mulțime de timp să se răcească și apoi le puteți hrăni cu poochia. Puteți stoca aceste câine de pui și orez mini-brioșă tratează într-un recipient etanș în frigider timp de 5-7 zile. După cum am menționat, dacă doriți să faceți un lot mai mare, le puteți păstra, de asemenea, într-un container etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: Care câine tratează veterinarii recomandă și de ce?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: câine de pui și orez mini mini mini