Cum de a crește apetitul câinilor

Cum de a crește apetitul câinilor

Dacă vă întrebați Cum de a crește apetitul câinilor Datorită pierderilor de animale de companie brusc de interes în alimente, aici este tot ce trebuie să știți!

La fel ca o schimbare a apetitului dvs. poate indica o problemă fundamentală, câinii nu sunt diferiți. Dacă începeți să observați o diferență în apetitul câinelui, atunci este vital să le participați cât mai curând posibil!

Este o modalitate de a comunica probabil o problemă mentală, fizică sau emoțională. Ar putea exista mulți factori de risc implicați dacă câinele dvs. mănâncă mai puțin sau nu mănâncă deloc. Dacă doriți să creșteți apetitul unui câine, atunci este esențial să știți ce cauzează o fluctuație a obiceiurilor lor alimentare.

Ar putea exista multe cauze precum bolile dentare, stresul, anxietatea, durerea și problemele cu tractul digestiv. Ca proprietar de câine, este important să țineți un ochi apropiat asupra dietelor lor și dacă se bucură sau nu se bucură de mâncarea lor cât de mult ar fi.

Dacă observați modificări, atunci este vital să faceți o excursie la veterinar! Ar putea fi ceva inofensiv ca o problemă comportamentală, dar este necesară o verificare pentru a elimina factorii potențiali de risc.

Ce este pierderea apetitului la câini?

Pierderea apetitului la câini apare atunci când animalul treptat sau brusc mănâncă mai puțin de propriile sale alimente regulate. Pierderea apetitului este adesea un simptom pentru o problemă mai importantă, variind de la oboseală la probleme medicale mai grave.

Există mai multe simptome pe care câinele dvs. le-ar putea arăta atunci când se confruntă cu o schimbare sau o pierdere în apetitul lor. Încercați să le inspectați îndeaproape pentru câteva zile dacă aveți îndoieli cu privire la dieta lor. Unul dintre primele simptome pe care le-ați putea observa este câinele dvs. nu poate să-și termine mâncarea.

S-ar putea să găsiți resturi în castronul lor alimentar, ceea ce indică un apetit scăzut. În plus, câinele dvs. ar putea refuza să mănânce deloc sau să respingă tratamentele lor. Arătând o lipsă de interes în timpul meselor lor și distragerea ușoară este un simptom, de asemenea.

Inspectați câinele dvs. pentru a vedea dacă Se va vărsa mâncarea după aceea și pare letargic. Câinii care nu au mese adecvate arată niveluri scăzute de energie și lipsă de motivație în activitățile lor obișnuite.

Dacă începeți să observați astfel de simptome, este important să faceți o excursie la veterinar. Modificările de apetite nu sunt întotdeauna grave, dar este mai bine să atenuați toți factorii de risc posibili înainte de a începe tratamentul potrivit.

De ce câinii își pierd apetitul?

Există mai multe motive pentru care câinele dvs. ar putea să se confrunte cu o pierdere în apetitul lor. Încercați să vă inspectați câinele pentru câteva zile pentru factorii care ar putea duce la o reticență de a mânca.

Stres

Stresul ar putea fi unul dintre factorii că câinele dvs. își pierde apetitul. Un caine poate avea anxietate și stres datorită unei schimbări în rutină sau poate un animal nou în casă care primește mai multă atenție. Câinii sunt sensibili față de proprietarii lor și pot experimenta și anxietatea de separare.

Acestea sunt anumite motive care le-ar putea determina tulburări mintale și stres. De asemenea, se poate traduce în comportamentul distructiv sau câinele dvs., fără a mânca cât de mult ar fi de obicei. Încercați să observați modificări ale comportamentului și declanșatoarelor care le-ar putea sublinia.

Mai mulți factori pot sublinia un câine. Acest lucru poate include traume, pierdere, rămânând departe de proprietarul lor prea lung sau chiar singurătate.

Indigestie

Un alt motiv pentru care câinii pot mânca mai puțin sau de respingere a alimentelor se datorează unor probleme cu digerarea acestuia. Câinii sunt conștienți de faptul că anumite alimente le pot provoca probleme cum ar fi Constipație, gaz sau diaree. Prin urmare, se abțin de la a mânca la fel de mult sau de la o anumită mâncare.

Acest lucru se poate traduce în ea este o dorință redusă de a mânca. Încercați să vizitați un veterinar pentru a ști sigur ce cauzează problemele dvs. de digestie a câinelui. Acest lucru se poate datora alimentele nu sunt potrivite pentru câinele dvs. Încercați să inspectați scaunul câinelui dvs. pentru a afla cum ar putea corpul lor să reacționeze la hrana lor.

Boala respiratorie

Pot exista cazuri când câinele dvs. are probleme cu respirația. Acest lucru poate însemna că boala respiratorie îi determină să aibă un apetit redus. Condiții respiratorii ca Bronşită (numit si Tusea canisei) poate provoca tuse și acumularea mucusului în gât și nas.

Această colecție poate provoca blocaje și, la rândul său, duce la consumul de mâncare și înghițire. Unul dintre efectele secundare ale bolilor respiratorii este interesul redus față de alimente o pierdere a apetitului.

Paraziți

Anumiți paraziți pot provoca câinele dvs. să mănânce mai puțin decât ceea ce el ar fi de obicei. Paraziți sunt organisme mici care se atașează la o gazdă pentru a obține beneficii nutriționale de la ei. Multe tipuri de paraziți pot afecta stomacul sau intestinul câinelui.

Există o șansă de a Obținerea paraziților interni care duce la viermi în stomac sau vărsături. Observați dacă câinele dvs. este sau nu vărsături după alimente. Acest tip de reacție poate fi declanșat de ceva pe care l-au mâncat sau paraziți care afectează corpul.

Deși simptomele depind de tipul de paraziți, unii paraziți obișnuiți de câini sunt viermi, viermi și tapeworms, toate acestea pot afecta intestinele. Este recomandat să vizitați un medic veterinar cât mai curând posibil pentru a ști pentru a obține un diagnostic confirmat.

Top 10 paraziți de câini interni periculoși
Top 10 paraziți de câini interni periculoși

Medicatie Efecte secundare

Adesea, câinii pot experimenta schimbări comportamentale și Apetitul redus datorat unui efect secundar medicinal. Dacă câinele dvs. a început recent un medicament, încercați să citiți pe efectele secundare! Anumite medicamente au efecte secundare care provoacă o pierdere a apetitului.

Dacă sunteți preocupat de astfel de medicamente, atunci vorbiți cu veterinarul dvs. în ceea ce privește alternativele. Un veterinar poate ajuta la înlocuirea prescripției cu ceva care nu își reduce consumul de alimente sau nu provoacă nici probleme comportamentale.

Trauma

Creșterea apetitului câinelui este deosebit de dificil după ce au fost supuși traumelor. Dacă câinele dvs. a fost într-un accident sau a avut un membru rupt, ceea ce înseamnă, de asemenea, că sunt toate vindecările Leziuni interne și fizice.

Acestea sunt susceptibile de a experimenta durerea și disconfortul în timpul recuperării lor, ceea ce, la rândul său, poate provoca anumite schimbări comportamentale. Câinele dvs. nu își petrec rutinele, deoarece de obicei ar avea și ar putea avea probleme cu activitățile de zi cu zi.

Acest lucru poate declanșa stresul, anxietatea și fluctuațiile comportamentale care pot traduce într-o lipsă de interes pentru alimente și tratamente! Încercați să oferiți medicamentelor dvs. de câine care să vă ajute cu controlul durerii sau să obțineți o verificare de la veterinarul dvs. local, să știți ce le-ar putea determina disconfortul.

In varsta

Câinele dvs. pur și simplu ar putea să nu mănânce suficient din cauza vârstei înaintate. Acest lucru este în principal datorită faptului că câinii mai în vârstă nu cheltuiesc cât mai mult timp activități și alergând în jur. Ei au șansa de a conserva energia. Prin urmare, ei nu necesită mai multe alimente pentru a-l umple!

Pur și simplu nu au aceleași cerințe ca un pui de un an, motiv pentru care ați putea observa o schimbare a obiceiurilor alimentare pe măsură ce câinele dvs. devine mai în vârstă. Este perfect normal pentru a avea o dietă redusă.

Calitatea alimentelor

Câinele dvs. poate să nu se bucure de mâncare atât de mult sau să o respingă în întregime dacă este de calitate scăzută. Creșterea dietei unui câine nu este posibilă fără a le oferi alimente sănătoase, nutritive că se bucură de mâncare. Adesea, alimentele devine prea redundant de la ei, și s-ar putea să nu derivă cât mai multă satisfacție de la Kibble.

Probleme dentare

De multe ori, câinele dvs. ar putea să nu mănânce din cauza Probleme dentare. Acest lucru este posibil datorită obstrucție în gură. Încercați să vizitați veterinarul dvs. dacă vă găsiți câinele care se luptă să mestece și să înghită alimentele. Există schimbări că câinele dvs. ar putea fi experimentat Deteriorarea dinților, tumori sau ceva depus în gura lor.

O verificare completă poate dezvălui dacă există sau nu un obiect străin care vă deranjează câinele. De asemenea, ar trebui să obțineți o verificare dacă rasa câinelui dvs. este predispusă la boala dinților și a gingiilor. Rasele de câine mai mici pot experimenta aglomerarea gurii.

Este esențial să să-și mențină igiena dentară, astfel încât câinele nu are probleme în timp ce ingestia alimente.

Curățarea dentară profesională pentru câini
Nu ezitați să programați o întâlnire pentru câinele dvs. pentru a obține o curățare dentară profesionistă.

Cum să-mi spori apetitul câinelui meu?

Este vorba de a vedea cainele dvs. nu se bucură de mâncare la fel de mult. Ca proprietar de câine, trebuie să vă întrebați cum să creșteți dieta câinelui? Iată câteva modalități care pot contribui la îmbunătățirea aportului de alimente.

Dincolo de a le oferi cele mai bune stimulente ale apetitului, Există mulți pași pe care îi puteți lua pentru a mări încet apetitul câinelui sau al cateliștii pentru mâncare.

Fiți în concordanță cu obiceiurile de mâncare ale câinelui

Este esențial să fii în concordanță cu programul de mâncare al câinelui tău. Încercați să stabiliți o masă adecvată în timpul zilei. Unii câini sunt energici și sunt distrași ușor, de asemenea. Ei pot lăsa mâncare neterminată pe farfurie și pleacă.

Încercați să le dați 30 până la 40 de minute pentru a-și termina alimentele și ridicați placa după aceea. În acest fel, câinele dvs. va învăța despre masă și va termina când au o șansă. Le disciplinează despre finalizarea hranei la timp.

Consistența este, de asemenea, cheia, deoarece vă ajută câinele să dezvolte un ceas biologic. În fiecare zi ei sunt probabil să se simtă foame la setul lor de masă și își va termina corect mâncarea.

Oferă alimente de înaltă calitate

Răspunsul simplu la întrebare, cum să crească apetitul câinilor le oferă alimente de înaltă calitate. Este esențial să le oferim alimente proaspete și curate. Asigurați-vă că ați verificat datele de expirare a alimentelor. Dacă este veche sau veche, câinele dvs. va respinge pur și simplu.

Încercați să mergeți hrana pentru câini brute sau mese proaspăt pregătite. Există multe servicii on-line de livrare a alimentelor naturale care oferă cu alimente de înaltă calitate la ușă. Aveți, de asemenea, opțiunea de a investi într-un brand bun kibble pe care câinii tăi se bucură.

Asigurați-vă că mâncarea este liberă de orice miros și este proaspătă înainte de a vă da câinelui dvs.

Furnizați mese apetisante

Furnizarea de mese apetisante este esențială pentru ca câinele dvs. să se bucure de alimentele lor. Ca proprietar de câine, puteți încerca să mergeți pentru diferite tipuri de alimente care au mai multă aromă. În loc de off-the-rack kibble, puteți alterna la Dog alimente cu sos.

De asemenea, puteți amesteca mâncarea cu apă caldă pentru a crea un bulion. Câinii tind să se bucure de alimente umede de flavorom, mai degrabă decât să mănânce kibble uscate în fiecare zi. De asemenea, aveți opțiunea de a le oferi tratamente și gustări ocazional ca o recompensă pentru un comportament bun.

Apetisând mese sau ceva ce se vor bucura și așteaptă cu nerăbdare să le găsiți mai probabil să-și termine plăcuța în timp.

Video YouTube de la EWOW explicând cum stimulează apetitul câinelui bolnav.

Dați câinelui dvs. o mare varietate de alimente la fiecare masă

Varietatea este extrem de importantă atunci când vine vorba de câini! Mâncarea magazinului a cumpărat Kibble pe zilnic poate obține un pic mai redundant. De asemenea, câinii nu își pot termina mâncarea sau au o apetită redusă ca răspuns la aceeași mâncare în fiecare zi.

Poti incerca Comutarea mărcilor și a aromelor de la Kibble din timp, deoarece este o opțiune mai accesibilă. În afară de aceasta, puteți da, de asemenea, câinelui dvs. un os crud pentru a mesteca, hrană pentru câini brute sau a conservată sos. Sunt multe opțiuni de alegere.

În plus, puteți oferi câinelui dvs. mici tratați ca niște chipsuri dulci de cartofi, pe care le pot bucura din când în când. Varietatea ajută câinele dvs. cu nerăbdare să meargă la masă și să vă bucurați de ea.

Tăiați înapoi pe tratate și gustări mici

Asigurați-vă că tăiați înapoi la hrănirea lor și tratează pe tot parcursul zilei. Câinele dvs. se poate bucura de aceste tratamente, dar poate, de asemenea, poate dezvolta un gust pentru ei. Ei au mai degrabă o bucată de friptură de pui că aveți în loc să mâncați Kibble.

Asta ar putea Fă-i un eater finic, și, de asemenea, probabil că le veți găsi după tine pentru alte alimente. Încercați să limitați tratamentele și gustările la fel de recompense sau să le utilizați în timpul antrenamentului. Le poate determina să nu mănânce propria mâncare sau să aibă apetitul redus în timpul mesei lor de masă.

Câinele dvs. poate experimenta pierderea apetitului din diferite motive. Se recomandă Vizitați un veterinar și obțineți un diagnostic adecvat. De obicei, nu există o condiție gravă de bază, dar este, de asemenea, sigur să eliminați toți ceilalți factori de risc.

Unii câini pot suferi pierderea apetitului timp de câteva zile și nu este întotdeauna consecventă. Încercați să căutați declanșatorul care cauzează schimbări comportamentale și le tratează în consecință.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a crește apetitul câinilor