Rețetă: hrană de pui de pui și orez de casă

Efectuarea hranei pentru câini de casă are o mulțime de beneficii, cea mai importantă ființă că este mai sănătoasă pentru companionul dvs. canin. Nu va trebui să încercați să descifrați o listă de rufe de ingrediente și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la calitatea acestor ingrediente.

Din păcate, făcând hrană pentru câini de casă durează mult mai mult decât să scoată niște kibble uscate sau să o deschidem poate de alimente umede. Dacă intenționați înainte, puteți face o mulțime de alimente pentru câini în avans. Puteți să o păstrați în frigider timp de aproximativ 5 zile și puteți face în plus pentru a îngheța și servi în zilele în care nu aveți timp să gătiți.

Această rețetă folosește puiul și orezul. După cum menționez în instrucțiunile mele video, puteți înlocui o altă sursă de proteine ​​de alegere. De asemenea, puteți utiliza ovăz în loc de orez.

Lucrul meu preferat despre a-mi face propria mâncare de câine este că o poți îngriji de nevoile și dorințele câinelui tău. Dacă are o aromă preferată, îl puteți încorpora în rețete. Dacă are nevoi speciale dietetice, puteți încorpora și acele!

Mai multe idei și videoclipuri: Homemade câine Food & Dog tratează rețetele

Pui și orez de casă de casă de casă

Puiul și reteta alimentelor pentru câini de orez

Ingrediente

  • 1 lire la sol
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 cană de orez brun
  • 2 ouă fierte (tocate)
  • 1 ceasca de brânză de cabana
  • 1 1/2 cupe Puréed Legume (asigurați-vă că sunt prietenoase câinilor. Am folosit morcovi, fasole verde și cartofi dulci)

Directii

În primul rând, va trebui să fierbeți cele două ouă. Dacă nu ați fiarta ouă înainte, pur și simplu așezați cele două ouă într-o oală mică de apă clocotită și lăsați-le să gătească timp de aproximativ 8 minute. Lăsați ouăle să se răcească și apoi se îndepărtează de cochilii.

Tăiați ouăle în bucăți mici. După cum menționez în videoclipul meu, nu trebuie să fie tăiate fin. Piesele de dimensiuni de mușcătură vor face.

Odată ce ouăle dvs. sunt gata, puteți începe să gătiți Pui și orez. Eu folosesc o oală mare pentru a găti puiul, deoarece salvează o tigaie și înseamnă mai puține feluri de mâncare pe care trebuie să o spăl. Puteți utiliza o tigaie de prăjire dacă doriți și apoi transferați puiul într-o oală mare când este gătită.

O altă rețetă: Carne de vită și orez Crock Pot câine rețetă alimentară

Pui și orez Home Dog AlimenteÎntr-o cratiță mare, adăugați uleiul de măsline și puiul de la sol. Gatiti puiul complet. Într-o cratiță mică, adăugați apă și gătiți orezul brun conform instrucțiunilor de pe cutie.

Când puiul și orezul sunt ambii complet gătite, adăugați orezul și restul ingredientelor la cratiul mare. Amestecați cu atenție alimentele de câine.

Dacă vă întrebați de ce există borcane de alimente pentru copii în imaginea de mai sus, este pentru că folosesc alimente pentru copii de legume puréed. Nu am un procesor de hrană, deci este mai ușor să cumperi doar legumele deja puréed.

Dacă cumpărați legume purtate, asigurați-vă că ați citit lista ingredientelor. Singurul lucru pe care ar trebui să-l vedeți pe listă este numele legumelor.

Puteți stoca acest produs într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile. Dacă doriți să faceți un lot mai mare, îl puteți păstra în congelator într-un recipient sau o pungă etanșă până când sunteți gata să îl serviți.

După cum puteți vedea, această mâncare nu arată excepțional de atrăgătoare, dar îți promit că poooch-ul tău o va iubi. Fetele noastre devorează acest mâncare, mai ales boxerul nostru Chloe care iubește cu adevărat puiul!

Pui de pui și orez alimentar

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană de pui de pui și orez de casă