Cât timp poate merge un câine fără să mănânce?

câine a câștigat & mănâncă

Din când în când, mulți câini își pierd apetitul și încep să refuze alimentele. Acest lucru este în mod evident supărător pentru mulți proprietari, care de multe ori încep să se întrebe cât timp poate supraviețui câinele lor fără a mânca.

În multe cazuri, aceste tipuri de posturi se vor rezolva în ordine scurtă, iar puștiul dvs. va începe să se rătăcească în mod normal și să apară și să apară nu mai rău pentru uzură.

Dar În alte momente, poate fi un semnal că ceva este greșit - poate serios așa.

Vom încerca să vă ajutăm mai jos, deoarece explicăm tot ce trebuie să știți despre refuzul alimentelor la câini, inclusiv de ce apare, ceea ce ar trebui să faceți despre el și când vă faceți griji.

Cât timp poate merge un câine fără a mânca: tay-uri cheie

  • Dacă altfel sănătos, majoritatea câinilor pot merge aproximativ 3 până la 5 zile fără a mânca alimente.
  • Puii și câinii care își sunt însărcinați, asistenți medicali sau care suferă de probleme de sănătate care stau la baza ar putea să nu fie capabili să supraviețuiască cât de mult fără alimente.
  • Există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă mențineți câinele să reluați mâncarea, dar dacă nu aveți niciun lucru, veterinarul dvs. poate avea nevoie să vă hrănească pupul.

Cât timp poate merge un câine fără să mănânce?

Toți câinii sunt indivizi care variază într-un milion de moduri diferite.

Acest lucru face dificilă realizarea unor generalizări largi despre cât timp un anumit pooch poate merge fără a mânca, iar veterinarii tratează de obicei inappetența (apetitul redus) și anorexia (refuzul alimentelor) de la caz la caz.

Care a spus, cei mai sănătoși câini vor putea supraviețui timp de aproximativ 3 până la 5 zile fără a mânca alimente.

in orice caz, Câini care sunt subponderali, bolnav, foarte vechi sau foarte tineri, poate să nu poată dura atât de mult timp și să solicite îngrijire veterinară mai devreme decât orientarea de 3-5 zile.

În mod similar, câinii care sunt însărcinați, au dat naștere recent, sau că alăptează, de asemenea, vor avea nevoie de mâncare mai devreme decât Poochesul regulat în stare bună de sănătate.

Motivele unui câine nu va mânca

Lista de motive pe care un câine nu o va mânca se întinde de la un capăt al Internetului la celălalt, dar vom împărtăși câteva dintre cele mai frecvente cauze ale refuzului alimentar de mai jos.

1. Probleme medicale

Cel mai mult referitor la motivul că câinele dvs. poate fi refuzând alimentele este că ceva este în neregulă cu sănătatea sa.

Un număr incredibil de probleme de sănătate poate declanșa refuzul alimentar, așa că nu le putem entita pe toți. Dar aici sunt câteva dintre cele mai notabile:

  • Stomac deranjat
  • Infecția bacteriană, virală sau fungică
  • Durere
  • Probleme dentare
  • Alergii
  • Boala autoimuna
  • Paraziți
  • Obstrucții intestinale
  • Cancer
  • Insuficiență a unui organ

Menționăm mai întâi probleme medicale, deoarece acestea sunt cele mai importante motive pentru refuzul alimentelor de a aborda.

Cu toate acestea, este important să evitați panicarea, cât mai mulți câini nu mai mănâncă din alte motive, pe care le vom aborda mai jos.

https: // instagram.COM / P / BUOH3QYHKMA /

2. Sănătate mintală sau probleme emoționale

Stres, anxietate, depresie, și alte probleme de sănătate mentale și emoționale pot provoca câini să înceteze să mănânce. Acest lucru nu ar trebui să fie surprinzător - oamenii își pierd adesea apetitul atunci când se confruntă cu aceleași lupte.

din fericire, Problemele de sănătate mentale și emoționale sunt adesea tratate. În multe cazuri, veți putea să faceți acest lucru pe cont propriu, pur și simplu, imaginați ceea ce face ca pooch-ul dvs. să se simtă în dificultate sau în jos în haldele și să facă schimbări adecvate.

De exemplu, dacă câinele dvs. este deprimat, puteți găsi că pur și simplu petrec mai mult timp jucând cu el, tratându-l într-o jucărie super-rece, oferind mai mult exerciții fizice, Sau mergeți pe o ieșire distractivă, îl poate ajuta să se simtă mai bine.

În mod similar, dacă determinați că zgomotele puternice sau un proiect de construcție din apropiere îi provoacă anxietate, jucând muzică mellow sau zgomot alb, îl poate ajuta să se relaxeze.

3. Medicamente

Unele medicamente pot reduce apetitul câinelui sau pot să-l facă să se simtă grea, și, prin urmare, dezinteresat să mănânce. Dacă câinele dvs. ia medicamente regulate, începeți prin verificarea etichetei pentru avertizarea limbii cât mai mult.

Este, de asemenea, o idee bună să vă contactați medicul veterinar și să știe că câinele dvs. pare să-și piardă apetitul.

Acest lucru nu numai că vă va păstra veterinarul în buclă, ci Veterinarul dvs. poate fi capabil să schimbe prescripția câinelui la un alt medicament care nu își va perturba apetitul.

4. Probleme de reproducere feminine

Deși nu este teribil de comun, Femeie câini care sunt în căldură sau în diferite etape ale ciclului lor de reproducere pot refuza alimentele sau mâncați mai puțin decât normal (dimpotrivă, pot prezenta, de asemenea, un apetit crescut).

5. Ora din zi

Probabil că nu vrei să te trezești și să mănânci o cină cu trei feluri de cină dimineața și Câinele dvs. poate prezenta probleme legate de timpul similar cu apetitul său.

Deseori găsesc că propriul meu câine pare să aștepte până la întârziere relativ seara să mănânce, indiferent când îi ofer hrana.

Dacă bănuiți că câinele dvs. nu mănâncă din cauza timpului zilei, luați în considerare modificarea programului de hrănire. Puteți chiar să luați în considerare obținerea unui Alimentator automat de câine astfel încât câinele dvs. poate fi întotdeauna hrănit în timpul preferinței sale.

6. Probleme sociale

Dacă aveți mai mult de un animal de companie, este important să ia în considerare dacă Disarmonie socială îi provoacă să nu mai mănânce. De exemplu, un alt câine poate fi subtil sau îl intimidați în mod obișnuit la mese.

Dacă determinați că acesta este motivul pentru care câinele dvs. nu mănâncă, Este posibil să trebuiască să începeți să vă alimentați animalele de companie în camere separate sau în momente separate.

De asemenea, poate fi util să oferiți un pic mai "spațiu" pentru animalele de companie. Puteți, de exemplu, doriți să le despărțiți pentru câteva ore în fiecare zi pentru a le ajuta să-i împiedice nervii celuilalt.

7. Schimbarea alimentelor

Schimbarea hranei câinelui tău îl poate face să înceteze să mănânce o vreme. Aceasta este o problemă destul de comună și, de obicei, nu este dificil de abordat.

Mulți câini vor începe să-și consume mai mult mâncarea nouă în timp, dar cea mai bună modalitate de a aborda această problemă este pur și simplu de a face schimbările de alimente treptat.

Poti Faceți acest lucru prin amestecarea în cantități mai mari de alimente ale câinelui dvs. cu alimentele sale vechi. Un regim tipic de tranziție alimentară se poate desfășura după cum urmează:

  • Ziua 1: 100% alimente vechi
  • Ziua a doua: Mâncare veche de 75% și 25% alimente noi
  • Ziua a treia: 50% alimente vechi și 50% alimente noi
  • Ziua a patra: 25% alimente vechi și 75% alimente noi
  • Ziua a cinci: 100% alimente noi

Poate doriți să faceți tranziția și mai graduală - doar utilizați cea mai bună judecată.

8. Alimente ratate sau contaminate

Câinii pot refuza ocazional să mănânce deoarece există o problemă cu mâncarea pe care o oferiți.

Poate fi bătrân sau răsfățat sau poate fi contaminat cu bacterii sau ciuperci. Poate chiar a devenit glumed cu substanțe chimice periculoase sau degustare.

Dacă bănuiți că acest lucru poate fi cazul, Uită-te la mâncare îndeaproape pentru orice semne că ceva este rău.

  • Este decolorat?
  • Există vreo formă de matrițe vizibile sau ciuperci?

Vedeți dacă puteți detecta orice mirosuri neobișnuite asociate și cu alimentele. Doar înțelegeți că sentimentul de miros al câinelui dvs. este de multe ori mai puternic decât al tău, așa că poate fi capabil să detecteze mirosurile de oprire pe care nu le-ați observat niciodată.

Dacă aveți vreun motiv să bănuiți că ceva este în neregulă cu mâncarea câinelui dvs., încetați să o oferiți la pooch.

Păstrați sacul sau poate mâncarea și contactați medicul veterinar. Salvați un eșantion de alimente într-o pungă de plastic pentru analiză, dacă este posibil.

9. Ciudat

Deși este o problemă mai frecventă pentru pisici decât câinii, caninele pot fi pretențioase despre mâncarea lor.

Dacă aveți mai mult de un pooch, ați văzut această primă mână. Un câine va mânca Roadkill dacă l-ai lăsat, în timp ce celălalt va mânca cina numai dacă îl culegeți cu un ulei de măsline și încălziți-l puțin în cuptorul cu microunde.

Rețineți că Acest lucru se poate întâmpla ocazional "din albastru." Câinele dvs. poate să fi bătut cu nerăbdare o rețetă dată pentru luni sau ani, apoi începe brusc să refuze să o mănânce.

din fericire, De obicei, este o problemă medicală gravă. Poate, totuși, să fie o durere în fundul tău.

S-ar putea să trebuiască să experimentați mai multă atragere Produse alimentare proaspete de câine, calitate superioară Human de grad de hrană pentru câini, sau începe să adăugați niște toppers gustos la mesele puilor să-l facă să mănânce.

https: // instagram.COM / P / BLTPUVSAPYK /

10. Cine știe?

Ca menționat mai devreme, Uneori câini refuză alimente din motive necunoscute. Câinii noștri nu pot vorbi cu noi, astfel încât rapidele pe termen scurt rezolvă adesea fără să ne imaginăm vreodată ceea ce este problema.

Acesta este, evident, un răspuns destul de nesatisfăcător, dar este ceea ce este. Doar acceptați faptul că există câteva lucruri despre câinele dvs., nu veți înțelege niciodată.

Dați-mi voie să știu dacă vă dați seama cum să faceți asta.

Ce ar trebui să faceți dacă câinele dvs. nu va mânca?

Având în vedere că inafișul afectează câinii în mod diferit, veți dori să vă folosiți judecata atunci când încercați să determinați un plan specific de atașare pentru Pooch Poooch.

Cu asta a spus, veți dori, în general, să faceți ceva de genul următor:

1. Nu panică.

Amintiți-vă că câinii refuză adesea alimente pentru perioade scurte de timp fără a suferi efecte pe termen lung. Atâta timp cât câinele dvs. acționează în mod normal și nu prezintă semne de boală, un rapid de o singură zi nu este o mare problemă.

Așa cum a fost pus de Ann Hohenhaus, Personalul medicului veterinar la Centrul medical al animalelor În New York:

"Dacă câinele tău merge câteva zile fără să mănânce și nimic altceva nu este greșit - nici o vărsături, diaree, tuse, nu are accidente - atunci nu sunt atât de îngrijorat de asta", spune Hohenhaus.

2. Încercați să determinați motivul pentru care câinele dvs. a încetat să mănânce.

Examinați mâncarea câinelui dvs., luați în considerare viața dvs. recentă de zi cu zi și verificați eticheta pe orice prescripții pe care ați avut pupul dvs.

Dacă sunteți în măsură să determinați motivul pentru care câinele dvs. a încetat să mănânce, puteți face schimbări pentru a ajuta la restabilirea apetitului.

3. Luați în considerare încercarea de a ispiti câinele cu un aliment preferat sau tratați.

Adesea merită încercarea de a determina dacă preferințele sau problemele similare cauzează câinele dvs. să refuze alimentele. Deci, ia în considerare vedeți dacă va mânca o felie de câine fierbinte sau două, o bucată de brânză sau un pic de pui gătit.

Dacă le aplică cu ușurință, înseamnă că problemele legate de alimente pot fi rădăcina problemei.

https: // instagram.COM / P / B97LGIEHRAQ /

4. Contactați-vă medicul veterinar dacă câinele dvs. nu va mânca timp de aproximativ 48 de ore.

Dacă câinele dvs. continuă să refuze alimentele timp de două zile, să continuați și să contactați medicul veterinar și să solicitați sfatul său.

Desigur, acest plan de atac își asumă câinele este sănătos și nu prezintă niciun simptom medical îngrijorător. Dacă credeți că câinele dvs. este bolnav din orice motiv, contactați imediat medicul veterinar.

De ce câine a câștigat clasa =

Ce fac veterinarii pentru un câine care nu va mânca?

Dacă refuzul alimentar al câinelui dvs. durează mai mult de două zile (sau prezintă orice alte simptome de îngrijorare, de asemenea, refuzând alimentele), veți dori să vă luați câinele în îngrijirea veterinară.

Odată ajuns acolo, veterinarul dvs. va începe probabil să încerce să determine motivul pentru care câinele dvs. a încetat să mănânce.

Acest lucru va însemna, de obicei, efectuarea unui examen fizic, luând o istorie medicală și - potențial și # 8212; Comandarea unei varietăți de teste de diagnosticare. Cu noroc, veterinarul dvs. va fi capabil să determine cauza principală a problemei și va recomanda o strategie adecvată de tratament.

Dacă câinele dvs. suferă de o problemă gravă de sănătate sau nu începe să mănânce în mod voluntar, VET dvs. poate instala un tub de alimentare.

Făcând acest lucru, personalul medicului veterinar vă poate asigura că câinele dvs. rămâne hrănit în mod adecvat, în timp ce lucrează pentru a determina și corecta problema.

***

Refuzul alimentar poate provoca cu siguranță anxietatea proprietarilor, dar este important să înțelegem acest lucru Cele mai multe posturi pe termen scurt nu sunt mari.

Câinii ocazional săriți mese pentru o varietate de motive și - atâta timp cât sunt altfel sănătoși - nu trebuie să vă faceți griji dacă câinele dvs. decide să săriți cina sau micul dejun.

Doar fiți sigur Păstrați un ochi bun pe pooch, urmăriți-vă orice alte simptome tulburătoare și contactați medicul veterinar dacă depășește rapid aproximativ 48 de ore sau așa.

Sperăm că v-ați bucurat de acest articol și vă încurajăm să o împărtășiți cu prietenii și familia dacă ați găsit-o de ajutor.

Câinele dvs. a început vreodată să refuze alimentele? Care a fost motivul? A fost pur și simplu pretențios sau a făcut-o să se îmbolnăvească? Ai făcut ceva special pentru ca el să înceapă să mănânce din nou?

Spuneți-ne despre experiențele dvs. în comentariile de mai jos!

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât timp poate merge un câine fără să mănânce?