15 Moduri ieftine de a preveni problemele comune de sănătate la câini

Menținerea obiceiurilor sănătoase este cea mai bună modalitate de a vă menține câinele de a deveni bolnav. Folosind sfaturile de mai jos și pentru a face tot posibilul pentru a preveni și a evita cele mai frecvente probleme de sănătate la câini, ar putea salva viața animalelor de companie pe termen lung.

Epidemia de sănătate pare să se înrăutățească doar și u.S. Economia nu primește nici mai bine. Pentru a prelungi viața câinelui dvs. și a evita facturile VET Hefty, poate fi momentul să spargă ciclul și să lucrați la prevenirea celor mai frecvente probleme de sănătate la câini. Ați fi încântat să știți că există o mulțime de modalități ieftine de a vă îmbunătăți obiceiurile curente ale câinelui dvs.

1 Rămâi pe minge cu schimbări de comportament

Fiți conștienți de cât de mult mănâncă câinele dvs. și modelele sale regulate și modelele de comportament. În acest fel, veți ști când altceva. Nu așteptați ca problemele să devină grave înainte de a merge la un medic veterinar pentru a obține ajutor.

Puteți obține o idee despre cât de bine vă vede și auziți câinele dvs. în timp ce jucați jocuri cu el (și există tone de Jocuri pentru a juca cu câinele dvs.) sau antrenează câinele.

Monitorizați cât de mult și când el mănâncă de obicei și, de asemenea, încercați să urmăriți obiceiurile sale de baie. Dacă rutina sau comportamentul zilnic se schimbă drastic într-o perioadă foarte scurtă de timp, este timpul să facem o întâlnire cu VET.

2 Îngrijirea regulată înseamnă o sănătate mai bună

Îngrijirea câinilor obișnuiți a blanului și a pielii pentru animalele de companie vă va conecta la orice întâlnire cu corpul său, cum ar fi purici, răniri sau bucăți. Așa că petreceți ceva timp periați-vă fido.

Același lucru este valabil și pentru periajul dvs dinți câinelui. Spre deosebire de ceea ce cred mulți proprietari de câini, noi toți ar trebui să percepem dinții de animale de companie cel puțin o dată pe zi. Nu numai că puteți preveni boala gingiilor și problemele dentare cu periajul zilnic dinte, dar riscurile de probleme cardiace la câini sunt De asemenea, redusă.

În cele din urmă, curățarea urechilor câinelui împiedică infecțiile și păstrarea câine tăiat menține o poziție sănătoasă și o sănătate comună. Chiar și actul simplu de a-și aminti de a curăța labele câinelui după ce a fost afară va reduce paraziții și expunerea la pesticide și alte substanțe chimice folosite pentru a scăpa de aceste dăunători.

Mulți părinți de companie evită să facă o mulțime de sarcini de îngrijire a câinelui pentru un motiv foarte simplu - nu știu cum și, prin urmare, se tem să facă ceva greșit. Acest lucru, desigur, poate face doar lucrurile mai rău.

3 Păstrați paraziți în control

Câinii sunt predispuși la paraziți cum ar fi viermii de inimă, viermii rotunzi, viermii, viermii și viermii. Ele pot fi transmise și proprietarilor lor. Curățați-vă după câinele dvs., ouăle parazite nu vor avea șansa de a se răspândi.

Asigurați-vă că câinele dvs. devine vierme de inimă regulate și eficiente și Medicamente de degradare. Căutați semne de paraziți în blană în jurul anusului, în fecalele sale și unde doarme. De asemenea, păstrați un ochi pentru:

  • Pierderea dramatică în greutate
  • modificări ale apetitului
  • umflate stomac
  • letargie
  • diaree
  • diaree sângeroasă
  • vărsături
  • tuse, tuse sângeroasă sau dificultăți de respirație

Aveți nevoie de ajutor cu purici pe câinele dvs? Puricii pe câini pot fi dificil de a scăpa de. Dacă nu sunteți sigur de cum să eliminați aceste dăunători de la câine și de la domiciliu, vizionați un videoclip și citiți Acest ghid la subiect.

4 Protejați-vă câinele de la purici, căpușe și acarieni de urechi

Plasele și alți paraziți sunt de fapt mai mult decât un inconvenient minor, mâncărime, deoarece insectele și paraziții externi transmit unele dintre cele mai comune probleme de sănătate la câini. Unele dintre aceste condiții pot fi destul de grave, cum ar fi boala Lyme.

Deteriorarea pielii poate deschide și ușa infecțiilor secundare, bacteriene. Verificați întotdeauna blana câinelui pentru căpușe dacă a fost afară și scoateți-le cu pensete și apoi utilizați Șervețele de câine antiseptice Pentru a elimina toate bacteriile și ciupercile și pentru a preveni infecția ulterioară.

Păstrați iarba în curtea tăiată scurtă, deoarece căpușele trăiesc în iarba înaltă.

Șampoanele, clătirile, spray-urile și misturile pot ajuta la menținerea puricilor și căpușe departe. Veterinarul dvs. va fi capabil să vă atingă prin toate opțiunile disponibile. Există chiar comprimate masticabile pentru a preveni purici și căpușe să trăiască pe animalul dvs. de companie, dar în prezent, cel mai popular mod de a le împiedica Colari de purici de câine care au fost demonstrate în studii ca fiind cele mai eficiente.

Asigurați-vă că căutați:

  • insecte în blană
  • mâncărime
  • roşeaţă
  • Spectacole întunecate
  • Umflarea articulațiilor sau a ganglionilor limfatici
  • febră
  • gingii palide
  • letargie
  • sângerări inexplicabile

Amintiți-vă să vizionați videoclipul de mai sus și să citiți prin ghidul legat. Am inclus multe detalii foarte bine cercetate și extinse despre eliminarea puricilor și le-am luptat în casă, precum și cum să prevenim orice întâlnire viitoare cu acești paraziți urâți.

5 Ia câinele spayed sau sterilizat

Conform Banfield Pet Hospital`s Raportul de sănătate pentru animale de stat, obținerea câinilor dvs. fixă ​​nu numai împiedică sarcina nedorită, dar animalul dvs. va trăi și mai mult.

Cercetările arată că, în medie, stabilirea câinelui dvs. își extinde viața cu 18% pentru bărbați și 23% pentru femei. Deci, aflați despre argumentele pro și contra cîine și câini de spaying, și apoi decideți dacă ar trebui să continuați cu acest ASAP.

6 Nu lăsați câinele să devină deshidratat

Câinii tind să bea mai puțin pe măsură ce îmbătrânesc și asigurându-se că au întotdeauna suficient pentru a bea este esențială în vremea caldă și de vară.

Puneți mai mult de un fel de mâncare de apă în locuri convenabile și urmăriți nivelul apei pentru a vă asigura că câinele dvs. devine suficient pentru a bea, mai ales dacă hrăniți o mulțime de alimente de câine uscate.

Dacă sunteți un mare în aer liber sau în aer liber și iubiți-vă să faceți excursii sau la tabără cu câinele dvs., asigurați-vă că aveți toate consumabilele necesare și care include speciale Sticle de apă de câine care o fac convenabilă și încurajatoare pentru că fio să bea din.

7 Păstrați mintea câinelui dvs. activ

Sănătatea nu se referă la corpul. Mintea câinelui are nevoie activitate regulată prea, în special pentru a evita demența când devine mai în vârstă. Plictiseala încurajează comportamentul distructiv și obsesiv la câini.

Jucând jocuri cum ar fi ascunderea și-căutarea sau găsirea tratatului vă va păstra câinele angajat. Desigur, sunt o mulțime de distracție (pentru amândoi)! Există chiar și jucării speciale de câine de puzzle, cum ar fi jucătorul popular de remorcare câine, unde câinele trebuie să-și dea seama cum să obțină mâncarea.

8 Reduceți stresul prin obținerea unui exercițiu regulat

Stresul și anxietatea sunt la fel de dăunătoare pentru câini așa cum sunt pentru oameni. Atât schimbările mari, cât și mici ale rutinei pot fi dificil și trebuie planificate cu animalul dvs. de companie în minte. Deci, nu fi leneș să joci jocuri cu pooch-ul tău sau Faceți niște sporturi activitate cu câinele, cum ar fi alergare.

Asigurați-vă că animalul dvs. de companie devine suficient de exercițiu îl va menține mai sănătos și va împiedica o serie de alte probleme de sănătate comune la câini. Semnele de căutare includ:

  • o garnitură extra
  • modificări ale apetitului
  • pacing.ro
  • Barking excesiv
  • Comportament agresiv, obsesiv și / sau distructiv,
  • Probleme noi de formare a casei

9 întinderea nu este doar pentru oameni

Am auzit cu toții cât de important este să vă întindeți înainte și după exerciții fizice. De asemenea, poate ajuta la prevenirea unor probleme de sănătate cele mai comune la câini. Întinderea ajută la construirea și menținerea flexibilității câinelui, încălzindu-și mușchii și a obține circulația sa.

Există un motiv pentru unul dintre cele mai frecvente Pune în yoga se numește câine în jos. Îi poți învăța pooch-ul tău să o facă, formându-l să-și păstreze capul în jos în timp ce pune capul în jos și întinzându-și picioarele din față.

10 Nu lăsați câinele să obțină supraponderal

Pentru a evita bolile de inimă și diabetul, știți cât de mult grăsime și proteine ​​are nevoie de câine pentru dimensiunea, rasa și nivelul de activitate. Diabetul canin este o problemă serioasă care poate fi chiar fatală.

Dacă câinele dvs. are deja diabet, trebuie să vorbiți cu un medic veterinar și să-l duceți pe unul dintre mărcile de mâncare câine care sunt proiectate special pentru câini cu diabetul canin. Aceste alimente vor ajuta la vindecarea bolii înainte de a fi prea târziu.

Începeți prin obținerea câinelui pe a Dieta corectă cu alimente sănătoase pentru câini și un câine sănătos tratează. De asemenea, trebuie să aflați câte calorii are nevoie și să măsurați cât de mulți se află în alimentele sale obișnuite și tratamentele preferate și câte calorii va arde.

11 știu când să vezi un profesionist

În funcție de consilierea experților este esențială. Poate fi din orice motiv, deci du-te să vezi un medic veterinar, un groomer profesionist câine sau un antrenor de câini, dacă este nevoie.

Verificările medicale și dentare anuale nu sunt opționale dacă doriți să împiedicați cele mai comune probleme de sănătate la câini. Diagnosticul și vaccinările precoce vă pot economisi bani prin capturarea problemelor înainte de a provoca probleme permanente de sănătate.

Groomorii profesioniști de animale de companie pot ajuta cu întreținerea regulată a corpului, iar pregătirea câinilor vă păstrează animalul mai angajat și activ. Aflați cât de multă pregătire a câinilor în costurile dvs. locale sau care sunt locale Câine de îngrijire a prețurilor și vezi dacă poți salva pe termen lung.

12 Fiți pregătiți pentru răniri

Accidentele se întâmplă tuturor. Leziuni minore și Rănile pot fi tratate rapid la domiciliu atunci când aveți livrările corecte și cunoștințele de bază de prim ajutor. Dacă este mai gravă, veți avea, evident, aveți nevoie de un veterinar, dar totuși trebuie să vă luați câinele acolo.

Este mai bine să păstrați tot ce aveți nevoie împreună, așa că veți ști unde este totul. În acest fel, îl puteți lua cu dvs. la un moment dat în caz de urgență. Dacă călătoriți foarte mult cu câinele dvs., ar trebui să adăugați și câteva elemente specifice animalelor în setul dvs. auto.

13 Păstrați kitul dvs. de prim ajutor stocat

Fiecare proprietar de câine ar trebui să aibă a Kit de prim ajutor PET Pentru câini în cabinetul lor de baie. Unele lucruri pe care ar trebui să le păstrați în acest kit includ, în conformitate cu articolul legat sunt:

  • tampoane de tifon și paduri menstruale pentru absorbția sângelui
  • banda adeziva
  • apă oxigenată
  • Soluție salină sterilă
  • Unguent antibiotic non-prescripție
  • vaselina
  • Foil pătură de urgență
  • prosoape
  • Bile sau tampoane de bumbac
  • mănuși de unică folosintă
  • foarfece îndoite
  • cuțit de buzunar
  • pensetă
  • clești cu nas
  • lanternă

Alte elemente specifice câinilor pe care ar trebui să le aveți în gata includ:

  • dosarele medicale
  • Purtător de câine sau cutie
  • Etichetă de identificare temporară
  • Leash
  • bot
  • Bandajul care se blochează care nu se vor lipi de blană
  • termometru rectal
  • Clippers de unghii pentru câini

14 Cunoașteți semnele bolilor de inimă la câini

Problemele cardiace la câini sunt, din păcate, destul de comune. Anumite rase și câini mai în vârstă pot suferi de probleme cardiace cronice sau acute, iar diagnosticul și tratamentele precoce sunt esențiale.

Uneori, poate fi greu de separat problemele inimii de îmbătrânire naturală, dar este doar o altă zonă în care controalele regulate cu un medic veterinar poate ajuta. Proprietarii de animale de companie ar trebui să caute:

  • tusea care durează mai mult de câteva zile
  • probleme de respirație
  • schimbări de comportament
  • Modificările apetitului
  • Greutate modificări
  • balonare
  • umflătură
  • leșin
  • slăbiciune sau somnolență
  • nelinişte

15 semne de boală vestibulară și accidente vasculare cerebrale la câini

In conformitate cu Jurnalul Asociației Americane de Spitalul Animal, loviturile sunt mult mai frecvente la câini decât am crezut. Ele pot fi declanșate de o varietate de alte probleme de sănătate comune la câini, motiv pentru care toți proprietarii de câini ar trebui să cunoască semnele de căutat.

Câinii cu vârsta mai mare de șapte ani ar trebui să aibă sângele lor testat pentru a căuta boli care pot provoca accidente vasculare cerebrale. La fel ca oamenii, adăugând antioxidanți la dietă vă poate ajuta să vă păstrați mai sănătos pupul așa cum devine mai în vârstă.

Semne și simptome de vizionat pentru includerea:

  • ameţeală
  • vărsături
  • poticnire sau înclinare
  • Falling sau dificultăți de a se ridica
  • mișcare repetitivă a ochilor, orbire sau o problemă cu un singur ochi
  • Paralizia nervului facial
  • drooling schimbări
  • confuzie
  • rigiditate sau un gât răsucite
  • slăbiciune sau paralizie parțială

Persoanele sănătoase, active au mai multe șanse de a avea animale de companie sănătoase. Dacă vă pasă de nutriție și exerciții și aveți grijă de corpul dvs., este mai probabil să faceți același lucru pentru câinele dvs., care nu poate face totul pe cont propriu.

Citiți următorul: 22 semne și simptome care necesită o vizită imediată

Doriți să împărtășiți acest lucru?

15 moduri de a preveni problemele comune de sănătate la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Moduri ieftine de a preveni problemele comune de sănătate la câini