Înțelegerea câinilor și cum au suferit durerea

Cum câinii se înmoaie

Pierderea unui animal de companie este o situație dificilă pentru toată lumea, inclusiv ceilalți câini din gospodărie. S-ar putea să nu-l dați seama, dar câinii o întristăm pierderea unui însoțitor. Daca esti care se ocupă de moarte de unul dintre câinii tăi, există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta câinele (sau câinii) rămași să treacă prin acest timp dificil.

Ce să vă așteptați după ce câinele dvs. își pierde un prieten

La fel ca oamenii, toți câinii reacționează diferit față de pierderea. Unii câini par să acționeze complet normal, în timp ce alții ajung profund deprimat. Anumiți câini pot dezvolta probleme de sănătate sau comportament. Iată câteva reacții comune de câine la moartea unui alt câine:

  • Modificări de comportament: Unii câini pot schimba unele dintre comportamentele lor după ce un alt câine moare. Durerea poate schimba chiar și o personalitate a câinelui. Dacă câinele care a murit a fost un lider, câinele lăsat în urmă poate simți acum că este responsabilitatea sa de a-și lua locul de muncă. Puteți observa că latră mai mult la trecători sau acționând mai departe și încrezător. Sau, puteți observa că câinele dvs. devine liniștit și retras.
  • Simptome fizice: Câinele lăsat în urmă poate avea simptome fizice ca răspuns la pierderea. Unele simptome commons includ letargie, pierderea apetitului și, uneori, chiar și boli.
  • Nu există semne: Unii câini nu pot arăta semne după ce au pierdut un câine însoțitor. Ei pot ascunde semnele de durere ca mijloc de auto-protecție, similar cu modul în care câinii își ascund uneori durerea.

Stick la rutina ta

Indiferent de modul în care câinele dvs. reacționează la pierderea unui alt câine, probabil se simte un fel de stres asupra schimbărilor din gospodărie. Una dintre cele mai bune modalități prin care vă puteți ajuta câinele dvs. să se adapteze la pierderea este de a rămâne cât mai atent posibil de rutina sa normală. Continuați să-l hrăniți și să-l plimbați în același timp. Lipirea la programul obișnuit poate ajuta foarte mult să-și reducă stresul. Păstrarea pe o rutină vă poate ajuta, de asemenea, să faceți față propriului dvs. durere.

Oferiți mai multe exerciții și stimulente

Șansele sunt câinele care a trecut a jucat un rol important în viața de zi cu zi a altui câine. Ei ar fi putut juca împreună sau nappuși împreună. S-ar putea să fi acționat ca lider la celălalt. Pierderea acestei relații poate lăsa să se simtă plictisit și anxios. Vă puteți ajuta câine se ocupă de plictiseală și anxietate, oferindu-i mai mult exercițiu și stimularea mentală.

Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă mențineți spiritele câinelui.

  • Luați câinele dvs. pentru o plimbare suplimentară în fiecare zi.
  • Oferiți o mulțime de jucării interesante
  • Începeți un program de ascultare sau lucrați la Hârnind abilitățile curente ale câinelui.
  • Joacă jocuri suplimentare cum ar fi pret sau tug-al-război.
  • Petreceți timp suplimentar suplimentar cuddling și legarea unii cu alții.

Ar trebui să obțineți un alt câine?

Unul dintre primele sfaturi pe care mulți oameni au auzit când pierd un câine este să alerge chiar și Obțineți un alt câine. Aceasta nu este întotdeauna alegerea potrivită. Înainte de a obține un alt câine, există unii lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare.

  • Întrebați-vă dacă sunteți gata pentru un alt câine. Viața voastră s-ar fi putut schimba foarte mult, deoarece ați adus mai întâi casa dvs. de câine, iar câinii noi sunt o mulțime de muncă. Asigurați-vă că sunteți absolut Gata pentru acest angajament Înainte de a aduce acasă un câine nou.
  • Asigurați-vă că câinele dvs. va accepta un alt câine. Doar pentru că câinii tăi erau inseparabili până în ziua în care a trecut unul dintre ei, nu înseamnă că câinele rămas va avea aceeași relație cu un câine nou. S-ar putea să doriți să vizitați un parc de câine sau să planificați câteva întâlniri de doggie cu alți câini pentru a vedea cum reacționează câinele dvs. înainte de a aduce acasă un câine nou.
  • Luați în considerare lăsați câinele dvs. să vă ajute să selectați noul câine. Dacă simțiți că tu și câinele tău sunteți gata să adăugați un alt câine în familie, lăsați-vă câinele să vă ajute Alegeți un companion. Multe adăposturi și crescători vă vor permite să vă aduceți câinele să vă întâlnească câinii lor. Permițând câinilor să se întâlnească mai întâi vă oferă șansa de a găsi cel mai bun partener pentru câinele dvs.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Înțelegerea câinilor și cum au suferit durerea