De ce caii stau plimbare sau plimbare gard și cum să le facă să se oprească

Horse mănâncă fân în stand

Stația de mers pe jos a fost numită "viciu stabil."Adesea este privită ca un obicei prost, la fel de țesut, Lemn de mestecat, și Cribbing sunteți. Palkers stall nu sunt cai răi, ei au doar un obicei prost care poate deveni distructiv atât pentru cal, și la grajduri și padocuri. O variație este mersul pe gard.

Ceea ce este mersul pe jos?

Stalling Walling este, de asemenea, cunoscut sub numele de mersul de mers pe jos. Când un loc de cal plasă va merge fie continuu în jurul perimetrului standului său, fie poate merge înapoi și înapoi de la un perete la celălalt. Un cal care este în aer liber poate "gard de mers pe jos" de la plictiseală sau frustrare, de asemenea. Un cal stabil pe care plimbări stagne pot, de asemenea, să lovească pereții și laba. Un cal pe care o plimbare de gard poate laba și să par să sapă.

De ce caii se plimba?

Plictiseala și frustrarea sunt principalele cauze ale mersului de mers pe jos. Un cal poate fi plictisit sau frustrat deoarece este ținut separat de alți cai, hrana sa este restricționată sau este păstrată într-un stand pentru perioade prelungite. Plimbarea gardului apare de obicei atunci când un cal este păstrat separat de colegi de hrană sau turmă. Stația de mers pe jos poate fi un răspuns frustrat de zbor.

Care sunt efectele de mers pe jos?

Mediul natural al unui cal îi oferă o mulțime de exerciții fizice, ceea ce le permite să ardă energia. Și aceștia trăiesc în mici efective, care servește nevoilor sale sociale. Caii petrec, de asemenea, cea mai mare parte a consumului lor de timp. Când o păstrăm în interior într-un spațiu mic, suntem frustrarea nevoii de mișcare, prieteni și pășunat.

Unii cai pot face față acestui fapt, dar unii nu și își exprimă frustrarea în moduri care ar putea să nu fie bune pentru asta. Un cal care împiedică în mod obișnuit că plimbări poate fi dificil de a păstra în stare sănătoasă. Nervous Walking Walking arde o mulțime de energie și, în timp ce un cal este în picioare pe jos, nu mănâncă. Acest lucru poate provoca o scădere a stării calului dacă obiceiul este sever. Stalling Walking poate fi, de asemenea, dăunător la podele, în special pardoselile de murdărie, iar un gard Walker va purta rapid ruts de-a lungul liniilor de gard. Există o șansă că calul ar putea să se rănească în mod repetat, în mod repetat, lovituri sau labe.

Cum se poate opri sau împiedica oprirea?

Stația de mers pe jos poate fi dificil de a vă opri dacă calul trebuie să aibă o odihnă de poziție datorată bolii sau rănirii, trebuie păstrată separată (cum ar fi un armăsar) sau este pe o dietă restrânsă. Pentru a preveni mersul pe jos, puteți încerca să puneți jucării sigure în standul și atârnarea sticlelor de plastic curate din tavan. Jucăriile pot fi suficiente pentru a distrage calul. Alții pot vedea doar jucării ca obstacole pentru a merge peste sau în jur. Invata sa Păstrați calul sănătos și fericit în standul său și gestionați o întindere de odihnă.

Un cal sa dovedit cu tovarășii va fi mai fericit și mai puțin probabil să se plimbe pe plimbare sau să dezvolte alte vicii. Aceasta este cea mai bună modalitate de a preveni mersul pe jos. O mulțime de pășunat sau de a mânca la un balon rotund va ocupa în mod natural calul tău, și exercițiu sub formă de călărie sau de conducere poate ajuta.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce caii stau plimbare sau plimbare gard și cum să le facă să se oprească