Revizuirea: dacă câinele meu ar putea vorbi cartea personalizată

Știu că este puțin târziu pentru a comanda Una dintre aceste cărți pentru Crăciun în acest an, dar ar face un mare cadou pentru orice copil care iubește un câine. Legătura dintre un copil și câinele lor nu este ca nici un altul, și această carte personalizată de la Mă văd! sărbătorește această legătură într-un mod unic.

Avem o casă plină de copii și câini, așa că am fost atrasă de această carte. Speram cu adevărat că arăta atât de bun în persoană ca și pe site-ul companiei. Așa cum veți vedea în această recenzie video, a făcut-o!

Datorită opțiunilor de personalizare, această carte este mai scumpă decât majoritatea cărților de imagine tradiționale. Merită costul suplimentar? Să aflăm afară!

Vedeți mai multe recenzii video: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

Dacă câinele meu ar putea vorbi Revizuirea cărții de imagine personalizate

Dacă câinele meu ar putea vorbi carte personalizatăDupă cum puteți vedea, ilustrațiile sunt pline de umor și folosesc culori luminoase care vă vor atrage copiii să răstoarne prin pagini. Am făcut această carte despre micul nostru Beagle, Molly. A venit cu un poster cu numele ei pe el și o bandă cu numele ei brodat pe el.

Există 12 stiluri de câini ilustrate pentru a alege și fiecare este disponibil în 5 culori. Personalizarea poate include numele câinelui dvs. și numele de până la 4 prieteni și membri ai familiei care vă iubesc poochia. De asemenea, puteți trimite în două fotografii color ale animalului dvs. de companie și de copilul pe care îl faceți.

Dacă câinele meu ar putea vorbi carte personalizatăÎn recenzia mea video puteți vedea că una dintre fotografiile dvs. este prezentată atât în ​​partea din față, cât și în partea din spate a cărții. Copiii noștri se bucurau cu adevărat văd imaginile lui Molly în carte. De asemenea, a fost interesant pentru copii să-și vadă numele scrise în ilustrațiile de pe aproape fiecare pagină a lui Dacă câinele meu Molly ar putea vorbi.

În timp ce aceasta este o carte frumoasă că copiii dvs. vor putea să salveze ca o păstrare, este înțelept mai scump decât o carte de imagine tradițională a copiilor. Rețineți că este personalizat și are o acoperire dură durabilă. Puteți achiziționa cartea de la mine mă văd! site-ul pentru 30 de dolari.

Personal, cred că merită bine banii. Știu că voi păstra această carte în cutia de memorie a copiilor noștri și l-am scos afară pentru a arăta nepoților! Compania oferă, de asemenea, multe alte cărți personalizate, pe care le puteți găsi prin perceperea site-ului lor.

Citiți următorul: 10 cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuirea: dacă câinele meu ar putea vorbi cartea personalizată