Acest poliție k-9 a supraviețuit să fie împușcat, dar ceea ce sa întâmplat în continuare este înfricoșător

Acest poliție K-9 a supraviețuit să fie împușcat, dar ceea ce sa întâmplat în continuare este înfricoșător

Bruno este un coleg de ofițer, un partener și un prieten. Acesta a fost modul în care ofițerul r. J. Tinerii Departamentului de Poliție Anaheim a considerat Bruno, un câine de poliție german Piocherd. Și văzând Bruno grav rănit după ce a fost împușcat la o distanță de închidere a fost prea mult pentru tineri să suporte.

Sa întâmplat în timpul uneia dintre Operațiunile echipei SWAT La 20 martie 2014. Echipa a răspuns la un apel de backup într-unul din cartierele din Anaheim. Bruno a dat Chase și a strâns suspectul care se ascunde în spatele unui coș de gunoi. Ceilalți ofițeri au intrat și suspectul armat a tras la ei lovind Bruno în față.

Glonțul a rupt maxilarul lui Bruno. El a sângerat profund când sa întors la partea partenerului său. Dar ca un bun ofițer de poliție, el nici nu a scântit nici nu a făcut un sunet.

Acest poliție K-9 a supraviețuit să fie împușcat, dar ceea ce sa întâmplat în continuare este înfricoșător

Bruno a fost urcat la spital. Abia era în viață Când echipa a ajuns în camera de urgență. Bruno a suferit ore lungi de intervenție chirurgicală. Glonțul a mers chiar prin fața lui, a ieșit prin maxilarul inferior și la străpuns înapoi prin cavitatea pieptului.

Mi-a ratat îngroșat inima, dar și-a lovit plămânul. O parte din plămânul său este afectată permanent, iar glonțul a rămas acolo. Chirurgii au decis să renunțe la îndepărtarea clutului datorită traumei chirurgiei.

LEGATE DE: Revizuirea cărților: Buster - Câinele militar care a salvat o mie de vieți

Colegii de la Bruno au realizat că, pentru perioada de 12 până la 18 ore, care a urmat, viața lui Bruno era în pericol. Tot ce puteau face era să aștepte. Tânărul a fost devastat și și-a văzut lumea care se prăbușește în jurul lui. Bruno a fost întotdeauna acolo pentru el și echipa și și-a dat seama că ceva se poate întâmpla cu cel mai bun prieten al său în acel moment.

Între timp, Lt. Tim Schmidt a spus că a făcut Bruno slujba lui ca ofițer de poliție și că curajul său a salvat viața a trei ofițeri de poliție care erau cu el la vremea rampagei.

Acest poliție K-9 a supraviețuit să fie împușcat, dar ceea ce sa întâmplat în continuare este înfricoșător

Căpitanul Mark Cyprinn a numit Bruno un erou.

La ușurința tuturor, câinele de poliție de șapte ani a supraviețuit perioadei critice. În timpul recuperării sale, partenerul său uman a fost acolo și chiar a scos scrubs pentru a petrece nopți cu el la spital. Comunitatea și-a arătat și îngrijorarea.

Salvarea păstorului german al județului Orange a organizat o plimbare de pachete participată de cetățeni și câini pentru a onora faptele lui Bruno. Prietenii asociației poliției Anaheim K9 de asemenea, s-au adunat în urmă pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru a aborda facturile lui Bruno.

Bruno trebuie să fi înțeles toată dragostea și îngrijorarea care și-a venit calea. În ciuda Trauma pe care a trecut-o, el a recuperat. Bruno sa retras la două luni după acea zi fundamentală și a fost adoptată de familia tânără.

El a devenit o celebritate națională, iar povestea sa nu sa încheiat cu pensionare. El chiar a avut bine-wispri care vin din alte țări. O statuie de bronz inspirată de Bruno a fost dezvăluită la Anaheim pentru a onora acest erou de natal și toți câinii de poliție care au servit orașul.

LEGATE DE: 9 câini celebri care sunt cele mai mari vedete de film

În această săptămână, totuși, suntem întristați să-i anunțăm moartea. El a cedat complicațiilor ca urmare a rănirii sale acum doi ani. Miercuri, în această săptămână, 18 mai 2016, Bruno a murit. Avea 10 ani.

A petrecut 6 ani în serviciul activ. Cariera sa de carieră includ ajutarea recuperării narcoticelor de 3 milioane de dolari. Momente înainte de moartea sa, și-a luat ultima călătorie cu mașina de patrulare Anaheim K9. Acolo, și-a luat ultima suflare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest poliție k-9 a supraviețuit să fie împușcat, dar ceea ce sa întâmplat în continuare este înfricoșător