Discriminarea împotriva taurului de pit sau a unei pregătiri ale poliției sărace?

Discriminarea împotriva taurului de pit sau a unei pregătiri ale poliției sărace

Recent, încă un taur de pit a fost împușcat pentru moarte pentru că nu a fost nici un motiv decât a fost o rasă de amestec de carieră. Cu atât de multe cazuri de rasa discriminare și titluri similare care lovesc știrile în mod regulat, aceasta este aproape o surpriză pentru majoritatea iubitorilor de câini.

Puteți viziona videoclipul unui taur de pit care este împușcat mai jos.

Pentru Backstory, acesta este ceea ce sa întâmplat în conformitate cu sursele originale. Un ofițer de poliție din Florida a observat că o familie a lăsat o ușă de mașină deschisă și sa urcat la casă pentru a le spune. Ofițerul a bătut pe ușa din față a casei familiei și, pe măsură ce proprietarul a deschis ușa, Pit Bull Terrier Mix a ieșit spre ofițer.

În acel moment, ofițerul și-a scos-o imediat arma și a împușcat câinele de 3 ori în cap fără ezitare. Incidentul a fost prins pe camera CCTV a familiei și arată că câinele este împușcat.

Urmăriți videoclipul unui ofițer de poliție care tragă un câine

Acest lucru prezintă imediat o întrebare pentru restul de noi: a fost justificată reacția ofițerului de poliție? Este de înțeles?

Acest lucru trebuie să facă orice cu discriminarea de rasă Pit Bull, sau este un rezultat al pregătirii sărace a poliției?

LEGATE DE: Unele orașe doresc să treacă ordonanțele "pre-mușcături"

Câinii de tip Pit Bull au câștigat o reputație proastă de-a lungul anilor, știm cu toții asta. Cu toate acestea, unii dintre noi știu, de asemenea, că majoritatea acestor câini nu sunt periculoși dacă ridicate și tratate corect.

Proprietarul câinelui, Gillian Palacios, a spus că canina nu a fost agresivă deloc. Imaginile video arată câinele care alerga spre ofițer, dar nu este cu adevărat clar dacă se apropie de el într-un mod prietenos sau dacă îl plăcea.

Câinele, ducesa, a fost salvat recent de la un adăpost pentru câini. Un membru al personalului de la adăpost a descris acest animal de companie ca fiind foarte prietenos și docil. Palacio a spus:

Era curioasă. Nu lătrat. Ea nu mârâie. Nu a existat niciun motiv pentru el să creadă că a fost agresivă în vreun fel.& # 8221;

Trebuie spus că câinele ar fi trebuit să fie asigurat, poate într-o altă cameră, înainte ca ușa să fie deschisă. Nu toată lumea îi place câinii sau le înțelege. Aceasta este o mare greșeală a părții proprietarului câinelui.

Discriminarea împotriva taurului de pit sau a unei pregătiri ale poliției sărace

Cu acea fiind spus, totuși, mi-aș imagina că ofițerii de poliție vor fi instruiți în limbajul și comportamentul corpului animalului de bază. Aceasta este o întrebare dificilă de dezbatere.

Deci, când ar trebui ca un ofițer de poliție să aibă un drept legitim de a trage un câine atunci?

Amenințare percepută. Acesta este unul dintre motivele care pot fi aplicate în acest caz. În mod corect sau în mod greșit, ofițerii de poliție vor simți că sunt în pericol. Proprietarii pot evita acest lucru prin păstrarea câinelui sub control.

Amenințare reală. Unii câini sunt instruiți ca arme. Animalul poate ataca un membru al publicului sau al poliției.

Un câine dezlănțuit. Un ofițer fără formare adecvată în comportamentul câinilor ar putea deveni nervos, mai ales dacă câinele este o rasă periculoasă.

Câine fiind de protecție. Câinii de companie vor acționa adesea protectiv prin lătrarea sau încărcarea ofițerului.

Discriminarea împotriva taurului de pit sau a unei pregătiri ale poliției sărace

Problema ar putea fi faptul că ofițerii de poliție nu par să primească prea mult, dacă există, formarea comportamentului câinilor. Se bazează pe controlul animalelor dacă se confruntă cu o problemă cu un câine agresiv.

Un document PDF intitulat Problema incidentelor și întâlnirilor legate de câini afirmă că, "# 8220;Nu există un caz documentat al unui ofițer de poliție care să moară ca urmare a unui prejudiciu legat de câini.& # 8221;

Dacă cele de mai sus sunt corecte, există un argument puternic pentru ofițerii de poliție să folosească alternative non-letale pentru a face față câinilor în loc să folosească o armă de foc.

Documentul afișează, de asemenea, următoarele între o listă de Factorii care contribuie la incidentele și întâlnirile legate de câini:

  • Ofițerii care fac judecăți cu privire la un câine pe care îl întâlnesc pe baza rasei sale presupuse sau a aspectului fizic, mai degrabă decât comportamentul său
  • Ofițerii care văd un câine care alergau spre ei ca o amenințare (câinele ar putea fi prietenos și pur și simplu salut ofițerul)
  • Ofițerii care nu au abilități în manipularea câinilor sau a lecturii limbajului corpului câinilor
  • Ofițerii care nu au nevoie de abilități de comunicare canine

Cred că este timpul când ofițerii noștri au fost instruiți în comportamentul de bază câinelui.

Care sunt gandurile tale?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Discriminarea împotriva taurului de pit sau a unei pregătiri ale poliției sărace?