Ceea ce conduce oamenii pentru a otrăvi câinii?

Manchester mai mare din nordul Angliei a văzut mai multe cazuri de otrăvire în timpul verii. O temă comună a fost pungile de pui care au fost amestecate cu pelete și lăsate în zone pe care câinii vizitează.

Ultimul incident a avut loc în această săptămână în Wythenshawe, când un păstor german de 7 ani, care a suferit sângerări interne înainte de weekend, sa prăbușit și a murit.

Buster a căzut mai întâi, după una din plimbări zilnice în parc acum 2 săptămâni. Proprietarii lui au spus că are nevoie să urineze foarte mult și a băut mai mult decât de obicei, așa că l-au luat la veterinarul.

VET a crezut că o infecție bacteriană a fost cea mai probabilă cauză, dar testele de sânge au revenit clar. VET a dat antibioticele Buster. Testele ulterioare au revenit, de asemenea, clare după o altă excursie la veterinar, dar, din păcate, Buster a murit brusc mai târziu în acea zi.

VET a spus că Buster a suferit sângerare internă și eșec al organului în masă. El a adăugat că este foarte probabil că a fost otrăvit.

Săptămâna trecută au existat rapoarte de pui amestecat cu pelete de cuiburi care sunt aruncate în zonă.

Ceea ce conduce oamenii pentru a otrăvi câinii
Sheeba, câine de otrăvit cu autismul. Foto: 3milondogs.COM

Un catelus vechi de 10 luni a fost otrăvit După ce mănâncă o substanță necunoscută. Ea a supraviețuit. Din fericire pentru schnauzerul miniatural, proprietarul ei, Janine, este un toxicolog și a recunoscut simptomele. Câinele a fost dus imediat la veterinarii.

În luna iulie un cioban german, Sheeba, a murit după ce mănâncă otravă care a fost aruncat în grădina proprie a proprietarului ei. Sheeba fusese cel mai bun prieten al unui băiat cu autism.

Trebuia să se culce când alimentele otrăvite au lăsat-o cu organe interne erupte.

Ce motive ar putea fi pentru câinii otrăviți?

În 1937, clasa superioară, doamna Juliet Tuttle a fost condusă în mașini cu șofer, în timp ce au otrăvit câinii în propriile grădini.

Se pare că 75% din otrăvirea pe animale sunt destinate câinilor. Rasele mai mari sunt cel mai probabil să vizeze.

Este posibil ca otrăvitorul să fi fost afectat de comportamentul de câini de vecinătate. Acest lucru ar putea explica de ce un câine ar fi otrăvit în curtea proprie, deoarece plângerea lor este probabil să fie îndreptată spre un anumit animal. Un câine lătrat pe timp de noapte poate perturba somnul și în cazuri deosebit de grave, împiedică somnul. Când cineva este somn privat, procesul lor de gândire poate fi afectat dramatic, iar obsesia poate seta.

Câinele care provoacă o problemă la un vecin poate fi în curând văzută ca un dăunător mai întâi și un câine al doilea. Mi se pare greu să accept că oricine deține un câine ar putea să-i otrăvească animalul de companie al unei alte persoane. Bineînțeles că marea majoritate a oamenilor trăiesc în urechea unui câine zgomotos, dar nici măcar nu ar lua în considerare uciderea animalului.

În cazul în care otrăvitorul vizează câinii, în general, motivele sunt puțin mai greu de înțeles. Investigațiile au sugerat că otrăvitorul este o persoană care nu-i place să se confrunte cu proprietarul câinelui și, probabil, nu are nici o credință în poliție sau în alte autorități pentru a le ajuta cu problema lor.

În afară de faptul că nu pare să fie un profil tipic pentru câinii otrăviți. Ele sunt la fel de susceptibile de a fi bărtiile decât femeile. Șomerii și persoanele profesionale par să folosească otravă.

Ceea ce conduce oamenii pentru a otrăvi câinii
Janine Bottley și a plecat acum câine tinkerbell. Foto: ManchestereveningNews.Co.Regatul Unit

În 1937, clasa superioară, doamna Juliet Tuttle a fost condusă în mașini cu șofer, în timp ce au otrăvit câinii în propriile lor grădini, așa cum a spus de către Dogster. Ea aparent a direcționat animalele care nu erau îngrijite în mod corespunzător! Doamna Tuttle a fost o văduvă bogată care a făcut în mod regulat donații către organizațiile de caritate umane.

Se sugerează, de asemenea, că o persoană care ar putea folosi otravă ar fi puțin probabil să rănească fizic un animal. Ei nu ar lovi niciodată o pisică cu o lopată, de exemplu! Folosind otrăvire, ei nu trebuie să fie în jur pentru a asista la suferința pe care o provoacă, nu numai animalelor, ci și familiei care trebuie să se ocupe de pierderea unui membru mult iubit al familiei.

Din fericire, este relativ rară, dar ce pași putem lua pentru a limita pericolul pentru propriile noastre animale?

Încercați să nu vă permiteți câinele să mănânce ceva pe podea în timpul plimbări. Evident, acest lucru poate fi dificil mai ales dacă aveți câinele de pe plumb. Un concediu fiabil & # 8220;!& # 8221; comanda este esențială pentru orice proprietar de câini.

Dacă alimentele otrăvite sunt aruncate în curtea noastră din spate, poate fi dificil să se oprească câinele să o mănânce. Nu le putem urmări în fiecare secundă în timp ce sunt acolo.

Prevenirea poate fi mai bună decât vindecarea.

Încerc să-mi țin câinii la fel de liniștită ca și cum aș putea, dar câinii latră! Încercați să țineți cont de ce efect poate avea câinele dvs. asupra vecinilor dvs. Mi-aș imagina că ar trebui să fie destul de extremă pentru a conduce pe cineva să o otrăvească. Amintiți-vă, unii oameni lucrează în nopți și încearcă să doarmă în timpul zilei.

Sperăm că nu trebuie niciodată să trecem prin acea agonie, dar inima mea iese la cei din voi care au avut.

Faceți vreunul dintre dvs. aveți orice povești pentru a împărtăși despre animalul dvs. de companie otrăvit?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ceea ce conduce oamenii pentru a otrăvi câinii?