Îmbrăcăminte puternică a câinelui împușcat în față și a plecat pentru moarte în pădure a fost salvat

Un câine împușcat în față și lăsat să moară în pădure este pe drumul spre recuperare.

Milo este un pooch de un an care este în prezent în recuperare după ce a fost împușcat cu cruzime în fața înainte de a fi aruncat în pădure și a plecat să moară.

Câinele a fost împușcat foarte deliberat, așa cum arată rănile sale. Din daunele făcute de el, este evident că cineva a împușcat puștiul din sus, vizând în jos - încercând în mod esențial să omoare stilul de execuție a puilor. Aceasta înseamnă că cineva a vrut cu adevărat să rănească și să facă rău acestui pui nevinovat.

Mile câinele care a fost împușcat
Florida Urgent Care / Classy.Org

Milo a fost preluat de salvarea urgentă din Florida sau de blană, de unde a fost aruncat și a plecat pentru moarte în județul Putnam. Pupul a fost urcat într-un spital veterinar situat în plaja Jacksonville, astfel încât să poată suferi o intervenție chirurgicală.

Judecând după starea rănilor sale, pupul a avut, oarecum în mod miraculos, supraviețuiește pe cont propriu în pădure timp de câteva săptămâni după ce a fost luată încercarea asupra vieții sale. Glonțul în cauză nu i-au rănit fatal, așa cum a intrat prin vârful botului lui, a trecut prin acoperișul gurii sale și a ieșit prin partea gâtului, lăsând o rană foarte mare. În acest proces, glonțul mi-a zdrobit osul maxilarului și mulți din dinți.

Chirurgia de salvare a vieții a fost apoi efectuată pe Milo. Din păcate, o parte din maxilarul câinelui trebuia să fie îndepărtat ca urmare a unei infecții proaste. Vestea bună este că lucrurile se uită în sus și Milo este de așteptat să facă o recuperare completă în mai multe săptămâni.

Ați crede că este rănit și trădat de o persoană ar face ca Milo să fie mântâie de oameni, dar este exact opusul! Câinele este extrem de blând și iubește să se înghesuie, cerând în mod constant dragoste și afecțiune și dând doar doar asta la rândul său. Este imposibil să se înțeleagă cum cineva ar vrea să-l facă rău.

Organizațiile precum blănurile sunt responsabile pentru salvarea atât de multe vieți, iar Milo este doar unul dintre cei mai mulți supraviețuitori pe care i-au salvat din situații care implică cruzimea animalelor. Puteți adopta sau promova animalele pe care le-au salvat, ajută-le să le transporte la destinații noi sau să doneze prin ele Website.

Citiți următorul: 13 Povestiri de salvare a câinelui care vor aduce lacrimi de bucurie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Îmbrăcăminte puternică a câinelui împușcat în față și a plecat pentru moarte în pădure a fost salvat