Alimente gratuite pentru familii cu venituri mici

Low-cost-dog-hrană

Problemele financiare sunt dificile pentru fiecare membru al familiei dvs. - inclusiv câinele dvs. De fapt, dacă vă pictați într-adevăr într-un colț financiar, puteți avea probleme cu alimentele animalului dvs. de companie.

din fericire, Multe grupuri non-profit și alte organizații au programe menite să ajute proprietarii În exact aceste tipuri de circumstanțe. Majoritatea acestor resurse sunt administrate la nivel local, astfel încât specificul variază de la o locație la alta. Este posibil să aveți nevoie să faceți o mică săpătură pentru a descoperi ce este disponibil în zona dvs.

Dar vă vom îndrepta spre unele dintre cele mai bune locuri pentru a începe mai jos. De asemenea, vom explica câteva alte modalități pentru familiile cu venituri mici pentru a obține alte bunuri și servicii pentru animale de companie pentru bani puțin sau deloc.

Surse comune pentru alimente gratuite sau cu costuri reduse

O varietate de organizații și întreprinderi sunt dispuși să ajute familiile cu venituri mici să-și hrănească animalele de companie. Unele dintre cele mai notabile includ:

1. Adăposturi pentru animale de companie

Adăposturile de animale de companie se străduiesc adesea să păstreze animalele sub îngrijirea lor hrănite, dar unii dintre cei mai de succes primesc suficientă finanțare pentru a oferi mâncăruri familii nevoiașe. Unii chiar înființează bănci alimentare cu animale de companie!

Utilizați această resursă ASPCA Găsiți adăposturi în zona dvs.

2. Organizațiile non-profit orientate spre câini sau animale de companie

Organizațiile non-profit vin într-o varietate de arome - ele nu sunt toate adăposturile. Multe non-profituri au programe menite să ajute câinii de hrană care trăiesc cu familii cu venituri mici. De exemplu, societatea umană a Statelor Unite (legată de, dar diferită de adăpostul local al societății umane) menține a Lista resurselor La dispoziția proprietarilor de câini și pisici cu venituri mici.

3. Clinici veterinare

Unii veterici - în special cei din zonele rurale sau sărace - participă la programe caritabile care oferă alimente de câini libere sau cu costuri reduse familiilor aflate în nevoie. Mulți vor oferi, de asemenea, taxe reduse pentru spaying / sterilizare, vaccinări și alte servicii. Încă o dată, HSUS este aici pentru a vă ajuta Găsiți servicii veterinare cu costuri reduse.

4. Organizații specifice de rasă

Multe grupuri de advocacy de rase și cluburi oferă asistență familiilor cu venituri mici. Va trebui să căutați organizații care se concentrează pe rasa câinelui dvs., dar acest lucru Akc lista clubului parental va face ușor să începeți.

De asemenea, asigurați-vă că ați găsit grupuri de advocacy de rasă online (chiar și grupurile Facebook), deoarece puteți găsi localnici care ar ajuta cu bucurie un coleg de proprietar, chiar dacă aceasta înseamnă transportul pe alimente dintr-o altă parte a țării.

5. Pet Stores

Magazinul dvs. local de animale de companie poate fi dispus să vă taie o afacere pe factura dvs. de mâncare pentru câini, dacă vă explicați circumstanțele dvs. Alții pot fi chiar dispuși să vă lase serviciile de barter în schimbul alimentelor pentru câini.

6. Instituții religioase

Bisericile, sinagogile, moschelele și alte instituții religioase oferă adesea asistență familiilor cu venituri mici, iar acest lucru poate include donarea alimentelor pentru câini.

Este cel mai probabil să obțineți asistență din partea instituției dvs. religioase, dar mulți sunt dispuși să ajute pe oricine are nevoie, indiferent de afilierea religioasă.

7. Producătorii

Unii producători oferă mostre gratuite - pur și simplu trebuie să le scrieți sau să le sunați și să faceți o cerere. Nu veți putea să vă alimentați câinele pe termen lung cu mostre libere și nu doriți să vă schimbați în mod constant mâncarea câinelui (acest lucru poate provoca probleme intestinale), dar câteva pungi de dimensiune gratuită de câine alimentele din dulapul dvs. pot ajuta într-un vârf.

Alte forme de asistență pentru proprietarii de animale cu venituri mici

Alimentele nu sunt singurul lucru pe care îl are nevoie de câine. El va avea nevoie, de asemenea, de un pat, guler, lesa, unele jucării și alte articole. Din fericire, există câteva căi prin care puteți găsi adesea versiuni low-cost sau gratuite ale acestor consumabile.

VET dvs. poate fi dispus să furnizeze servicii la taxe reduse. Majoritatea veterinarilor intră în domeniul îngrijirii animalelor, deoarece iubesc animalele. Aceasta înseamnă că vor fi de multe ori dispuși să lucreze cu dvs. pentru a vă asigura că vă puteți permite îngrijirea nevoilor dvs. de companie. Aceștia pot fi dispuși să reducă taxele asociate cu diverse servicii, fac lucruri mici (cum ar fi tăierea unghiilor și periajul dinților) sau vă permit să plătiți pentru servicii în timp.

Magazinele locale de animale de companie - în special cele ale varietății mamei și popului - pot fi dispuse să ofere reduceri oamenilor care au probleme cu nevoile animalelor de companie. Acestea pot fi, de asemenea, capabile să vă dea un heads în ceea ce privește vânzările viitoare, evenimentele de clearance sau promoții similare.

Rețelele sociale media vă oferă adesea șansa de a vorbi cu alți proprietari de câini și de a găsi oportunități unice. Puteți căuta mențiuni de consumabile gratuite de câini sau să trimiteți un mesaj sau o solicitare prietenilor și cunoștințelor dvs. Aceasta este adesea o modalitate excelentă de a achiziționa paturi secundare, cutii și articole similare.

Ca și în cazul alimentelor, unii producători vor furniza mostre gratuite - adesea în schimbul unei revizuiri despre Amazon, Yelp sau un alt site web. Nu te prea încântați; Producătorii nu se vor alinia pentru a vă trimite o cutie liberă sau un pat de câine, dar unii pot oferi articole low-cost (cum ar fi etichete de identitate, coliere, suplimente sau produse îngrijite) în schimbul feedback-ului dvs. onest despre produsul dvs.

hrană gratuită pentru câini

Suport moral: Îmbunătățiți curajul tău

Poate fi dificil să contactați organizațiile de ajutor sau adăposturile pentru a cere ajutor. Mulți oameni sunt jenați să ceară asistență și teamă că sunt judecate. Acest lucru îi determină pe mulți oameni să procrastinate - adesea la cheltuiala animalelor de companie. Dar nu vă faceți griji: este rar la fel de rău cum credeți că va fi.

În primul rând, relativ Puțini oameni decid să lucreze într-o organizație de asistență non-profit sau cu venituri mici pentru a face judecata; ei intră în astfel de muncă pentru că iubesc animalele și doresc să ajute. Ele sunt de obicei calde, compasiune și empatice și vor fi fericiți să ajute în orice fel pot.

În plus , Angajații și personalul la majoritatea organizațiilor non-profit și organizațiile de ajutor au fost instruiți pentru a ajuta oamenii în situații dificile. Au ajutat pe alți proprietari în circumstanțe similare înainte și sunt învățate tehnici pentru a ajuta oamenii fără a face să se simtă rău în ceea ce privește circumstanțele lor.

Este de obicei cel mai bine să rupeți rapid ajutorul de bandă. Deci, continuați și ridicați telefonul sau vizitați una dintre aceste organizații în persoană. Șansele sunt vă vor pune repede în largul tău și, înainte de a ști asta, ei vă vor ajuta să obțineți mâncare pentru câinele dvs.

SOamenii pot să se simtă mai bine să trimită un e-mail, mai degrabă decât să vorbească direct cu personalul. De obicei, este perfect acceptabil și poate fi chiar o metodă mai ușoară de comunicare pentru personal. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să vă explicați povestea vieții în primul e-mail - pur și simplu trebuie să faceți conexiunea și să începeți rularea cu mingea.

De exemplu, încercați ceva de genul acesta:

Buna ziua. Numele meu este ____________ și familia mea se confruntă în prezent cu unele dificultăți financiare. Facem tot ce putem pentru a rectifica situația, dar avem probleme cu păstrarea sănătății noastre de familie iubită de familie.

Sperăm că organizația dvs. poate oferi un anumit tip de asistență familiilor în situații precum al nostru sau că ați putea să ne anunțați despre alte organizații locale care fac.

Ne iubim pe animalul nostru de companie și regret că trebuie să cerem ajutor. Am aprecia cu atenție orice asistență pe care o puteți furniza.

Multumesc pentru timpul acordat,

_____________________

(Simțiți-vă liber să copiați și să lipiți pasajul de mai sus.)

Adăugați informațiile dvs. de contact în partea de jos și atașați o fotografie a familiei dvs. cu animalul de companie. Asigurați-vă că sunteți răbdători în timp ce așteptați un răspuns. Cele mai multe adăposturi și non-profituri sunt înfricoșătoare, astfel încât le poate lua mai multe zile (poate chiar o săptămână sau mai mult) pentru a vă întoarce la dvs. Aceasta ilustrează în continuare importanța de a ajunge la ajutor timpuriu, înainte ca situația dvs. să devină prea gravă.

După cum puteți vedea, ajutorul este disponibil într-o varietate de locuri. Începeți prin investigarea legăturilor, a recomandărilor și a resurselor enumerate mai sus, dar dacă cei care se dovedesc de fructe, va trebui să vă extindeți căutarea.

Sunteți conștient de orice organizație specifică de ajutor sau de centre non-profit care oferă asistență familiilor cu venituri mici? Ne-ar plăcea să împărtășiți informații relevante în comentariile de mai jos. Informațiile pe care le oferiți pot ajuta foarte bine o familie care trece prin vremuri grele pentru a-și păstra animalul iubit sănătos, fericit și bine hrănit.

Vă rugăm să rețineți: Noi nu suntem capabili să oferim asistență cu alimentele, deoarece nu vindem alimente pentru câini! Nu vom răspunde la cererile de hrană pentru câini, deoarece nu putem trimite niciunul. Utilizați resursele menționate în articol.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alimente gratuite pentru familii cu venituri mici