Cele mai bune conturi de economii pentru proprietarii de animale de companie

Deținând un animal de companie, deși o experiență minunată, poate fi scump, Mai ales atunci când factori în taxele VET anuale și cheltuielile lunare, cum ar fi purici preventivi și îngrijirea căpușelor, precum și costurile alimentare și îngrijirea. O singură cale de proprietari de animale de companie beneficiază de îngrijirea animalelor de companie este prin deschiderea unui cont de economii și obținerea de asigurări de animale de companie.

Combinația de asigurări de animale de companie și un cont de economii de companie este cea mai bună modalitate de a vă proteja de urgențele financiare legate de proprietatea animalelor de companie. În timp ce am discutat deja Asigurarea pentru animale de companie în detaliu Înainte, mulți proprietari de câini sunt încă confuzi cu privire la beneficiile deschiderii unui cont de economii specifice animalelor de companie și care sunt cele mai bune.

Înainte de a vă comite fondurile legate de animale de companie unei instituții, este important să înțelegeți câțiva factori cheie ai diferitelor tipuri de conturi de economii. Am avut un cont de economii pentru câinii mei de ani de zile și mai jos am de gând să discut niște termeni obișnuiți pe care îl puteți vedea și să auziți în timp ce faceți cumpărături pentru dvs. și membru al familiei dvs.

De asemenea, citiți: Independența financiară și proprietatea câinilor

Bazele conturilor de economii de companie

4 cele mai bune conturi de economii pentru proprietarii de animale de companie

Iată câteva dintre elementele de bază ale unui cont de economii în U.S. că oricine (nu doar proprietarii de animale de companie) ar trebui să fie conștient de înainte de a-și transfera banii acolo.

FDIC-Asigurat

Asigurați-vă că fondurile PET sunt asigurate.

Corporația FDIC, FEDERAL Depozitare, este o instituție federală a cărei operațiune unică este de a oferi persoanelor stabilitate și asigurare a persoanelor atunci când utilizează agenții bancare. Prin acoperirea lor, FDIC este capabil să asigure maximum 250.000 de dolari pe persoană bancară. În esență, acționând ca o societate de asigurări terță parte, medând între bănci și cei care încredințează băncile cu fondurile lor.

Atunci când studiază conturile de economii de companie cu diferite bănci, uniuni de credit și alte companii financiare (cum ar fi întreprinderile cu carduri de credit), ar trebui să căutați întotdeauna sau să întrebați despre acreditările lor FDIC. Dacă economiile dvs. devin compromise, FDIC va intra în ajutor pentru a vă asigura că fondurile dvs. sunt returnate, onorând până la 250.000 $ sau mai puțin.

Regulamentul D

Alegeți cele care vă permit să vă retrageți mai des.

Fiți atenți la numărul de momente pe care le-ați permis să vă retrageți din contul dvs. de economii pentru cheltuielile câinelui sau ale pisicii dvs. Există o limită. Acest lucru se datorează faptului că, în timp ce conturile de economii sunt convenabile pentru noi, sunt, de asemenea, benefice pentru sistemul bancar al națiunii, deoarece creează o susținere monetară a instituțiilor.

Pentru a proteja această relație simbiotică, o reglementare federală cunoscută sub numele de Regulamentul D afirmă că băncile și alte instituții financiare sunt capabile să penalizeze (fie cu taxe, fie pur și simplu închiderea conturilor de cont de economii), dacă aceștia se retrag mai mult de 6 ori pe lună calendaristică din contul respectiv.

Ratele dobânzilor

Asigurați-vă că banii dvs. de companie vor crește.

APR reprezintă o rată procentuală anuală. În ceea ce privește conturile de economii, APR reprezintă procentajul câștigurilor dvs. care vor fi câștigate anual. Cu toate acestea, în general, nu reprezintă alți factori care să afecteze în cele din urmă această rată, cum ar fi taxele sau orice interes complicat (precum și cât de des este compus intestinul).

APY, randament procentual anual - sau, uneori, menționată ca rata dobânzii anuală obținută (EAR) - diferă de APR. Apy arată mai precis la întregul cont de economii și ceea ce a afectat-o ​​pentru anul, oferindu-vă o imagine mai detaliată a contului suportat pentru întregul an. Dacă deschideți un cont de economii, care câștigă doar interesul anual, apia și APR ar putea calcula la același procent.

Interesarea de interes

Acordați atenție traiectoriei creșterii banilor PET.

În cazul în care un cont de economii pe care îl privești să se mândure, o traducere simplă este că publicitate de interes crescând fiecare "perioadă", indiferent de perioada lor (zilnic, lunar, trimestrial). Toate conturile de economii au un interes complicat, dar vor diferi cât de des acest interes este combinat cu soldul contului.

Rata periodică

A se vedea dacă au instrumente pentru urmărirea creșterii banilor PET.

Din varietatea de conturi de economii acolo pentru a alege, veți întâlni diferite instrumente de finanțare, inclusiv rata periodică. Interesul dvs. Contul dvs. va fi definit de cât de des este ajustat. Contul ideal va provoca interesul în fiecare zi, ceea ce înseamnă că economiile dvs. de companie cresc în fiecare zi pe baza sumei din cont și APR (aceasta este uneori menționată ca DPR (rata periodică zilnică)).

Cu alte cuvinte, interesul este adăugat în soldul contului în fiecare zi și apoi câștigă și mai mult interes, deoarece echilibrul crește 365 (360 pentru unele instituții) din zilele din anul. Ratele periodice ale celor mai multe conturi, cu toate acestea, nu sunt calculate zilnic, ci de obicei lunar sau uneori trimestrial.

Taxe sau penalități

Alegeți conturi fără taxe și penalități minime.

În timp ce multe agenții financiare promovează taxe lunare despre conturile de economii, ele pot exista, astfel încât întotdeauna asigurați-vă că întrebați despre ei înainte de a deschide contul de economii pentru animalele de companie. La urma urmei, punctul de a pune bani departe pentru câinele dvs. este de a salva și de a crește depozitul inițial pentru o urgență în viitor; nu uita încet diminuarea.

Sancțiunile pot apărea dacă anumite orientări nu sunt respectate. Acest lucru ar putea însemna să nu mențină un echilibru minim sau să se retragă prea multe ori într-o anumită perioadă (se referă la Regulamentul d). Uneori, sancțiunile pot fi sub forma unei rate scăzute ale dobânzii sau a unei rate periodice sporite, rezultând mai puțin apy pentru cont.

Minimums

Alegeți minimțele cele mai mici sau chiar inexistente.

Unele conturi pot fi asociate cu cerința minimă a balanței, ceea ce înseamnă că contul poate depăși 5.000 de dolari - de exemplu - dar niciodată nu merge sub această sumă. Conturile cu cerințele minime de echilibru sunt susceptibile de a veni cu taxe sau penalități dacă cerința de echilibru nu este respectată.

O altă formă de minim pe care o puteți întâlni este o cerință minimă a depozitelor, care solicită economizorul său să facă un depozit de sumă forfetară inițială care să răspundă cerințelor sale: de o anumită sumă sau mai mare.

LEGATE DE: Asigurarea pentru animale de companie vs. Cont de economii de companie - care este mai bine pentru tine?

Perk-urile conturilor de economii pentru proprietarii de animale de companie

Perk-urile conturilor de economii pentru proprietarii de animale de companie

Spre deosebire de conturile de verificare de bază, un cont de economii de companie vă va oferi posibilitatea de a crește continuu depunerea inițială. Cu cât animalul dvs. este mai mare, fără urgențe de sănătate, care vă vor cere să trageți banii, cu atât mai rapid vor crește fondurile.

Toate conturile de economii sunt construite pentru a recompensa economii, mai degrabă decât cheltușesc, astfel că sunteți încurajați să nu vă înmuiați în cont. Băncile fac acest lucru prin aplicarea limitelor maxime de retragere, precum și taxele pentru încălcarea acestor "reguli" standard. Desigur, ar trebui să se prezinte o urgență de companie în sine, conturile de economii există dacă sau când aveți nevoie de ele.

Un exemplu mulți proprietari de câini sunt familiarizați este un eveniment de criză, cum ar fi o vizită bruscă la îngrijirea urgentă a animalelor pentru o vătămare gravă sau o intervenție chirurgicală. Vizita, deși este necesară pentru sănătatea și îngrijirea animalului de companie, are ca rezultat în mod obișnuit o factură costisitoare care de obicei trebuie plătită integral. Dacă nu aveți asigurare (sau dacă asigurarea rambursează doar luni mai târziu), având suficiente fonduri în contul dvs. de economii de companie, ar putea fi o viață mai sigură.

Astfel de situații de urgență trimit adesea proprietarii de câini în datorii sau chiar să renunțe la un câine sau mai rău - pune câinele în jos. Este pentru că nu toți proprietarii de animale de companie, în special cei care nu au pregătit bine, pot avea mijloacele de a plăti pentru îngrijirea de urgență sau ar prefera să nu utilizeze un card de credit sau să scurgă în mod semnificativ contul de verificare pentru a face acest lucru, făcând o economie Contul benefic în perioadele de criză financiară sau medicală.

Acum, există mai multe tipuri de conturi de economii disponibile pentru a vă parca fondurile, dar cele de mai jos sunt cele mai ideale pentru proprietarii de animale de companie.

1. Conturile pieței monetare

Proprietarii de animale de companie pot aprecia conturile pieței monetare (MMA), deoarece acestea dau mai mult o mai mare importanță atunci când vine vorba de utilizarea banilor în cont. Dacă un câine are o problemă medicală bruscă, proprietarul lor nu poate avea mijloacele financiare pentru a le îngriji imediat. Chiar și cu un cont tipic de economii, acestea pot fi penalizate pentru retragerea din cont.

Dar, cu un cont de pe piața monetară, proprietarul unui câine bolnav se poate simți încrezător în scufundarea acestui cont de economii fără a vă îngrijora de taxe. În timp ce MMAS nu sunt scutite de regulile contului de economii reglementate federal, cum ar fi Regulamentul D, acestea permit deponenților lor capacitatea de a scrie controale din cont (o calitate rară pentru contul de economii obișnuite). Unii mmari pot veni chiar cu un card de debit.

Acesta ar fi un cont ideal pentru a fi în plus față de contul normal de verificare pe care îl aveți cu banca locală, deoarece are toate avantajele unui cont de economii fără restricțiile grele ale unora.

Ca un dezavantaj, un cont de pe piața monetară, având în vedere toleranța sa, poate avea cerințe mai mari de echilibru minim, precum și o taxă inițială inițială, o singură dată sau un nivel inițial de depozit, astfel încât este potențial doar ideal pentru cineva cu o sumă forfetară mare pregătită să se angajeze un cont de economii de animale acum.

Cele mai bune conturi de piața monetară pentru proprietarii de animale de companie:

Sincrony Economii de randament ridicat
(2.20% apy, fără echilibru minim)

Capital One 360 ​​Cont de piață monetară
(2.00% APY, $ 10,000 Balanța minimă)

Marcus de Goldman Sachs Contul de economii online
(2.05% Apy, fără echilibru minim)

Descoperiți contul de piață al monedei bancare
(1.85% Apy, $ 2.500 Depozit minim)

CIT cont de piața monetară a monedei bancare
(1.85% Apy, $ 100 Depunere minimă)

2. CD-uri pe termen scurt

Ideea principală a unui cont de economii de animale de companie este de a proteja câștigurile și de a le pune la dispoziție pentru viitorul animalului dvs. de companie, precum și pentru a spori suma cu dobândă și, sperăm, lăsați-o neatinsă, deoarece continuă să sufere profit de ani de zile (sau la cel puțin lupta împotriva inflației).

Cei atrași de această idee de a investi în propria voastră bogăție vor fi dornici să afle mai multe despre CD-uri sau certificate de depozit. CD-urile funcționează în funcție de termen, o perioadă de timp stabilită la deschiderea inițială a contului. Majoritatea termenilor sunt oriunde între o perioadă de 6 până la 60 de luni și creează o cronologie în care economizorul nu este capabil să atingă fondurile fără a suferi pedeapsa). CD-urile cu termeni mai lungi, cum ar fi o medie de 18 până la 60 de luni, au, în general, rate mai mari ale dobânzii, adică mai mult profit la cont și proprietarul acesteia.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de a deține un animal de companie, un CD pe termen scurt poate fi cea mai bună opțiune, deoarece nu veți fi blocați cu un cont plin de bani pe care nu îl puteți utiliza în cazul unei vizite de VET scumpe sau a nevoii Noua gard de curte pentru a păstra Fido în interior și în siguranță. Ați putea fi lovit cu penalități scumpe dacă decideți să vă retrageți din cont înainte ca termenul său să se încheie, motiv pentru care - în funcție de situația dvs. financiară - un CD pe termen scurt, deși cu interesul mai mic, poate fi cel mai bun plan.

Nu există nici o penalizare pentru deschiderea unui CD pe termen scurt și a fondurilor din contul odată ce termenul este finalizat sau "maturat", deoarece profesioniștii financiari se vor referi la el, deoarece pot fi rulate într-un nou CD sub un termen mai lung sau chiar transferat într-un cont diferit.

Cele mai bune CD-uri pe termen scurt pentru proprietarii de animale de companie:

Capital unul 360
(2.70% - 3.10% apy, fără depozit minim)

Barclays
(2.65% - 3.10% apy, fără depozit minim)

Marcus de Goldman Sachs
(2.65% - 3.10% Apy, $ 500 Depozit minim)

Accesul cetățenilor
(2.70% - 3.15% Apy, $ 5.000 Depozit minim)

Connexus Credit Union
(2.80% - 3.50% Apy, $ 5.000 Depunere minimă)

3. Contul de economii online

În lumea tehnologică de astăzi, conturile de economii online oferă adesea unele dintre avantajele moderne pe care le-am cultivat pentru a aștepta și a valorifica. Pentru un singur lucru, aplicarea se poate face din confortul casei sau al biroului, în timp ce un pisoi sau catelus dormit la picioarele tale. Cel mai mare beneficiu al contului de economii online de companie este că în mod normal oferă cele mai bune rate ale dobânzii atât în ​​conturile standard, cât și pe certificatul de depozite (CDS).

Un alt beneficiu este că conturile de economii online de companie sunt adesea cu o aplicație mobilă cu platformă multiplă, permițându-vă să verificați soldul în orice moment cu câteva clicuri simple. Sistemul lor bancar online este, de asemenea, cel mai bun. Multe conturi de economii online oferă și unele dintre cele mai bune rate ale dobânzii, iar unele chiar nu au cerințe minime de echilibru.

Pe de altă parte, aceste conturi nu sunt recomandate pentru cei care preferă să se ocupe de banca lor personal sau într-o clădire fizică. Este posibil ca cele mai multe conturi de economii online, veți trata contul dvs. prin intermediul Web-ului aplicației mobile sau prin apelarea unui număr de servicii pentru clienți. Cele mai multe bănci online nu au locații fizice, sau au doar foarte puțini în întreaga țară.

Locațiile băncilor fizice (nume mari), pentru a ține pasul cu concurența lor, au început mult timp să ofere și conturi de economii online, deci dacă sunteți deja un membru fericit și loial al filialei dvs. de vecinătate, întrebați-le despre conturile de economii online dacă este ceva care vă arată interesul. Ar putea însemna diferența dintre dvs. în măsură să vă permiteți îngrijirea pentru animalul dvs. de companie în viitor, deși o bancă on-line numai este probabil să vă ofere rate mai bune.

Cele mai bune economii online pentru proprietarii de animale de companie:

Ally Economii online
(2.00% apy)

Descoperiți banca
(2.00% APY, $ 150 - $ 200 BONUS INDUPT)

Sincrony Economii de randament ridicat
(2.20% apy)

CIT BANK BUILDING BUILDER
(2.25% apy)

Barclays Online Economii
(2.20% apy)

4. Contul de economii comune

Conturile comune pot dubla sau triple (în funcție de numărul de deținători de cont) asigurat de 250.000 $ în caz de eșec bancar. În timp ce este puțin probabil să aveți mulți bani într-un fond de animale, ar putea fi o opțiune bună de a avea, dar nu atât de semnificativă. În general, acestea sunt doar mai avantajoase pentru mai mulți parteneri de afaceri câini (mai degrabă decât proprietarii de câini), deoarece contul poate oferi transferuri gratuite intra-contului. Din toate cele patru opțiuni, acestea sunt cele mai puțin benefice pentru proprietarii de câini.

Pe de altă parte, cei care conduc o canisa de câini sau o afacere de îngrijire a animalelor de companie pot considera acest tip de cont de economii ca fiind mai avantajos, chiar dacă familiile sau cuplurile sunt la fel de eligibile pentru această opțiune de economisire standard. Cu mai mulți proprietari, soldul minim poate fi un obiectiv mai ușor de atins, punând fără efort toți membrii pe calea beneficiului monetar. Și cu un cont comun, economiile sunt disponibile în cazul în care ceva apar altui deținător de cont.

Citiți următorul: 80 de moduri de a economisi bani pe cheltuielile de câine [Infographic]

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele mai bune economii de top pentru proprietarii de animale de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune conturi de economii pentru proprietarii de animale de companie