Cum să-ți studiezi câinele pentru prima dată

Cum să-ți studiezi câinele pentru prima dată

Dacă sunteți un crescător de câini, veți avea nevoie în mod inevitabil să știți Cum să-ți studiezi câinele pentru prima dată la un moment dat în aventura de reproducere a câinelui. Toți visim să dețină un a Sirena Championului Dar totul începe cu o primă Copulatorie Tie.

Ar trebui să-ți studiezi câinele pentru prima dată când câinele tău de sex masculin are complet maturat sexual, are o Foaia de sănătate curată, și este prevăzut cu o potrivire, Brood Bitch cu experiență care prezintă caracteristicile dorite ale dvs Programul de reproducere. În mod ideal, câinele stud va fi păstrat acasă în timpul procesului de reproducere pentru a evita orice variabile externe de stres și pentru a asigura un confort optim.

Procesul de alegere a unui sire pentru a servi ca și dvs Baza de reproducere și reproducerea lui cu un baraj ideal este menționată ca a Studiu de serviciu. Crescătorii, în general, vor avea propriile motive pentru a oferi câinelui lor ca un stud în aceste tipuri de servicii de reproducere, cu toate acestea, principalul motiv, care se întâmplă să fie cel mai important, este de a îmbunătăți acea rasă particulară și pentru a beneficia foarte mult Fondului genetic. În acest moment, ar trebui să aveți deja o înregistrare și un registru stabilit al câinelui tău stud, precum și să-l înregistreze oficial într-un club de kennel.

În primul rând, atunci când rulați o operațiune de service Stud, trebuie să puteți arăta o identificare și o documentare adecvată atât a câinelui tău stud, cât și de baraj. A Contract de câine stud ar trebui să fie făcute înainte de împerecherea cu detalii despre cantitatea de orice Taxă sau compensare. Acordul ar trebui să fie reciproc de ambele părți implicate, proprietarul sirei și proprietarul barajului și ar trebui să fie semnate de ambele.

Cum să studiezi un câine neexperimentat

Pentru a fi calificat ca un stud într-un serviciu tipic de stud, câinele dvs. trebuie să transmită toate cerințele necesare. El ar trebui sa fie fără boli cum ar fi seringomielia, boala supapei mitrale sau orice alte condiții de ochi diferite, de exemplu. În plus, el nu trebuie să aibă a istorie din orice alte afecțiuni și probleme de sănătate care s-ar dovedi a fi în detrimentul descendenților săi. El ar trebui să fie liber de orice defecte.

Un câine de student calificat trebuie să se dovedească a fi fizic, atrăgător și conține dovada din diferite mijloace prin intermediul Spectacole de câine. În mod ideal, el a trecut prin cercurile proverbiale ale unui câine de spectacol cu ​​studii de câine, antrenament de agilitate, și arătați inele. Cu asta spuse, câinele tău ar fi trebuit deja a ajuns la o vârstă matură care îl face să fie echipat în mod adecvat pentru a crea succes.

Cand tu studiați câinele pentru prima dată Este important să țineți cont de anumite sfaturi că chiar și cei mai experimentați crescători vor sfătui. Doriți să vă asigurați succesul în programul dvs. de reproducere, deci asigurați-vă că aveți un set de linii directoare pentru a merge, precum și greșelile comune pe care crescătorii de câini tind să le facă și cum să le evite. Citit Bestsellingul nostru Manual Pentru a găsi toate într-un singur loc la îndemână!

Ziua de împerechere

Contrar celor câțiva crescători, constanta dvs Interferența în afacerile câinelui poate împiedica procesul și poate perturba fluxul natural al lucrurilor. Datorită acestui fapt, este recomandat să lăsați natura să-și ia cursul și să lase câinii să interacționeze în mod natural în funcție de calendarul lor fără a forța rezultatul.

De asemenea, vrei să te asiguri că tu nu atârnă prea mult timp De asemenea, va provoca o întrerupere a procesului de reproducere. La fel de mult ca este tentant să vrei să se amestece în afacerile câinelui tău și să fii în jur pentru a privi lucrurile, dă-i un spațiu.

În cele din urmă, până acum ar trebui să aveți un partener adecvat (baraj) pentru studul dvs. care se potrivește cu programul dvs. ideal de reproducere și are toate trăsăturile și caracteristicile care sunt de dorit pentru scopul dvs. Similar cu orice altă relație dintre doi subiecți, atât câinele de sex masculin, cât și de sex feminin ar fi trebuit să dezvolte un raport confortabil între ei înainte ca împerecherea efectivă să aibă loc să aibă loc. Asta este asigurați confort optim și o progresie naturală a evenimentelor. Țineți minte, barajul ales pentru împerechere trebuie, de asemenea, să fie înregistrat club de canisa.

Unde să-ți studiezi câinele pentru prima dată

În cazul în care pentru a reproduce câinele de sex masculin pentru prima dată
Câinii neexperimentați trebuie să fie crescuți într-un mediu familiar în care se simt acasă.

La reproducerea unui câine de sex masculin, trebuie luați în considerare mai mulți factori pentru a asigura calitatea în programul dvs. de reproducere. Dacă aceasta este prima dată, va trebui să țineți cont de asta locul în care intenționați să vă studiați câinele și la reproducere cu o femeie poate face sau să vă spargă planul pe termen lung.

Câinii neexperimentați trebuie să fie crescuți într-o Mediu familiar unde se simt acasă. Acest lucru va promova succesiunea naturală a evenimentelor în funcție de calendarul lor natural. Acest lucru va împiedica, de asemenea, oricare dintre câini care se confruntă cu anxietate în timpul procesului. În general, un loc nou, nefamiliar, va provoca stres la câini, deoarece îi va face să se simtă pierduți și, la rândul lor, se vor simți în gardă.

Când să studiezi un câine pentru prima dată

Nu numai locul în care vă studiați câinele pentru prima dată esențial pentru succesul de reproducere, dar așa este momentul - Deci, care este cea mai bună vârstă pentru a-ți studia câinele? Timpul este într-adevăr totul în acest caz. Pentru a determina cel mai bun moment pentru a împerechea câinii pe baza fertilității lor depinde de mai mulți factori, inclusiv vârsta, sexul, sănătatea și dimensiunea câinelui. În general, rasele mai mici se maturizează sexual mai devreme decât rasele mai mari.

Așteaptă pentru prima data pentru a începe actul de împerechere ambii câini. Acest timp se referă la cel mai bun moment în care un câine de sex feminin ar trebui să se reproducă din cauza ei Rata de fertilitate ridicată și nivelurile de progesteron. Ar trebui să fie 2 ani la cel puțin, au avut deja două cicluri de căldură înainte de împerechere și de a fi crescute la 11 până la 13 zile după începerea sângerării în ea ciclul de căldură.

Câinii studiați, pe de altă parte, tind să fie mai capabili sexual mai devreme decât omologii lor de sex feminin și se pot împerechea pentru fiecare zi a vieții lor. Cu toate acestea, sirenele nu ar trebui, de asemenea, să se angajeze înainte de vârsta de doi ani. Amandoua vitalitate (motilitatea) și viabilitate (Spermatozoid) din sperma este ceea ce determină cel mai fertil timp. Pentru câinii de sex masculin și de sex feminin, cu cât câinele este mai în vârstă, cu atât mai puțin sexual, devin că îmbătrânirea joacă un rol major în diminuarea fertilității, precum și sănătatea rea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți studiezi câinele pentru prima dată