9 Sfaturi pentru a face contacte în timpul spectacolelor de câine

9 sfaturi pentru a face contacte în timpul spectacolelor de câine

Participarea la spectacole de câini ca un crescător de câini sau un crescător este unul dur. Dacă sunteți un newbie, încercarea poate părea chiar insurmontabilă. Va dura câteva experiențe pentru a vă îndeplini cele mai bune abilități sociale. Cu toate acestea, aplicați aceste sfaturi simple și acționabile pentru a vă salva ceva timp și accelerați procesul!

Indiferent dacă mergeți la un mic spectacol local de câini sau Westminster Kennel Club Dog Show, situațiile sunt practic aceleași. Aceste sfaturi, de mai jos, sunt valabile în orice expoziție de animale de companie sau în spectacolul de câine. Unii dintre voi vor aplica, probabil, la orice tip de adunare socială.

Și vă rog, odată ce ați terminat citirea, cumpărați biletul pentru cel mai apropiat și cel mai mic eveniment legat de câini și începeți rețelele!

Contactați expozanții în prealabil

Fără că nu intenționează să eșueze, și # 8221; ei spun, și nu ar putea fi mai adevărat.

Ca Crescător de câini de reputație, Trebuie să absolut absolut Puneți împreună o listă cuprinzătoare a tuturor expozanților care participă la spectacol. Construirea acestei liste este partea ușoară, totuși. Cele mai multe spectacole de câine și expozițiile de animale de companie vor avea cel mai puse pe site-ul lor - probabil nu într-o foaie de calcul, dar cu siguranță listați într-un fel de director.

Odată ce lista este pregătită, mergeți înainte și contactați cu fiecare companie, Brand, crescători, manipulatori, judecători și oricine altcineva merită să se întâlnească cu. Nu este vorba despre vânzarea de ceva sau de a obține ceva de la ei, este vorba despre construirea unei rețele.

Legătura cu brandurile este mai dificilă, deoarece nu veți vorbi cu reprezentanții actuali care vor participa la spectacol. Dar cereți mânerului de twitter de contact potrivit sau e-mailului și să le vorbiți în acest fel. Este mult mai puțin intruzivă și dă o mare rată de răspuns.

Cereți fiecărui participant pe care îl reușiți să vorbiți despre aproximativ un o întâlnire formală sau informală; Nu fi prea nevoiași sau grei, doar introduceți-vă rapid și încercați să aranjați ceva pentru ziua D.

Au o băutură sau două la sosire

Dacă sunteți ceva de genul meu, Veți simți complet tetanizat imediat ce intrați în locul de vedere al câinelui. Este mulțimea, zgomotul, densitatea, oamenii grupați împreună, nu știu, doar îmi face greu să mă simt bine. Mai ales dacă sunt complet pe cont propriu.

Găsiți o modalitate de a se relaxa, arata mai sociabila, si mult mai putin antipatica. Dacă nu arăți încrezător și abordabil, oamenii nu se vor deranja chiar să vă conecteze cu dvs. S-ar putea să aveți multe de vorbit și atât de multe cunoștințe pentru a le împărtăși, dar ușa din față trebuie să fie curată și primitoare.

O modalitate excelentă de a rezolva această neliniște este să în jos câteva băuturi foarte repede, spate în spate. Acestea ar trebui să vă ducă să mergeți și să eliminați reținerea pe care o avem cu toții, chiar dacă la diferite niveluri.

Spargeți gheața folosind câinii

Pornirea unei conversații Cu cineva pe care nu l-ați întâlnit niciodată, poate fi complicat. Vorbind despre vreme ar fi Prea clișeu, și conversația despre evenimentul în sine este foarte unorigenală.

Ignistrul este chiar aici, sub nas (sau bot): utilizați câini pentru a declanșa acele primele secunde de conversație! Și apoi, când toată lumea se simte mai confortabilă, puteți redirecționa conversația către subiecte mai relevante. Asigurați-vă că întrebați ce este interesat și lucrați, sunt șanse vor pune aceeași întrebare în schimb.

Să se angajeze cu oameni singuri

Bine, deci ești singur în locație și la fiecare adunare mare, există o mulțime de grupuri, dar și o mulțime de singletons. Acești oameni singuri sunt la fel ca tine, sperând să se conecteze cu crescători de câini asemănători. Ce mai astepti?

Până la tine cum vrei să o descurci:

  • direct - "Hei, tocmai te-am văzut singur, așa că am crezut că voi veni și voi spune Hi!»
  • indirect - «Hei, știi unde pot găsi Xyz aici?! Este primul meu eveniment și mă simt puțin pierdut și # 8230;

Indiferent de ei și le cunoașteți.

Setați obiectivele măsurabile

Pentru începători care participă la primul sau al doilea spectacol de câine, Făcând înapoi pe o saltea leneșă este ușoară. & Că o să fiu familiarizat cu câinele arată de data asta, iar următorul pe care îl voi vorbi!& # 8221;

Dezastruos! Dacă doriți să obțineți bine la conectarea cu colegii de crescători și alți participanți, trebuie să vorbiți cu oamenii, foarte mult sau doar câțiva depinde de dvs., dar nu puteți doar să așteptați și să vedeți data viitoare.& # 8221;

Cea mai bună modalitate de a aborda acest refugiu pernicous este seara în fața spectacolului, să stați jos și să numărați câte participanți există și să decideți cu privire la cât de mulți vă puteți vorbi realist. Când aveți acest număr corect, dublați-l. Conduceți ambițiile mai mari, așa că, chiar dacă eșuați, veți obține încă destul de rezonabil.

În ziua evenimentului, setați trei sau patru alarme (dimineața, prânzul, după-amiaza și seara devreme) pentru a vă asigura că sunteți pe cale să atingeți acest scop.

Dacă deveniți foarte bine să discutați cu oamenii și să o iubiți, având obiective măsurabile vă vor împiedica să vă lipiți cu aceleași puține contacte pe care le iubiți.

Nu mergeți capul în jos; Fiți încrezător, se îndreaptă, zâmbiți și contactați ochii la punct Nu mergeți capul în jos; Fiți încrezători, vă îndreptați, zâmbiți și contactați ochii la punct.

Zâmbet și contact cu ochii

Profesorul Mehrabian a combinat rezultatele statistice ale celor două studii și a venit cu cele faimoase și faimoase, că comunicarea este de numai 7% verbală și 93% non-verbală. Componenta nonverbală a fost formată din limbajul corpului (55%) și tonul vocii (38%).

& # 8220;Regula 7%: fapt, ficțiune sau neînțelegere& # 8220 ;,,, Philip Yaffe

Procentele utilizate în acest studiu sunt în mod clar exagerate, dar obțineți gistul. Există atât de mult mai mult decât cuvinte în comunicare: Puneți-vă cel mai frumos zâmbet și țineți-vă capul în sus. Este timpul să oferiți cele mai bune contacte ale ochilor.

Nici un dialog nu va începe fără un contact generos de ochi, astfel încât să vă asigurați că vă uitați la fiecare persoană. Nu o faceți, veți risca să fiți prea înfiorător. Să fie prezent și conștienți de cine vă uită și la tine, zâmbind la tine și întotdeauna zâmbește înapoi. Mereu.

O mulțime de începători primesc foarte timid și subconștient tind să evite privirea altora, este mai ușor să ignori oamenii decât să ai curajul să te pui acolo.

Să fie concise și să evite discuții mici

Stres, anxietate, reținere și # 8230; Există so multe lucruri care vă pot împiedica fluența cu acei străini. Nu este nevoie să răsturnați întreaga situație și veți obține cu siguranță mai bine cu practica. Foarte puține sunt comunicatorul natural și merită un premiu pentru abilitățile lor, pentru că încă mă mai bine la fiecare ocazie pe care o primesc.

La expozițiile de câine sau la expozițiile de animale de companie, există un flux constant de oameni care se mișcă, oprindu-se într-un colț, se angajează cu repulsul mărcii și să se deplaseze. Cele mai grave greșeli pe care le puteți face într-o astfel de conversație este să petreceți prea mult timp, oferind discuții mici. Reperul de brand, crescătorul, judecătorul, mentorul sau oricine este persoana, are foarte puțin timp la îndemână și numeroși alte persoane care să schimbe.

Doar dacă nu vorbești cu un vizitator, să fie concise și să evite discuția cu puf. Spargeți gheața, întrebați o întrebare goală (despre un produs pe care marca îl vinde, de exemplu) și mutați conversația la probleme mai substanțiale. Este timpul să vă prezentați și să învățați cât mai mult posibil despre nevoile interlocutorului dvs., îi place, urăște și proiecte viitoare.

Oh și & # 8230; Asigurați-vă că luați detaliile de contact ale persoanei! Cardurile de vizită nu mai sunt comune, mai ales cu non-profesioniști, cum ar fi crescătorii de câini, manipulatori și alte experți de rasă.

Personalizați-vă urmărirea

Am auzit cu toții sau am văzut în filme, acel tip Douchebaggy care salvează numere de telefon de fete folosind locul pe care l-au întâlnit ca nume. Să păstrăm urărea acestui tip, dar ideea este minunată, mai ales atunci când dau zeci de numere de telefon și detalii de contact într-o zi sau două.

Salvați-le cu numele și numărul și vă îndreptați spre un dezastru. Să fim adevărați aici: nu vă amintiți pe toți (probabil veți uita majoritatea.) Și când trimiteți cineva pe cineva, nu vă amintiți nimic, veți merge pe acele linii:

Salut John, eu sunt Henry și ne-am întâlnit ieri la Crugs. A fost o întâlnire minunată și sperăm că ne putem conecta în viitor!

Și, știi cum arată acest mesaj? Destul de mult toate mesajele John a primit ziua după eveniment.

Deci, când salvați contactul, Luați o jumătate de minut doar pentru a adăuga informații utile de informații pentru urmărirea mâine (nu doar compania pe care o lucrează pentru & # 8230;):

  • Extrem de outfit extrem de neobișnuit - Păstrați rocking cravata galbenă, ha!& # 8221;
  • Noua invenție - într-adevăr mi-a iubit răsucirea pe gulerul mediu de câine!& # 8221;
  • Povestea despre care ți-au spus - Am râs încă la povestea ta cu vaca și # 8221;

Îl primești "# 8230; Doar luați notă de ceva special, în mod ideal referitor la oricare dintre dvs. în comun (câini sau ceva mai îngust) și menționați-o a doua zi în mesajul dvs.

Rezultatele? Veți a ieși în evidență și apucați atenția contactului dvs. La rândul lor, vă vor aminti. De atunci, conversația poate curge fără nici o stânjenită.

Dați mai întâi, altruist, apoi întrebați Dați mai întâi, altruist, apoi întrebați. Consultanță de către antreprenoriatul Mogul @Garyvee.

Da mult, mai întâi

Începeți să gândiți, în timp ce vorbesc, la modul în care le puteți ajuta. Nu cereți mai întâi o favoare, Oferiți-le cu atât de mult valoare în avans încât sunteți de vină învinovăție în a da înapoi. Aceasta este o teză excelentă care este detaliată în Jab, Jab, Jab, cârlig dreaptă, de Gary Vaynerchuk..

Într-adevăr, sper că acest post vă va da acel mic împingere că majoritatea introverților și participanții neexperimentați trebuie să nu deșeze o singură ocazie în public. Doar du-te, du-te în starea de spirit (o băutură, o melodie, oricare ar fi nevoie) și începe să vorbești cu oamenii. Dețineți experiența dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Sfaturi pentru a face contacte în timpul spectacolelor de câine