Definiția locului de livrare

Calul de rasă în stabile

"LIVERY" este un termen oarecum învechit, dar este încă în uz în unele regiuni astăzi, în special în Irlanda și Marea Britanie. O foaie de viață sau un loc de livrare este una pe care fie plăci cai pentru proprietarii lor sau le închiriază publicului pentru călărie sau conducere. Un cal de livrare este unul care este închiriat, de obicei până la ora sau ziua.

Stables de locuințe

Dacă ați îngrijit vreodată de calul tău, știi că este o mulțime de muncă. De la hrănire, îngrijire și exercitare pentru a-și mușca standul, poate părea că treburile nu se termină niciodată. Altcineva face toate astea pentru tine atunci când bordul tău a ieșit la un nivel de livrare. Vă arătați, vă în sus și vă bucurați de calul vostru. O plimbați jos, curățați-l, puneți-l înapoi în standul său și sunteți pe drum.

Veți plăti o taxă puternică pentru acest lux și mulți proprietari de cali prețuiesc orice bit de îngrijire pe care le-au generat pe prietenii lor ecvine - nu doresc ca nimeni altcineva să o facă și acest lucru poate reduce costurile de îmbarcare. Dacă sunteți ocupați și aveți oriunde de la aproximativ 400 până la 2.500 dolari pe lună, un loc de livrare poate fi răspunsul.

Taxe de îmbarcare

Taxele tind să varieze în funcție de locația stabilă. Dacă doriți să vă păstrați calul în apropiere în oraș sau suburbi, va costa cel mai probabil mai mult decât dacă dumneavoastră și dumneavoastră cal trăiți în țară. Taxele depind, de asemenea, de serviciile furnizate de hambar. Dacă vă opriți în fiecare zi pentru a vă vedea pe calul dvs., puteți plăti mai puțin decât cineva care o face doar la hambar la sfârșit de săptămână. Dacă cumperi hay-ul tău, poți plăti mai puțin.

Argumente pro şi contra

Cai sunt creaturi sociale și de multe ori se bucură de a fi în jurul celorlalți de felul lor mult mai mult decât se află singuri într-un stand cu doar pisica de hambar pentru companie. Dacă vă arătați calul, toată activitatea unui loc de livrare poate ajuta "de-spook" - calul devine sensibil la tot felul de goings-on, așa că nu mai sunt alarmante la locurile de spectacole.

Ori de câte ori puneți o mulțime de cai într-un hambar împreună, problemele de sănătate pot deveni o preocupare. Cele mai multe lipicioase cer ca toți bordurile să aibă un test de coggins negativ pentru anemia infecțioasă ecvină și că sunt de până la minut pe toate vaccinurile. Dacă vă uitați la îmbarcare la o livrare care nu necesită aceste lucruri, fiți atenți.

Cai de livrare

Poate că nu vă puteți permite calul tău, dar vă place să călătoriți. Unele grajduri de livrare oferă, de asemenea, suporturi pentru închiriere. Plătiți taxa, urcați la bord și plecați. Dacă aveți noroc, veți găsi un grad preferat cu un cal favorit, astfel încât să puteți solicita întotdeauna același monument. Cele mai multe linii sunt situate pentru a vă oferi acces la numeroase trasee. S-ar putea să închiriați calul până la oră sau pentru ziua.

În majoritatea cazurilor, un angajat de hambar vă va însoți la plimbare ca ghid, chiar dacă ați concurat doar în sporturi ecvestre în Jocurile Olimpice. Și, bineînțeles, ar putea fi foarte periculos pentru tine și pentru ca calul să plece pe cont propriu dacă nu ești un călăreț experimentat. Caii pot ridica pe indiciile Telltale că o persoană neexperimentată este la bord și s-au cunoscut că au o mică distracție în astfel de situații la cheltuiala Rider, cum ar fi prin culcare pentru a lua un pui de somn pe traseu. În orice caz, probabil că va trebui să semnați o eliberare de răspundere înainte de a urca la bord.

Ca și în cazul grajelor de îmbarcare, prețurile pot varia în funcție de localizarea livelui stabil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Definiția locului de livrare