Cum să disciplineze un catelus în mod corespunzător și uman

Este important să învățați Cum să disciplineze un catelus. Există mijloace de pedeapsă umană care vă va învăța poochia pe care a făcut-o greșit fără să-l facă rău. Consistența și consolidarea pozitivă sunt esențiale pentru formarea și disciplina corectă a catelului.

Aducerea unui nou catelus în casa dvs. este distractivă și interesantă, dar poate fi, de asemenea, o provocare frustrantă. Negarea la puii voștri nu va rezolva nimic. Înainte de a vă aduce noul prieten la domiciliu, trebuie să înțelegeți că instruirea lui inițial va fi o provocare destul de o provocare.

Vor fi momente când vă simțiți frustrați sau supărați, și acesta este un semn că tu și catelul tău ai nevoie de o pauză!

Învățând cum să disciplineze un cățeluș Sunește simplu, dar există metode dovedite care funcționează și sunt 100% sigure și umane. Disciplinând cățelul nu trebuie făcut prin strigare sau pedeapsă fizică. În schimb, armarea pozitivă, răbdarea și coerența sunt esențiale pentru această sarcină fundamentală.

LEGATE DE: Lista de verificare pe 26 de pași pentru adoptarea unui nou câine sau a unui catelus adult

Cum să disciplineze un catelus

Cum să disciplineze un catelusConsistența este cheia

Când vă antrenezi catelul, veți spune aceleași comenzi din nou și din nou. Chiar când crezi că el in cele din urma o face, el sfârșește să facă exact opusul a ceea ce vrei să facă. Vă face să doriți să renunțați sau să încercați ceva diferit.

Nu.

Pentru ca câinele dvs. să înțeleagă ceea ce se așteaptă de la el, trebuie să fii consecvent. Cu atât mai mult, Toată lumea din casa ta trebuie să fie pe aceeași pagină. Dacă utilizați un set de comenzi în timp ce un alt membru al familiei dvs. folosește ceva complet diferit, câinele dvs. va deveni doar confuz.

Cum să disciplineze un catelusÎnainte de a vă aduce casa de câine, aveți o întâlnire de familie. Elaborarea unui program de formare și discutați ce se va aștepta la câine. Vă concentrați doar pe pregătirea de rechemare și pe unii comenzi simple? Sau vă veți aștepta mai mult de la FIDO?

Odată ce toată lumea se află pe aceeași pagină, veți ști că câinele dvs. auziți aceleași comenzi de la toată lumea. Acest lucru va face o pregătire mult mai ușoară și vă va oferi o șansă mai bună pentru succes.

Fi asertiv

Catelul tău trebuie să înțeleagă că ești șeful. Învățând cum să disciplineze un catelus înseamnă învățarea modului de a fi o figură de autoritate noului dvs. animal de companie fără a fi speriat. Câinii sunt animale de ambalaj, ceea ce înseamnă că ei caută în mod natural liderul grupului. Dacă nu există nici un lider vizibil, ei pot încerca să umple acel rol.

Trebuie să fii încrezător și asertiv. Tu ești șeful, nu câinele tău! Gândiți-vă la modul în care un lider încrezător se proiectează. Ei se ridică drept, vorbesc clar și acționează cu încredere. Trebuie să acționați în acest fel pentru ca câinele dvs. să înțeleagă că sunteți responsabil.

Si amintesteti, Nu folosiți discuțiile pentru copii! Gândește-te cum te simți dacă cineva ți-a cerut să faci ceva în timp ce vorbești Baby Talk? Nu le-ai lua foarte serios, vrei? Dacă vorbești copilul vorbește cu câinele tău, nu te va înțelege sau te va lua serios. Există un timp și un loc pentru utilizarea câine-vorbește cu catelul dvs., dar formarea și disciplinarea puilor nu este acel timp.

LEGATE DE: 16 comenzi trebuie să vă învățați câinele după adoptarea

Cum să disciplineze un catelusUtilizați armarea și redirecționarea pozitivă

Când te gândești la disciplină, probabil că te gândești la cineva care ridică vocea și folosind pedeapsa fizică. Când înveți cum să disciplineze un catel, niciunul dintre lucruri nu ar trebui să fie chiar pe radarul tău. Studiile au aratat că utilizarea metodelor de antrenament aversive ca acestea este extrem de dăunătoare pentru bunăstarea mentală și fizică a unui câine.

Știu că poate fi dificil să rămâi calm, mai ales când ești frustrat cu un catelus obraznic. Este important să vă păstrați calmul de spirit, deoarece câinele dvs. vă va simți frustrarea și va deveni agitată.

Încurajați comportamentul bun al câinelui cu o armare pozitivă. Formarea pozitivă de armare folosind laudă și recompense (de obicei tratează) pentru a încuraja comportamentul bun al câinelui. În loc să-l cerșească pentru a face ceva ce nu ar trebui să-l răsplătească pentru a face lucrurile pe care le doriți să le facă.

Dar, ce ar trebui să faci când câinele tău face ceva greșit?

Învățând cum să disciplineze un cățeluș nu este despre cerneală și spanking; Este vorba despre învățarea de a distrage atenția și de a-l redirecționa. După cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, distrage atenția câinelui cu ceva ce este interesat (ca o jucărie scânteie) este o modalitate foarte eficientă de a-l face să oprească greșit.

Ghidul privind modul de a disciplina un catelus în mod corespunzător și umanSă spunem că câinele tău mestecă pe ceva ce nu ar trebui să fie sau sărind pe cineva care mergea prin ușă. Îl poți distrage cu o jucărie preferată, un tratat de câine sau o atenție. Odată ce a distresat și a făcut ceea ce ar trebui să facă, este timpul să-l răsplătească cu o laudă și afecțiune.

Poveste lungă, învățând cum să disciplineze un cățeluș nu este cu adevărat despre "disciplina" la toate - sau cel puțin nu în modul tradițional ne gândim la disciplină. Este vorba de a fi consecventă și răbdătoare, precum și corectarea comportamentului nedorit într-un mod pozitiv.

Citiți următorul: 7 motive pentru care nu reușiți la Housebreking Cuppy (și cum să le reparați)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să disciplineze un catelus în mod corespunzător și uman