5 Jucăriile lui ferret critara ta va iubi

Ferretul stând pe picioarele posterioare care se uită la camera

Ferrets nu va înceta niciodată să vă distrați cu anticul lor. Oferind o varietate de jucării de stimulare și în condiții de siguranță, este o modalitate excelentă de a vă menține dirijata dirajul și fericit. Ferretele se vor juca cu aproape orice, dar atunci când se selectează Jucarii pentru dirale, Este important să alegeți jucăriile care sunt durabile și nu vor reprezenta un pericol de siguranță pentru animalul dvs. de companie.

01 din 05

Marshall Super Thru-Way

Cele mai multe ferite iubesc tunelurile, iar acesta este un Tunelul extrem care este sigur de a oferi o mulțime de divertisment. Acest tunel de vinil foarte flexibil se întinde la 20 de picioare și este clar, astfel încât să puteți urmări distracția. Utilizați cu supraveghere pentru a vă asigura că firmele nu mestecă pe vinil.

  • 02 din 05

    Kong Ferret Toy

    Proprietarii de câini pot fi familiarizați cu Kong, Și acum există unul proiectat pentru dihori. Este o jucărie de cauciuc goală foarte robustă. Se rătăcește și se mișcă în moduri imprevizibile și poate fi umplute cu tratamentul preferat al Ferretului pentru a deveni un instrument de distracție bun.

  • 03 din 05

    Super Pet Crinkle Tunnel

    Ferretele iubesc tunelurile și asta Tunelul Crinkle are avantajul de a face zgomote irezistibile atunci când difuzorul tău trece prin el. Această jucărie este de aproximativ 2 metri lungime cu o gaură de peek-a-boo în mijloc.

  • 04 din 05

    Marshall Pet Octo-Play

    Această jucărie este drăguță și oferă o funcție duală ca un loc de dormit confortabil și o jucărie cu mai multe tuneluri. Fabricat din fleece moale, corpul caracatiță Este o gaură mare de ascundere, în timp ce fiecare dintre cele 5 brațe lungi sunt minunate pentru tuneling, ascunzându-se și joacă peek-a-boo de la că există o gaură pe jumătate în jos pe fiecare braț, precum și la sfârșit.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Marshall Balls Sport

    Miniaturari versiuni de fotbal, baseball, fotbal sau bile de tenis vin două la un pachet - din păcate, nu puteți alege bile specifice. Aceste bile drăguțe au exterioare de fleee moale și clopote în interior, deci sunt ușor de transportat și distractiv de jucat cu.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 5 Jucăriile lui ferret critara ta va iubi