Cum să alegeți pașii de câine perfecți: instrucțiuni video

Învățați cum să alegeți pașii de câine perfecți poate fi dificil pentru unii proprietari. Este deosebit de dur dacă aveți o gospodărie multi-câine. Pașii pe care îi alegeți vor depinde, de asemenea, de modul în care intenționați să le utilizați, nevoile individuale ale câinelui și bugetul dvs.

Nu vă faceți griji, voi intra în toate specificul într-un moment. Deocamdată, să vorbim despre dacă chiar aveți nevoie de pași de câini.

Răspunsul scurt este, probabil că faceți! Dacă animalul dvs. de companie cântărește mai mult de 15 de lire sterline, ar trebui să aveți un set de pași pentru a fi utilizat atunci când urcați pe și în afara unor înălțimi mari.

Chiar dacă câinele dvs. nu este permis pe pat sau la mobilier, ea va avea nevoie să urce în mașină din când în când. Dacă câinele dvs. este mai mic de 15 de lire sterline, încă mai poate doriți să investiți într-un set de scări, astfel încât nu trebuie să vă îndoiți și să o ridicați tot timpul.

Sărind mobilierul, paturile și în și în afara vehiculelor pune o mulțime de durere și tulpină pe articulațiile câinelui tău. De fiecare dată când aterizează, toată greutatea lui se aterizează pe articulații. În timp ce aceasta nu poate părea o mulțime de presiune pentru un câine tânăr, după ani de acest tip de uzură, veți vedea cu siguranță daunele.

Cum să alegeți pașii de câine perfecțiSăriturile poate duce la răniri la șolduri și picioare, precum și la artrita inițială a debutului. 

S-ar putea să vă gândiți că nu aveți nevoie de scări pentru animalele de companie, deoarece vă puteți ridica câinele în locurile înalte. Ei bine, asta va fi mai bine pentru câinele tău. Cu toate acestea, este doar să vă îmbrăcați și să vă îndepărtați de corpul câinelui dvs. și să-l puneți pe a voastră.

Ridicarea câinelui tău pune stres pe spate, umeri și picioare. Ce ați face dacă ați fi rănit și nu ați putut ridica câinele? Ce zici de toate acele vremuri pe care pooch-ul tău sări pe pat sau pe canapea înainte de a putea ajunge acolo pentru a-l ajuta?

Este mai bine să înveți cum să alegeți pașii și achiziționarea de câine perfectă un set de scări de animale de companie care este potrivit pentru câinele dvs. Cu un pic de antrenament, câinele tău va învăța că este mult mai ușor să urci pe scări decât să sară în sus și în jos tot timpul.

NEVOIE DE MAI MULT? Cum va videoclipuri și răspunsuri la întrebările comune legate de câine

Cum să alegeți pașii de câine perfecți

Cum să alegeți pașii de câine perfecți

Există câteva lucruri pe care trebuie să le gândiți la alegerea celor mai bune scări de câine pentru animalul dvs. de companie. În primul rând, va trebui să măsurați înălțimea a obiectului dvs. Câinele dvs. va urca pe. Dacă veți folosi mai mult scările pentru al ajuta pe pat sau în mașină, măsurați înălțimea de la sol la locul în care trebuie să fie platforma superioară a scărilor.

Trebuie să vă asigurați că scările nu sunt prea abrupte, dar dacă aveți un spațiu limitat pentru a lucra cu, de asemenea, trebuie să măsurați cât timp pot fi scările. Rețineți că cu cât trebuie să fie mai mari, cu atât vor trebui să fie mai mari.

Dacă aveți mai mulți câini, scările trebuie să fie suficient de rezistente pentru a vă susține cel mai mare pooch, dar au o creștere care este suficient de mică pentru a fi confortabilă pentru cel mai mic membru al pachetului dvs.

Acum că știți cerințele de dimensiune, este timpul să începeți să restrângeți opțiunile. Există mii de scări de câini pe piață, deci cum știți care dintre ele va fi potrivirea perfectă pentru animalul dvs. de companie?

LEGATE DE: Sfaturi și trucuri pentru instruirea unui câine pentru a folosi scările de animale de companie, pașii și rampele

Cum să alegeți pașii de câine perfecți

Iată întrebările pe care trebuie să le întrebați atunci când învățați cum să alegeți pașii de câine perfecți:

1. Ce material vă va susține cel mai bine câinele? Dacă aveți un câine mare, scările din spumă nu vor fi suficiente pentru a-și susține greutatea.

2. Cât de mare ar trebui să crească între fiecare scări? Rasele mai mici nu vor putea să ia măsuri care sunt distanțate mai mult de 3 și # 8243; Apart. Câinii mai mari vor să se împiedice probabil pe pașii care sunt foarte apropiați împreună.

3. Cum și unde veți folosi scările? Dacă vor fi staționare, ca scările din ghidul meu video de mai sus, greutatea nu va avea importanță. Cu toate acestea, dacă doriți să luați aceste scări cu dvs. în mașină sau să le puneți departe când nu sunt necesare, veți dori un set ușor care poate fi pliabil pentru o depozitare ușoară.

În cele din urmă, trebuie să te gândești la câinele tău și la nevoile lui. Asigurați-vă că scările au suficientă tracțiune pentru a preveni alunecarea și căderea. Acest lucru este deosebit de important pentru animalele de companie și câinii cu probleme de mobilitate. Dacă animalul dvs. de companie are probleme de alpinism, o rampă de câine poate fi o opțiune mai bună pentru ea.

Citiți următorul: Rampoane de câine sau scări de câini - cum să decideți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să alegeți pașii de câine perfecți: instrucțiuni video