Top 50 de canapele cele mai bune pentru câini și proprietarii lor

Cumpărați o canapea nouă ca proprietar de câine poate fi descurajator. Vrei ceva elegant, dar într-o țesătură care se ridică la uzura și ruperea a patru labe. Vrei ceva confortabil, dar nu atât de moale încât denningul poate rupe găuri în perne. Găsirea celor mai bune canale pentru câini vă poate face să vă simțiți ca Goldilocks încercând să găsească scaunul potrivit.

Materialele specifice, țesăturile și construcția este ceea ce face o canapea mai bună decât altele pentru un proprietar de câini. Cele mai bune canale pentru câini nu sunt doar durabile, dar trebuie, de asemenea, să fie ușor de curățat. Labele de câine care urmăresc murdăria și resturile pe mobilier. Și să nu uităm cât de greu poate fi să obțineți părul câinelui din anumite materiale de tapițerie.

Este un echilibru delicat între găsirea unei canapele care este durabilă și ușor de curățat, alegând, de asemenea, una care va fi confortabilă pentru dvs. și pentru ceilalți membri umani ai familiei dvs. Am făcut o mică canapea cumpărături pentru a găsi 50 de canapele cele mai bune pentru câini. Cu această listă extinsă, veți găsi o canapea prietenoasă pentru câini care se potrivește cu decorul dvs. de acasă.

VEZI SI: 7 cele mai bune canapele de câine și scaune

50 de canapele cele mai bune pentru câini și proprietarii lor

Cele mai bune canale pentru câini1Classic de scroll braț tufted piele lipit chesterfield loveseat

Pret: $ 349.99

Clasic Scroll Arm Tufted Leathed Leatherfield LoveseatUn iubit la prețuri accesibile cu stil, această piesă este tapițată în piele legată și oferă butoane tufted și brațe de defilare. Măsurarea de 64 de ani # 8243; W x 33 & # 8243; D x 29 & Inci, aceasta este o bucată excelentă pentru apartamente mai mici, cu beneficiul de piele durabilă care rezistă la labele de companie! Această iubire vine în negru sau alb, făcându-l o alegere excelentă pentru părul câinelui de orice culoare.

2ACME KIVA din piele legată de piele reversibile din piele reversibilă

Pret: 750 $.79

Canapeaua secționată din piele reversibilă ACME KIVA, cu 2 perne, este o secțiune din piele mai mică, care încă mai părăsește camera de așezare pentru întreaga familie. Disponibil și în roșu, tapițeria din piele a acestei piese este ușor curățată și se ridică la uz regulat de către puii dvs! Acesta este principalul motiv pentru care face lista noastră de cele mai bune canapele pentru câini. Această secțiune de 78 x 33 x 34 inch are scaune de bobină și pierde perne pentru confortul dvs.

3modway angajează canapeaua de țesături tapițate moderne moderne

Pret: $ 922.00

Modway angajează canapeaua de țesături tapițate moderneModway-ul se angajează de la mijlocul canapea de țesături tapițate de la mijlocul secolului, este o canapea modernă lungă, care este suficient de lungă pentru tine și pentru puii tăi să se întindă. Disponibil cu o otomană de potrivire, iubire și fotoliu, această canapea vine într-o gamă largă de culori. Această piesă măsoară 33 și # 8243; l x 90.5 # # 8243; W x 32.5 pmisiuni și caracteristici de tapițerie din țesături din poliester, care face pentru curățarea și durabilitatea ușoară.

Mobilier 4Flash Design Semnătura de către Ashley Commando Sofa

Pret: $ 499.99

Mobilier Flash Design Semnătura de către Ashley Commando SofaDesignul de mobilier Flash de către Ashley Commando Canapele oferă perne groase de spumă și tapițerie din piele faux. Măsurarea 90 "W x 36" D x 38 "H, această canapea are brațe groase căptușite, care sunt perfecte pentru câinii care doresc să se sprijine și pe pernele adânci ale scaunului sunt perfecte pentru Paptime cu puii. Un cadru bloc robust și numele de mobilier Ashley vă oferă o pace de minte atunci când vine vorba de durabilitate cu aceste canale cele mai bune pentru câini.

Colecția de colectare a RTA Palisade 78 și # 8243; Canapea din piele legată

Pret: $ 433.90

Colecția Serta RTA Palisades 78O canapea accesibilă de dimensiuni complete susținute de calitatea numelui Serta, această piesă este disponibilă într-o gamă de nuanțe maro și gri. Tapițeria din piele este suficient de puternică pentru a rezista labelor grele și este ușor de șters curat. Scaune de spumă de memorie și pernă perne oferă o scadență fermă, dar confortabilă. Această canapea chiar vine cu două perne de accent de 16 "x16".

6 canapea porterului de decor

Pret: $ 469.99

Elle decor Porter canapeaELLE Décor Porter măsoară 36.5 x 75 x 35.5 inci și este tapițat în țesături care se ridică la uz regulat de către oameni și canini. Disponibil în alb, negru, maro și bronz, această canapea are brațe subțire și vine dezasamblate, astfel încât este ideal pentru viața mică. Această canapea vine, de asemenea, cu o pernă de rulou și este susținută de numele de marcă al revistei Elle.

7Coster Home Mobiliers 503617 Secțiuni secționale contemporane

Pret: $ 920.19

Mobilierul Coaster Home 503617 Canapele secționale contemporane sunt mari și elegante și perfecte pentru gospodăria multi-câine. O bucată mare de dimensiuni complete, această canapea măsoară la 107 x 67 x 29 inci și are un cadru robust din lemn de esență tare. Un beneficiu suplimentar care face ca acesta din cele mai bune canapele pentru câini, este faptul că pot fi adăugate piese suplimentare dacă vă decideți să vă extindeți familia!

8Office Stea Modern din piele Modern cu picioare de finisare cires

Pret: $ 679.57

Office Stea Moderne Modern din piele cu picioare de cireșeOffice Star Modern din piele canapea cu picioarele de cireșe este o canapea minimalistă din piele, care este disponibilă atât în ​​negru, cât și în Taupe. O parte dintr-un set, puteți adăuga un scaun club și Loverseat la canapea dacă aveți nevoie de scaune suplimentare. Pernele groase de căptușeală oferă suport în timp ce picioarele de terminare cireșe adaugă o notă de clasă. Măsurarea 74.5 x 33.5 x 30.8 inci, aceasta este o piesă cu două locuri care nu este ideală pentru gospodăriile cu mai multe câini, dar este perfectă pentru un apartament mic.

Mobilier la domiciliu 9Coaster Victoria Canapea tradițională laminată

Pret: $ 1,123.49

Coaster Acasă Mobilier Victoria Tradițional Laminat Arm Tufted Stapeluri cu trei locuriMobilierul de la Coaster Home Victoria tradițională braț lunet tobate Stapena staționară cu trei locuri este suficient de durabilă pentru a se ridica la labele mari de câine, dar suficient de clasă pentru cea mai mare decorată acasă. Tapițeria butonului tubted este fabricată din piele de cereale de sus, iar rama este un lemn de esență tare robustă. Scaunele de buzunar leagă oferă confort durabil, dar această canapea de 86 x 39 x 43 inch nu este ideală pentru acele rase mai mari care le place să pornească canapeaua!

10american Eagle Mobilier din piele tapițată

Pret: $ 874.52

American Eagle Mobilier tapițat canapea din pieleMobilierul american de mobilier tapițat canapeaua din piele cu suport de bază adăugată și cotiere de pernă este o bucată într-un set complet de living. Piesele suplimentare includ un fotoliu și Loveseat. O canapea adâncă, aceste canale cele mai bune pentru câini măsura 82 x 38 x 36 de centimetri și sunt tapițate în piele ușoară, dar durabilă. Cu suficient spațiu pentru a seca trei, aceasta este canapeaua ideală pentru câinii mari care nu pot obține suficientă confuzie!

11 DREAM DREADIBILE SEVILA SOFA

Pret: $ 735.88

Serta Dream Convertibles Sofa SevillaSofa de vis de la Serta Sofa este disponibilă în negru și maro adâncă și poate servi ca o canapea, un șezlong și un pat. Tapidite în piele legată, această canapea are un cadru din lemn masiv și un compartiment mare de depozitare sub scaunul canapelei. Măsurarea 85.8 x 38.6 x 38.6 centimetri, aceasta este canapeaua ideală pentru o gospodărie care are nevoie de spațiu suplimentar de dormit, precum și o ședere durabilă, prietenoasă pentru câini.

12Divano mobilier romă clasic și tradițional

Pret: $ 899.99

Divano Roma Mobilier clasic și tradiționalMobilierul romi Divano Classic și tradițional o canapea reală din piele este o piesă de dimensiuni complete de 82243; W x 33 & # 8243; D x 31 & # 8243; h. Scaunele adânci sunt ideale pentru relaxare cu membrii familiei dvs. blană și tapițeria din piele poate rezista la testul timpului. De asemenea, disponibil în gri și maro, această canapea poate fi potrivită cu orice decor și silueta simplă, dar clasică se potrivește în orice cameră a casei.

13Furniture de canapea americană Dunham 2-Recliner

Pret: $ 801.52

Mobilier din America Dunham 2-Reciner SofaMobilierul din America Dunham 2-Reciner Canapele este alegerea perfectă pentru o gospodărie cu câini care caută, de asemenea, o atingere de culoare! Tapițeria roșie roșie roșie acoperă pernele cu căptușeală cu căptușeală și cele două secțiuni ale canapelei se recuperează complet cu un picior expandabil. Măsurarea 83 și # 8243; H, această canapea este disponibilă și în negru pentru cea mai puțin îndrăzneală de uz casnic.

14Furniture din America Adelle convertibile canapea / futon

Pret: $ 354.97

Mobilier din America Adelle Convertible Sofa / FutonMobilierul Americii Adelle Convertible Sofa / Futon măsoară 71 x 34 x 35 inci și este disponibil în maro roșcat, maro și negru. O canapea / futon convertibile, aceasta face opțiunea perfectă de ședere mică, care este încă suficient de mare pentru a partaja cu câinele dvs. Aceste canalele cele mai bune pentru câini au nevoie de doi oameni să le pună împreună, așa că dacă locuiți singur, asigurați-vă că ați sunat la un prieten atunci când canapeaua dvs. este livrată.

15nglazio antracit din piele motion loveseat

Pret: 1.976 dolari.18

Ignazio antracit de mișcare din piele LoveseatÎn gama de prețuri mai mari, aceasta este o iubire supradimensionată tapițată în piele protejată italiană. Măsurarea 76 x 42 x 31 inci, această piesă are tetiere motorizate și o mișcare electrică înclinată pentru confortul final. Cu cotiere groase și scaune adânci, există mai mult spațiu pentru tine și puilor tăi pe această iubire!

16SIGNATURI DESIGN DE CAMERA CITY ASHLEY Delta

Pret: $ 608.07

Signature Design de către Ashley Delta City CoanCanapeaua orașului Ashley Delta este o canapea complet amortizată, tapițată în țesătura din poliester de nylon, care este ideală pentru îndepărtarea părului animalelor de companie! Măsurarea de 103 și # 8243; W x 38.5 & ​​# 8243; D x 36 & # 8243; H Aceasta este o bucată cea mai potrivită pentru spații mai mari, dar beneficiul că acesta poate găzdui și câini mari! În plus, în ciuda faptului că este mai mare, această piesă se va potrivi prin ușa standard.

17zuo canapea Providence Modern

ZUO Modern Sofa ProvidencePreț: $ 1,109.36

O canapea modernă adâncă, canapeaua Providence este în gama de prețuri mai mari, dar adaugă o atingere unică la mobilierul dvs. de zi. Măsurarea 85 x 36.5 x 28 inci, aceasta este o canapea de dimensiuni medii, mai degrabă decât una mare, dar încă suficient de mare pentru o gospodărie iubitoare de animale de companie!

18Acme Lyssa White Leather din piele

Pret: $ 639.28

ACME LYSSA din piele legată de pieleCanapeaua din piele Lyssa White cu un șezlong și otoman este o mare opțiune pentru casele care au câini care iubesc să se întindă! Cu această piesă, puteți sta pe canapea cu familia în timp ce câinele sau câinii se întind pe fundul șarpelui și otomanul! Acesta este unul dintre cele mai bune canapele pentru câini, deoarece are un scaun tufted și perne din spate, picioare din plastic și o pernă pentru scaunul bobinei de buzunar.

19Vig mobilier ultra modern canapea

Pret: $ 2,765.00

VIG Mobilier Ultra Modern Second HotapeO altă bucată de mobilier incredibil de unică, această secțiune este tapițată în meciul din piele și din piele și vine cu două perne de aruncare potrivite. Măsurarea a 43 x 91 x 36 de centimetri, rama acestei piese este făcută din lemn de esență tare și este suficient de robust pentru up-urile constante și coborâșurile picioarelor câinelui! Una dintre piesele cele mai scumpe de pe listă, acesta este ceva ce nu veți găsi în magazinul mediu de mobilier.

20Simmons Tapițerie Zephyr Aspen Loveseat

Pret: $ 651.03

Simmons Tapițerie Zephyr Aspen LoveseatAceastă iubire combină piele durabilă și țesături cu arcuri de sârmă și perne de spumă de înaltă densitate. Cadrul de 73 x 39 x 41 inci Loveseat este fabricat din lemn de esență tare, iar pernele scaunului sunt reversibile. Deși robust și durabil, această iubire nu este ideală pentru casele cu câini de rasă mare, dar se poate potrivi cu ușurință și cu câteva pui mai mici!

21Simmons Tapițerie Sassy Orz Hide-A-Pat

Preț: $ 813.61

Simmons Tapițerie Sassy Orz Hide-A-PatUn pat și o canapea de dimensiuni complete într-una, cadrul acestei piese este fabricat din lemn de esență tare și caracteristici de sârmă de sârmă și perne de scaun pentru spumă. Fabricat în SUA și măsurând 86 x 38 x 37 inci, aceste cele mai bune canapele pentru câini sunt tapițate în tapițeria de calitate a performanței care se poate ridica la o gospodărie cu câini activi.

22 Mobilier de mobilier Semnătura Design O`Kean Canapea din piele tapițată

Pret: 712 dolari.45

Ashley Mobilier Semnătură Design OCanapeaua din piele tapițată O`Keean este o culoare bogată albastră-albastră și este acoperită cu piele naturală, mai degrabă decât un înlocuitor din piele faux. Acest lucru face ca o canapea extrem de durabila, iar dimensiunea de 89 x 44 x 44 inchi este suficient de generos pentru o casa de caine multi-dog. Această canapea Ashley Homes vine complet asamblate.

23broyhill Cambridge canapea

Pret: 799 $.99

Broyhill Cambridge Sofabroyhill Cambridge SofaNu prea întuneric și nu prea luminos, canapeaua Cambridge prezintă brațe supradimensionate și perne profunde pentru scaune confortabile. Măsurarea de 90 x 38 x 38 inci, aceste canale cele mai bune pentru câini sunt tapițate în tapițerie durabilă din poliester - o opțiune excelentă pentru periajul curat al părului de companie. În plus, au perne atașate pe partea din spate a scaunului.

24Stendmar 3pc Noua canapea sectită de microfibrări gri moderne

Pret: $ 1,195.00 + 345 $ 345

STENDMAR 3PC Noua canapea sectită de microfibrări gri moderneCanapeaua secțiunii Stendmar 3pc este tapițată în microfibră, astfel încât poate fi ușor curățată și este suficient de mare pentru o casă de câine cu mai multe câini. Inclusiv o canapea stângă, șezlongul drept și otoman, când sunt puse împreună, piesele acestei secțiuni pot fi puse împreună pentru a forma un pat de dimensiuni regine. Deși costisitoare, această piesă are un cadru din lemn masiv și este extrem de versatilă.

25Rerowhill Mobilier Liverpool Microfiber 2-Seater Loveseat

Preț: $ 449.99

Mobilier rotund Liverpool Microfiber 2-Seater LoveseatLoveseat Liverpool Microfiber vine cu perne de accent și a atașat pernele de siguranță din spate - perfect pentru o casă cu câini activi! Măsurarea de 60x38x38 & # 8243; este o piesă albastră albastră și face o diferență de tapițeria maro închis, negru și gri, deși nu este ideală pentru casele cu câini colorați mai întunecați! Aceasta nu este o piesă deosebit de specială, dar este o alegere bună dacă sunteți la un buget.

26Pearington glen port microfibră cameră de zi

Pret: $ 336.00

Portare Glen Port Microfiber LivingAceste trei canapele de siguranță măsoară 80.1 x 31.9 x 34.6 inci și are un cadru puternic din lemn care poate fi în picioare la greutatea raselor uriașe. Tapițeria microfibră este ușor de curățat și ștergeți cu părul de companie și picioarele conice adaugă o notă de clasă. Cântărind 82 lb. Aceasta este o canapea ușoară care necesită un ansamblu minim, dar este perfect pentru spațiile de locuit de la etajul doi.

27 Belleze Buton Modern Settee Bedroom Bench Loveseat

Pret: $ 279.99

Belleze Modern Button Tuftete Settee Dormitor Bench LoveseatPerfect pentru casă cu câini mici, dar mai puțin decât ideal pentru casele cu câini mari, această solicitare este o opțiune bună pentru dormitorul sau apartamentele mai mici. Tapițat în catifea, acest 32.8 x 50.5 x 40.5 inci Loveseat este mai potrivit pentru câinii care au vărsat mai puțin frecvent și este ideal pentru schema mai elegantă de decor de origine. În timp ce acesta este unul dintre cele mai bune canapele pentru câini, nu este potrivit pentru toate câini.

28 canapea secțională cu perie tuf-o perie

Pret: 1.898 dolari.00

Canapea modernă cu pensulă motriceNumai pentru casa mai mare, această secțiune de microfibră ar putea fi scumpă, dar are loc pentru întreaga familie, indiferent cât de mare! Complet cu șase perne de aruncare și o bonus otomană lungă, acest 156 și # 8243; W x 25.6 Piesa H are, de asemenea, o bibliotecă încorporată pentru depozitarea eliminării nevoii unei mese de capăt.

29Klaussner Jacobs Dreamquest regulat dormitor

Pret: 789 dolari.99

Klaussner Jacobs DreamQuest Graver regulatDe la un nume de calitate în mobilier, aceste cele mai bune canapele pentru câini sunt o piesă cu scop dublu, tapitat într-o țesătură microfibră mai ușoară. Această piesă este disponibilă într-o opțiune twin, plină sau regină, astfel încât dimensiunea variază și în timp ce piesa mică este ideală pentru un apartament, cu atât mai mare poate găzdui un dormitor mare.

30RODERHILL Mobilier Shimmer Canapea sectită de microfibră

Pret: $ 954.65

Mobilier rotund Mobilier Shimmer Canapea sectită de microfibrăDacă sunteți în căutarea unui pic glam în noua dvs. canapea, aceste cele mai bune canapele pentru câini sunt pentru dvs. Această piesă măsoară 91 și # 8243; W x 38 & # 8243; W x 38 & # 8243; W pentru brațul drept orientat și brațul stâng se confruntă cu secțiunile respectiv. Aceasta este o piesă mare, dar oarecum superficială, care este ideală pentru rasele mari, dar subțiri, mai degrabă decât rasele supradimensionate.

31 Canapea secretala sectiunii reversionale

Pret: $ 824.47

Vogue Sage Microfiber Reversibil Chaise CanapeaO piesă colorată în culori, această canapea secțională de șaibă reversibilă este tapițată în microfibră de pebble. Măsurarea a 34 x 86 x 38 în. Aceasta este o altă piesă oarecum superficială, dar oferă lungimea unui șarpe și robustețea unui cadru din lemn de esență tare. Cel mai potrivit pentru proprietarii de câini de rasă medie, acest lucru este perfect pentru o casă care caută o opțiune de canapea lungă, dar subțire.

32montero microfibră convert-a-canapea canapea dormitor

Pret: $ 492.76

Montero Microfiber Convert-A-canapea Sofa Pat de dormitAcest pat de dormit pentru canapea este tapițat în microfibră și se deschide pentru a crea un pat similar cu o dimensiune gemene (deși mai scurtă). Aceasta este o bucată de mobilier greu, ceea ce înseamnă că va rămâne pus chiar printr-un episod al "zoomiilor" și poate găzdui un singur câine mare și familie sau mai mulți câini mici și familie ca o canapea.

33HomElegance Laurelton texturate de pluș de microfibră de mișcare Sofa

Pret: $ 684.81

Prima pagină Laurelton Texturează Microfibră Microfibră Motion SofaDacă sunteți în căutarea unui mobilier de pluș înclinați, aceasta este o opțiune bună pentru dvs. Măsurarea 90 și # 8243; X 40 & # 8243; X 40 & # 8243; H, aceasta este o piesă mai mare, dar dezasamblează ușor, astfel încât să poată fi mutat prin ușile mai mici. Acest lucru este ideal dacă aveți câini de dimensiuni medii și mai mici, dar nu atât de mult dacă aveți câini care îi place să stea pe tine.

34ROUSHILL Mobilier Urban Stofa de depozitare canapea

Pret: $ 445.99

Mobilier rotund mobilier urban Stofa de depozitare canapeaLa prețuri accesibile și oferind spațiu de depozitare, această canapea măsoară la 91 și # 8243; D x 38.Și când este aplatizat într-un pat, măsoară 91 și # 8243; h x 16 & # h. O soluție multifuncțională, această piesă încă necesită un spațiu mai mare, dar se dezasamblează, așa că poate fi mutat prin ușile mai înguste. Nu prea adânc ca o canapea, această piesă este cea mai bună pentru gospodăriile mici și mijlocii deținute de câini.

35Ashley Mobilier Semnătura Design Hogan Manual de recliner canapea

Pret: $ 599.99

Ashley Mobilier Semnătura Design Hogan Reclining Canapea manuală CanapeaAlegerea perfectă Dacă sunteți în căutarea de mobilier supradimensionat cu o caracteristică înclinată, această piesă măsoară 96 & # 8243; W x 44 & # 8243; D x 42 & # 8243; H, dar se va potrivi printr-o ușă standard. Tapițeria de poliester de pluș este curățată cu ușurință, iar așezarea adâncă poate găzdui chiar și rasele mai mari.

36Keerel Colecție Loveseat cu tapițerie de țesături laminate Arms

Pret: $ 604.99 + $ 80 de transport maritim

Keereel Collection Loveseat cu tapițerie de țesături Laminate cu accente de cap de unghiiUn loverseat elegant al brațului laminat, aceasta este o piesă mai mare de măsurare la 78 x 42 x 40 inci. Un cadru din lemn de esență tare care îndeplinește standardele GSA înseamnă că aceasta este o piesă suficient de puternică pentru a se ridica la copii și Sfântul Bernard! Destul de scăzut la pământ, această iubire nu prezintă prea multă provocare câinilor mai mici în căutarea unor snuggles.

37roundhill mobilier Larvik Microfibră contemporană Loveseat

Pret: $ 599.99

Mobilier rotund Larvik Microfibră contemporană LoveseatUna dintre cele mai bune canapele cele mai elegante pentru câinii din lista noastră, această piesă de microfibră colorată mai ușoară are perne groase și suport sinuos al scaunului de primăvară. Măsurarea de 69 ° C x 39 și # 8243; D X 37 & # 8243; H, aceasta ar putea fi o piesă mai mică, dar are o așezare profundă pe care Isideal să se prăbușească cu puii tăi!

38Simmons Tapițerie Miracol Pearl Leț Le piele dublă Canapea

Pret: 1.520 $.23

Simmons Tapițerie Miracol Pearl Leț Le piele dublă CanapeaTapițat în piele legată, această canapea este susținută de numele Beautyrest și se face în u.S. Un cadru din lemn de esență tare asigură stabilitatea și scaunele de spumă de înaltă densitate oferă o mulțime de confort. Măsurarea a 87 x 40 x 41 inci, aceasta este o canapea grea la 217 lbs. cu suficient spațiu pentru doi adulți și un câine mare de rasă!

Mobilier 39Vig Modern Black Piele Circulara Circulara Circuiti

Pret: $ 2,999.00

VIG Mobilier Modern Negru Circular Circular Circular Circular CircularCeva diferit când vine vorba de canapelei secționale, această canapea modulară rotundă are scaune și perne de spumă de înaltă densitate. Tapițeria din piele și din piele se ridică până la labe și gheare și la 49 x 118 x 34 inci, această piesă este suficient de mare pentru o casă de câine multi-câine! Aceasta este o piesă scumpă, dar oferă un nivel de personalizări care nu au fost găsite în alte piese.

Sofa de mișcare 40Bobkona în Piele Burgund Buded de Punghi

Pret: $ 610.24

Bobkona Motion Canapele în piele Burgundy Legat de PoundxUnic în culori, această canapea de înclinare din piele Burgundy Buddate are un cadru din lemn masiv și perne confortabile de spumă. Măsurarea de 40 x 80 x 38 inci, aceasta este canapeaua dvs. de dimensiuni medii cu un aspect luxos. Scaune individuale face ca această piesă să fie cea mai bună pentru un singur câine, două umane sau două câine, o singură gospodărie umană, dar adâncimea scaunelor poate găzdui câini de dimensiuni medii și medii mari.

41Monarch Sofa de meci din piele legată

Pret: $ 570.99

Monarch Leathed din piele SofaPotrivit pentru proprietarii de câini albi, această canapea de meci din piele legată are perne generoase căptușite și picioare metalice pentru o atingere modernă. Măsurarea de 79 x 35 x 35 inch, brațele supradimensionate pe această piesă sunt perfecte pentru lenare. Pernele din spate detașabile permit aceste canapele cele mai bune pentru caini să fie "plineped" pentru a preveni aplatizarea, care se întâmplă prea des cu puii Wriggle!

42Furniture de la America Atena Sofa plină de farmec

Pret: $ 907.98

Mobilier din America Atena Sofa plină de farmecDacă căutați ceva unic în culoare și formă, acest Loveseat Blue Blue este perfect pentru dvs. Măsurarea la 94 x 38 x 33 inci, această piesă este mai mare decât apare, dar încă delicată în aparență. Scaunele mai mici și o formă unică a brațului fac ca aceasta o alegere proastă pentru rasele mari sau câinii care doresc să se "lepădă", dar este perfect pentru casele cu câini mai mici.

Mobilier 43Global Wyatt Colecție din piele Canapea de potrivire

Pret: $ 689.43

Mobilier la nivel mondial Wyatt Colecție de piele de potrivire din pieleUn alt design unic, această canapea de potrivire din piele are tonuri întunecate și medii într-un design contemporan. O opțiune bună pentru câinii care au nevoie de un tetieră, aceasta este o piesă de ședere superficială care ar fi mai bună pentru gospodăriile mici pentru câini de dimensiuni medii. Măsurarea de 80 x 37 x 38 inci Aceasta este o canapea robustă cu un cadru din lemn de esență tare.

44Jennifer Taylor Home La Rosa Collection Chesterfield Style Diamond Sofa

Preț: $ 1.408.21

Jennifer Taylor Home La Rosa Collection Chesterfield Style Diamond Tuftet Velvet Tapatite camera de zi canapeaO canapea unică profundă, această piesă de culoare mai deschisă are brațe laminate și un spate laminat cu picioarele sculptate elegante. Taphitered în poliester, această canapea este ușor de curățat și este o piesă mai ușoară pentru a vă deplasa, ceea ce înseamnă că nu este perfect pentru câini mai grei, dar este grozav pentru rasele mai mari și mai ușoare. Măsurarea a 85 x 40 x 32 de centimetri, această piesă este mai mare decât apare, dar forma sa unică face ca așezarea mai mult de două persoane și un câine ciudat.

45Homerance Laertes Canapea de înclinare cu două tonuri

Pret: $ 1,748.27

Pagina de contact Laertes Canapea de reclinare a puterii cu două toneUn design neobișnuit de două tonuri, această canapea înclinată este condusă de putere și suficient de mare pentru a găzdui câini mari și oameni mari. Măsurarea 109.5 x 36.8 x 39.5 inci și cântărind 211 lbs. Aceasta este o canapea care are nevoie de o mulțime de spațiu. Cum ar fi designul, dar doriți o secțiune în schimb? Sunteți în noroc deoarece această piesă este disponibilă și într-o serie de modele secționale.

46Klaussner Jenny Slipcovered Loveseat

Pret: 1.060 dolari.29

Klaussner Jenny Slipcovered LoveseatDacă sunteți în căutarea unui iubit mai tradițional cu un alunecare care poate fi îndepărtat și spălat, aceasta este o opțiune bună. Deși este disponibilă numai într-o culoare naturală, alunecarea detașabilă poate fi ușor înlocuită sau colorată la gustul dvs. Măsurarea a 65 x 41 x 37 inci, aceasta este o piesă mai mică, dar de calitate, care este cea mai potrivită pentru gospodăriile mici și mijlocii.

47Canapea Klaussner Kazler

Pret: 719 dolari.99

Canapea Klaussner KazlerUna dintre piesele noastre preferate, această canapea este atrăgătoare vizuală în timp ce este încă confortabilă. Măsurarea a 100 x 44 x 32 de centimetri, această canapea se poate potrivi doar într-un spațiu mai mare, dar este luxos profund și poate găzdui cei mai mari câini. Cântărind 148 kg. Această piesă este robustă, dar nu atât de grea încât este imposibil să se miște, iar tapițeria de pawter de pluș este ușor de șters curat.

48HomeLagance Nevaun modern de lux de lux ariehyde canapea

Pret: $ 600.33

Pagina de familie Nevaun Modern Luxos Airehyde canapea din pieleO altă canapea este unică în formă, această piesă de piele ar funcționa cel mai bine într-un dormitor cu o temă mai feminină sau o cameră de zi elegantă. Deși măsoară în 82 x 34.8 x 34.5 inci, această piesă are picioare subțiri și o construcție mai drăguță care face cel mai bine pentru gospodăriile mici și mijlocii.

49Simmons Tapițerie Manhattan Espresso Loveseat

Pret: $ 504.38

Simmons Tapițerie Manhattan Espresso LoveseatCu numele Simmons de încredere în spatele ei, această iubire robustă are un cadru din lemn de esență tare, arcuri sârmă sinuoasă și perne de spumă de înaltă densitate. Tapițeria poliuretanică este ușor de curățat, deși acest lucru este cel mai bun iubit pentru casele cu vârstnici sau câini calzi, deoarece PU nu este la fel de durabil ca pielea. Măsurarea a 64 x 37 x 39 de centimetri, aceasta este o piesă compactă cu scaune adâncă care poate găzdui rase mai mari, dar mai scurte.

50Chelsea Home Mobilier Brittany Sofa

Pret: $ 898.18

Chelsea Home Mobilier Brittany SofaCanapea Brittany este o piesă strălucitoare care va adăuga pop în orice zonă de living. Încadrat cu lemn de esență tare, aceasta este o piesă robustă Măsuri în 82 x 35 x 37 inci și este o bucată de mobilier mai greu. Aceasta este o alegere excelentă pentru casele cu câini de dimensiuni medii sau mai mici, în special din moment ce aceste canapele cele mai bune pentru câini sunt destul de scăzute la sol. Dacă vă place acest design, dar nu doriți să faceți o declarație cu o culoare strălucitoare, această piesă este de asemenea disponibilă într-un bronz mai întunecat.

Citiți următorul: 30 cele mai leneșe de câini de câine perfecte pentru un proprietar de cartofi de canapea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 50 de canapele cele mai bune pentru câini și proprietarii lor