Revizuire: cheile de urmărire rampă de câine înălțime reglabilă

Dacă câinii dvs. li se permite să vă aducă pe mobilier, probabil sari de zeci de ori în fiecare zi. Indiferent dacă ei sărind pe canapea sau să se înrăutățească din pat după o odihnă lungă de noapte, toate jumpurile inutile pune o mulțime de tulpini pe articulațiile puilor tăi. Un Rampă de câine reglabilă, La fel ca acesta Urmărirea cozilor, va împiedica stresul inutil asupra articulațiilor.

Rasele mici, animalele de companie și câinii care se recuperează de la o vătămare necesită ajutorul unei rampe pentru a ajunge la vehicule, paturi și alte mobilier. Majoritatea proprietarilor de animale de companie nu se gândesc la necesitatea unei rampe de companie până când câinele lor nu necesită unul. Adevărul este că o rampă poate fi benefică pentru câinii de rasă, dimensiune sau vârstă.

Studii am găsit că sariturile de pe suprafețele mari și de pe suprafețele mari iau un număr mare pe corpul unui câine în timp. Provoacă vătămări și deteriorări ale articulațiilor care ar putea duce la leziuni și / sau artrită pe termen lung. Furnizarea unei rampe pentru câinele dvs. pentru a accesa zonele înalte este o modalitate rapidă și ușoară de a preveni această problemă.

Când faceți cumpărături pentru o rampă de câine, este important să alegeți un produs care este dimensiunea corespunzătoare pentru animalul dvs. de companie. Rampa nu ar trebui să fie prea abruptă și ar trebui să fie covoare sau un tip de material care oferă o bună tracțiune pentru a reduce riscul de alunecare.

Va trebui să verificați și limita de greutate a rampei, pentru a vă asigura că poate să vă suporte corect pupa.  Chasing cozile reglabile înălțime de câine rampă este o opțiune bună pentru rasele mici și medii. Continuați să citiți pentru a afla cât de durabil este rampa și dacă cred sau nu că este o valoare bună pentru bani.

Chasing cozile reglabile înălțime de câine rampă

Rampă de câine reglabilăDupă cum puteți vedea în videoclipul meu de mai sus, această rampă este ideală pentru Beagle, Molly. De asemenea, funcționează bine pentru labradorul meu de 75 de kilograme. Cu toate acestea, este doar evaluat pentru câini care cântăresc până la 70 de lire sterline.

Rampul măsoară 38.6 inci lungime. Are 6 poziții reglabile care reglează înălțimea de la 10 și # 8243;. De asemenea, se poate plia plat pentru depozitarea sau transportul ușor.

În revizuirea video de mai sus, demonstrează șinele laterabile detașabile. Ei împiedică ca câinele să cadă de pe partea laterală a rampei, dar poate fi ușor scoasă când trebuie să stocați rampa. Această rampă de câine de înălțime reglabilă de la cozile de urmărire are, de asemenea, o suprafață non-alunecare, care este a trebuie să aibă o caracteristică, după părerea mea.

Prefer estehetica unei rampe de lemn peste a Opțiunea din plastic. Se amestecă cu aproape orice decor și, în general, arată mai bine în majoritatea situațiilor. Aceasta este disponibilă numai în culoarea neagră prezentată aici, dar ar arăta frumos în orice casă.

Puteți cumpăra această rampă de câine pe Amazon pentru $ 149.95 (în momentul acestei revizuiri). În timp ce versatilitatea și comoditatea acestei rampe sunt Top Notch, acesta este un preț foarte scump. Alte lemnoase, rampe de înaltă calitate, vinde pentru un preț similar, dar puteți cumpăra un model de plastic pentru un preț mult mai ieftin.

Citiți următorul: Cum de a instrui câinii să folosească scări și rampe

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: cheile de urmărire rampă de câine înălțime reglabilă