Barking mad: debuteile spa de câine welsh pe bbc one wales

Barking Mad Be Welsh Dog Spa debutează pe BBC One Wales

Puii răsfățați și mutturile manicale sunt punctul central al unui nou documentar pe BBC despre un salon de câini în Țara Galilor. Lătrat nebun: spa de câine galeză Dezbutat în rețea luni, 7 septembrie și a prezentat niște anticuri nebunești, cum ar fi întâlnirea câinelui, extensiile de păr canine și costumele ridicole. Stelea spectacolului este Leanne Couch, care deține Puii Mucky Îngrijirea spa și buticurile din Chepstow și Cardiff.

Canapea admite că ea a petrecut zeci de mii de kilograme care răsforesc Terrierul lui Maltez de 12 ani, Lucy. Seria cu trei părți merge în spatele scenei afacerii sale pentru a arăta că alți părinți pentru animale de companie obsedați de câini merg la aceeași extremă. Este relatat de Elis James, un comedian Welsh și Airs în noaptea de luni la 7:30 p.M. În rețeaua BBC ONE.

LEGATE DE: Zece produse de câini neobișnuite de animale de companie cumpără

Știu că Statele Unite sunt o națiune de iubitori de câini, dar acest lucru ia cu siguranță să răsfățați canin la un nivel complet diferit. Canapea a vorbit despre afecțiunea oamenilor pentru animalele de companie și cum poate duce chiar la un alt tip de dragoste în unele cazuri. Într-un moment în care mulți critici au fost citați spunând că televiziunea reală se află în afara controlului, aș fi trebuit să spun că sunt de acord cu ei în acest caz.

Barking Mad Be Welsh Dog Spa debutează pe BBC One Wales

Canapea, care își pictează fața și își face părul pentru a arăta ca un câine pe documentar, spune că este misiunea ei de a răspândi dragostea de catelus proprietarilor și lor Canine Companioni printr-un eveniment de Ziua Îndrăgostiților care a fost centrul orașului Lătrat nebun: spa de câine galeză. Ea a descris evenimentul ca o primă experiență de întâlnire a lui Wales pentru câini. Chiar a avut un disco Doggy.

Lisa, un regulat la puii Mucky, a vorbit despre obsesia ei canină în cursul acestei săptămâni a documentarului. Ea spune că are un alt sertar plin de haine pentru Shih Tzu, inclusiv un impermeabil, costume de Halloween și chiar un costum de Crăciun pentru sezonul de vacanță. A fost puștiul lui Lisa care a primit extensii de par Pentru evenimentul de întâlniri de viteză. Un câine trebuie să arate cel mai bine, știi!

În mod surprinzător, pentru mine, afacerea lui Couch este povestea de succes cu peste 4.000 de clienți pe cărți. A început afacerea după ce se întreba dacă alți părinți de câini ar fi dispuși să-și petreacă cât mai mult pe tovarășii lor canini așa cum o face pe ea. Aparent o mulțime de ei ar fi. Doggy Spa oferă a varietate de tratamente, De la o lingură de balsam de curte de la Mary Puggins remediați la modelul de top "Claudia Schniffer". Puii Mucky are, de asemenea, o "coajă" și o cafenea în care clienții și bebelușii lor se pot socializa și se bucură de compania părinților de animale de companie asemănătoare.

Barking Mad Be Welsh Dog Spa debutează pe BBC One Wales

LEGATE DE: 21 Fapte neobișnuite pe câini

M-aș descrie ca pe un proprietar mediu de câine. Cu siguranță îmi costă mii de dolari în fiecare an pentru a avea grijă de familiile noastre doi câini, dar nicăieri lângă zeci de mii. Nu-mi pot imagina să petrec prea mulți bani pe animalele de companie. Avem doi câini, două pisici, două hamsteri, și doi iepuri și încă nu petrecem nicăieri în apropiere de 10.000 de dolari pe an pe toate bunurile lor.

Opinia mea personală este că acest stil de viață supra-the-top nu oferă cu adevărat un câine o calitate excelentă a vieții. Nu batem pe nimeni care alege să-și răsfățească animalele de companie în acest fel, dar nu-mi pot imagina că câinii se bucură să meargă la întâlniri de întâlnire sau să fie umplute în nenumărate costume. Câinii sunt creaturi active prin natura lor, cel puțin cele mai multe dintre ele sunt. Îi place să alerge, să joace și să aibă libertate. Puppy Playdates sunt un lucru (și cu siguranță o activitate pe care majoritatea câinilor le bucură), dar încercând să dezvolte o viață de dragoste pentru animalul dvs. de companie este doar puțin prea extremă pentru mine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Barking mad: debuteile spa de câine welsh pe bbc one wales