14 Sfaturi despre cum să devii cel mai bun părinte de companie pentru câinele tău

Fiecare membru al familiei dvs., fără îndoială, are un loc special în inima ta și câinele tău nu este o excepție. Unele dintre aspectele strălucitoare ale câinilor sunt loialitatea lor neclintită, însoțirea și, bineînțeles, iubirea lor necondiționată.

Cum să deveniți cel mai bun părinte de companie pentru câinele dvsCând aveți o zi grea la locul de muncă și toată lumea pare a fi împotriva voastră, câinele dvs. se blochează cu fidelitate de la ușa din față, așteptând cu nerăbdare întoarcerea. Și când umbli prin ușă, câinele tău nu se preocupă de nimic altceva decât să te iubești și să te facă să te simți în partea de sus a lumii.

Cu acest lucru în minte, nu vrei să fii cel mai bun pe care îl poți fi pentru companionul tău canin? Ce trebuie să fie cel mai bun părinte de companie pentru câinele dvs? Există o mulțime de lucruri care fac un părinte cu adevărat bun de câine. Câinele dvs. vă bazează pe dvs. pentru a vă întâlni cele mai de bază ale nevoilor. Ceea ce se apropie cu adevărat este să asigure calitatea vieții sale.

15 sfaturi despre cum să deveniți cel mai bun părinte de companie pentru câinele dvs

15 sfaturi despre cum să deveniți cel mai bun părinte de companie pentru câinele dvs

1. Alegeți cel mai bun medic veterinar

Căutând un medic veterinar în zona dvs. nu este ceva de luat ușor. Aceasta este persoana care va îngriji direct pentru toate nevoile de sănătate ale câinelui și vă va oferi sfaturi cu privire la cele mai bune modalități de a vă îngriji FIDO. Faceți cercetarea, Cereți recomandări din partea membrilor familiei și a prietenilor și intervievați pe mai mulți veterinari.

Odată ce găsiți veterinarul potrivit, asigurați-vă că câinele dvs. merge în mod regulat pentru fotografiile lor și verificările anuale. Îngrijirea preventivă este esențială pentru sănătatea câinelui dvs.

2. Dă-ți medicamentele de prevenire a fulgerului câinilor și a prevenirii

Deveniți cel mai bun părinte de companie pentru câinele dvsPuricii poartă boli care ar putea slăbi sau chiar ucide câinele dvs., astfel încât prevenirea este o necesitate. Heartworm la câini este o boală potențial fatală transmisă câinelui dvs., de obicei prin mușcătura unui țânțar care a mușcat un câine infectat. Dacă este prins destul de devreme, poate fi tratată.

Cu toate acestea, există medicamente de prevenire disponibile și pentru viermii de inimă. Același lucru este valabil și pentru prevenirea puricilor și căpușe pe câinele dvs. Folosind unele din cele mai bune coliere de fulgi de câine care sunt în siguranță și protejați-vă pooch-ul vă poate salva o mulțime de timp, stres și bani pe termen lung și este ceea ce majoritatea veterinarilor recomandă, de asemenea.

Investiți în ambele medicamente preventive pentru a vă menține câinele sănătos și sigur. Prevenirea este întotdeauna mai bine decât să se ocupe mai târziu. VET dvs. vă va oferi o perspectivă asupra celei mai bune alegeri pentru animalul dvs. de companie și pot recomanda alte medicamente preventive în funcție de regiunea în care locuiți și paraziți care sunt comune acolo.

CEAS: Cum să eliminați puricii de la un câine (ghid video)

3. Spay sau neutru câinele tău

Spaying sau neutering este vital pentru a preveni populațiile nedorite de catelus. Dar mai mult decât atât, având această procedură este o bună preventivă pentru bolile mai grave pe drum, cum ar fi cancerul uterin și testicular.

Majoritatea veterinarilor recomandă să aștepte până când câinele este cu cel puțin 6 luni înainte de a le avea spayed sau sterilizat.

4. Obțineți microcipul câinelui

Veterinarul dvs. va injecta Microchip cu un număr de urmărire în câinele dvs. Dacă ar trebui să fie luat de un adăpost, tehnologia poate Scanați microcipul și să descoperiți că câinele vă aparține. Aceasta este o liniște incredibilă a minții dacă câinele dvs. se întâmplă să scape de curte sau să vă îndepărteze de la o plimbare.

5. Scăldați câinele în mod regulat

Toți avem nevoie de o baie câteodată - unii mai mult decât alții și câinele dvs. nu este o excepție. Pentru timpul de baie canină, utilizați un șampon specific de câine și asigurați-vă că clătiți săpunul din această blănuri. În anumite cazuri, este posibil să doriți să utilizați Șampon de câine medicinat Acest lucru este mai potrivit pentru câinii cu alergii, sau dacă trebuie să o utilizați datorită pielii câinelui sau a complicațiilor de blană. Discutați cu un veterinar dacă aveți nevoie de un șampon de câine medicinal pentru asta.

O notă importantă: Șamponul uman conține substanțe chimice care ar putea irita pielea câinelui dvs., deci nu folosiți șamponul uman pe câinele dvs. Investiți întotdeauna într-un șampon de câine care este perfect pentru pielea și blana de pooch.

În cele din urmă, uscați câinele cu un prosop și uscați dacă doriți (aici cum sa faci asta in siguranta). Uscarea este necesară din mai multe motive pe care le discutăm în articolul legat. Puteți utiliza o uscare prin suflare sau o specială prosop pentru câini care absoarbe cea mai mare parte a apei din blana lor. Prosoapele de câine sunt minunate, dar nu sunt necesare atâta timp cât aveți suficient timp pentru a termina locul de muncă.

Ghid complet: Cum de a scălda un câine 101 - instrucțiuni pas cu pas

6. Clipi cu unghiile câinelui în mod regulat

Pentru a vă clipi unghiile câinelui, va trebui să cumpărați a Clipper special pentru câini (am comparat cele mai bune cele mai bune) proiectate special pentru câini. Acest Clipper de unghii poate fi găsit la aproape orice magazin de animale de companie. Îndepărtați un pic de unghii la un moment dat și asigurați-vă că aveți grijă să nu atingeți rapid.

Dacă sunteți nervos cu privire la tăierea unghiilor câinelui sau doriți să o faceți, dar aveți nevoie de ajutor, consultați întotdeauna veterinarul dvs. pentru o demonstrație. Grupurile profesionale vă pot arăta, de asemenea, modalitatea corectă de a clipi unghiile câinelui dacă întrebați.

Ghid complet: Cum să tăiați unghiile câinelui 101 - Instrucțiuni pas cu pas

7. Hrăniți mâncarea de calitate a câinelui

Din ce în ce mai mulți părinți câine citesc etichetele pe alimentele de câine disponibile. Aceasta este cea mai bună modalitate de a afla exact ceea ce este în mâncarea pe care o serviți la câinele dvs. Alegând Cele mai multe branduri de alimente pentru câini sănătoși nu este întotdeauna ușor și trebuie să faceți o mulțime de cercetări înainte de a afla ce se potrivește cel mai bine caninei dvs. specifice.

Există, de asemenea, resurse excelente online, care evaluează diverse mărci de alimente câine pe baza mai multor factori. Înainte de a merge la cumpărături pentru mâncarea, vă veți hrăni câinele, faceți o cercetare rapidă pentru a vă asigura că vă dați câinelui dvs. cea mai bună mâncare posibilă pentru a-și satisface nevoile zilnice nutriționale.

CITESTE ACEST: Câine de evaluare a alimentelor și recenzii - ceea ce trebuie să știți

8. Exercițiu

Puiul dvs. are nevoie de un fel de exercițiu în fiecare zi pentru a rămâne sănătoși și fericiți. Deci, asigurați-vă că el este plimbat zilnic - fie de tine sau de un câine cu câini angajat. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă gestiona greutatea pupului și de a-și menține energia. În plus, dacă tu ești cel care îl merg pe el, el va petrece timp cu tine!

Din nou, nimic nu-ți face câinele mai fericit decât petrecerea timpului cu tine. Poți să spui prin acea coadă sălbatică? Asigurați-vă că are Plaything-uri esențiale: Bile de tenis, jucării scânteietoare de pluș, frânghii de război Tug-O etc. Să fie angajați să renunțați la o parte la cel puțin 15-20 de minute de joc cu câinele dvs.

9. Înscrieți-vă în asigurarea de companie

Acest articol mic vă poate salva o mulțime de bani pe termen lung. De asemenea, se poate asigura că câinele dvs. este acoperit în cazul în care apar urgențe.

Fiecare Politica de asigurare a animalelor de companie este diferit în ceea ce privește acoperirea, deci luați timp pentru a compara planurile de a obține cele mai bune pentru câinele dvs. și situația dvs.

Deveniți cel mai bun părinte de companie pentru câinele dvs

10. Înscrieți-vă în formarea cu ascultare

Un câine instruit este un câine fericit - și un proprietar fericit! Orice proprietar bun va pune în timp și efortul necesar pentru a-și antrena câinele Comenzi de bază.

Va consolida legătura dintre dvs. și câinele dvs. și, pe lângă învățarea "manierelor, câinele dvs. va fi bine echipat pentru a socializa cu alte animale și oameni.

11. Socializați, socializați, socializați

Acesta este unul dintre lucrurile cheie pe care le puteți face pentru a vă asigura un câine bine echilibrat. Intervalul de timp ideal pentru socializarea de bază este între trei și 12 săptămâni pentru câini. Nu grăbiți lucrurile - lăsați-vă pooch-ul să determine ritmul.

12. Dă-ți câinele propriul spațiu

Deveniți cel mai bun părinte de companie pentru câinele dvsToată lumea din casă are nevoie de propriul spațiu special - inclusiv câinele dvs. Ar putea fi o cutie sau ar putea fi pur și simplu un pat de câine plasat la poalele patului tău. Ideea principală este că câinele dvs. are un spațiu pentru a-și numi propriile să se relaxeze și să coboare din ziua aglomerată.

O altă idee, mai ales dacă animalul dvs. de companie are a o mulțime de câini și jucării de catelus, este de a da câinelui tău cutie de jucării. De-a lungul timpului, el va ajunge să înțeleagă că caseta de jucărie îi aparține și va merge în mod regulat să-și prindă jucăriile când se simte ca să joace.

13. Luați-l pentru plimbările cu mașina

Fiecare câine are o experiență diferită care călătorește într-o mașină. Dacă observați că pooch-ul dvs. se bucură de plimbari cu mașina (fără a obține o mașină bolnavă, asta este), prin toate mijloacele să-l ia pe plimbările cu mașina - chiar dacă este o plimbare la magazinul local de cafea - prin.

Este mai mult timp cu tine că puiul tău este după; că și lipiți capul spre fereastră pentru a se bucura de o briză proaspătă. Dar, mai ales despre cei doi petrecând timp împreună.

14. Dă-i câine trated

Utilizare Câine sănătoase tratează ca o armare pozitivă atunci când câinele dvs. trece prin instruire. Dar puteți folosi unele tratamente în afara antrenamentului. Multe producători de tratament pentru animale de companie creează "cookie-uri" adorabile pentru câinele dvs.

Aceste cookie-uri sunt disponibile la multe magazine de companie și sunt uneori tematice pentru a se potrivi cu sezonul anului. Luați în considerare obținerea unui stash al acestora pentru un tratament deosebit pentru câinele dvs. Pentru că, la urma urmei, care nu iubește cookie-urile?

Citiți următorul: Cum se face tratarea câinilor de casă - un ghid video

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 14 Sfaturi despre cum să devii cel mai bun părinte de companie pentru câinele tău