Cum să includeți câinele dvs. În cina de ziua recunostintei

Aducând un câine la cina de Ziua Recunostintei

Săptămâna trecută despre care vorbim DIY DOG Costume de Halloween Și acum suntem sărind în mulțumiri. Sezonul de vacanță merge atât de repede! Este cel mai aglomerat timp al anului pentru majoritatea oamenilor, dar indiferent cât de ocupat ajungem, părinții de companie se concentrează încă pe câinii lor la fel de mult ca și ceilalți membri ai familiei lor. Ați lăsa un membru al familiei în timp ce participați la o masă de mulțumire cu familia și prietenii?

Bineînțeles că nu ați fi! Dar poate fi cel mai bine să lăsați Fido în spatele anumitor situații. Când participă la o cină de Ziua Recunostintei la casa altcuiva, gata să privească asta Ziua Recunostintei Show, Trebuie să luați în considerare gazda / hostess-ul și familia lor, ceilalți oameni care au participat și câinele dvs. înainte de a decide dacă ar trebui să-l aduci ca +1. Nu toate casele sunt câine-friendly și nu toți câinii sunt capabili să se comporte în timpul funcțiilor familiale.

Dacă familia ta este ca a mea, indiferent cine te duci pentru o adunare de familie, nu există niciodată suficient spațiu. Se pare că este mai mare mediul înconjurător, cu atât mai multe lucruri pe care le considerăm să o umplem - majoritatea produselor alimentare. Tabelele și contractele sunt pline de alimente, există scaune și oameni de pretutindeni și există, de obicei, o mână de copii mici care rulează în jurul picioarelor tuturor.

Sună ca un mediu favorabil pentru un câine? Probabil ca nu. Cu excepția cazului în care, desigur, aveți cel mai mult câine din lume. Chiar și atunci câinele tău nu poate Obțineți agresiv, devin hiper și suprasolicitat sau fura aliment de la tejghea, dar ar fi cu adevărat fericit în acel tip de mediu? Probabil că se simțea mult mai puțin stresată dacă se întorcea acasă dormind pe canapea și așteaptă întoarcerea.

De asemenea, citiți: Cea mai bună Ziua Recunostintei tratează pentru câini

Cum să includeți câinele dvs. în cina de Ziua Recunostintei

Cum să aduci un câine la o cină de Ziua Recunostintei

Dacă sunteți oaspetele & # 8230;

Verificați întotdeauna cu gazda / hostess înainte de a vă aduce câinele la orice eveniment. Chiar dacă mergi doar la casa de mătușa Ruth sau bunica, nu presupune că se așteaptă să-ți aduci câinele. Adevărul este, iubitor de câine sau nu, majoritatea oamenilor nu vă vor aștepta să vă aduceți animalul într-o funcție de familie aglomerată.

Dacă călătoriți a distanta lunga Pentru a vizita familia dvs. în timpul Zilei Recunoștinței, asigurați-vă că verificați cu ei înainte de a vă aduce câinele. Doar pentru că vă iubești fido ca și copilul tău, nu înseamnă că membrii familiei dvs. vor vedea lucrurile în același mod. Deschiderea casei dvs. la familie pentru sărbătorile poate fi un timp foarte stresant pentru gazdă / hostess și pot să nu doresc anxietatea adăugată a unui câine nedorit care petrec weekend-ul cu ei.

Ia în considerare ceilalți oameni care vor participa la eveniment, de asemenea. Chiar dacă știți că familia dvs. este o grămadă de câine, iubitoare de câini, este posibil ca ei să nu fie. Cineva care participă la familia dvs. Cina de Ziua Recunostintei poate fi alergică la câini sau speriată de ei.

Trebuie să fii sigur că câinele tău se poate ocupa de situație. Cina de mulțumire va aduce o mulțime de stimulare și o mulțime de ispită. Câinele dvs. va fi capabil să reziste la toate produsele alimentare? Este el să poată face față agitației și zgomotului? Chiar dacă credeți că FIDO este bine pregătit și ar fi un mare plus față de orice eveniment familial, gândiți-vă la modul în care se simte. Ar fi mai fericit în amestecul tuturor hoopla, sau ar fi mai fericit acasă?

Dacă sunteți gazda sau hostess & # 8230;

Cum proprietarii aduce câini la petreceri de mulțumireCând sunteți gazda / hostess, este greu să nu doriți să găzduiască pe toți. Dacă aveți un membru al familiei sau un prieten care cere să-și aducă câinele de-a lungul nu spune doar și # 8220; da & # 8221; să-i liniștească. E casa ta și trebuie să te gândești și la ceilalți oaspeți.

Nu vă fie frică să spuneți & # 8220; nu & # 8221; Dacă adăugați un câine în amestec va face ziua mai stresantă.

Dacă știți câinele și el se comportă foarte bine sau într-adevăr nu vă deranjează să aveți un oaspete cu patru picioare la masă, puteți face câteva reguli legate de câine. Poate că nu vă deranjează etichetarea câinelui, dar doriți ca proprietarul său să aducă a Pet Pet cu ei pentru a păstra câinele din bucătărie sau din zona de mese. Poate că vrei să rămână într-o canisa în timp ce toată lumea mănâncă.

LEGATE DE: 10 elemente de care aveți nevoie când călătoriți cu câini

Dacă doriți anumite prevederi plasate pe câine, asigurați-vă că ați vorbit. Dacă proprietarul câinelui nu-i plac regulile, au opțiunea de a-și părăsi animalul de companie acasă. Dacă nu vorbiți înainte de Ziua Recunostintei, puteți ajunge cu un proprietar furios și o dramă de Ziua Recunostintei pe care nu o aveți nevoie.

Face regulile clare înainte de ziua evenimentului.

Dacă unul dintre oaspeții dvs. apare cu un tovarăș de canin neinvitat, nu vă fie frică să le informați că nu vă așteptați. Poți spune ceva de genul, ai adus rufus. Ce surpriză neașteptată!& # 8221; Nu este nevoie să fii nepoliticos, dar cu siguranță tu ar trebui să-ți iei punctul peste.

Sunt un iubitor de câine imens - cred că este destul de evident - dar înțeleg, de asemenea, că doar că casa noastră are o politică deschisă Doggy, nu înseamnă că toată lumea o face. Proprietarii care apar cu o pooch neanunțată își dau restul unui nume rău și nu ar trebui să vă simțiți rău că îi conștient de gestul lor nepoliticos.

De asemenea, nu vă fie frică să vorbiți despre nevoile dvs. dacă o canină neinvitată ajunge la ușă. Dacă există oaspeți sunt nervoși sau alergic la câini, animalul poate fi necesar să rămână în afara. Dacă nu vă simțiți confortabil să aveți câinele în casa dvs. în mijlocul atât de mult haos, este dreptul dvs. de a cere proprietarului câinelui să-l țină afară.

Știu că mă simt prost că fac un astfel de lucru unui câine care nu a făcut nimic rău, dar, din păcate, pentru câine, proprietarul său a făcut o decizie slabă. Trebuie să vă gândiți la ceea ce este cel mai bun pentru oaspeții dvs. și ce este cel mai bun pentru câine și păstrarea Rufus în afara poate fi ceea ce este cel mai bun pentru toată lumea. După cină, când lucrurile se calmează și oamenii încep să plece, ar putea fi posibil ca câinele să intre și să viziteze.

LEGATE DE: Top 8 cele mai bune costume de câine de Ziua Recunostintei

Cum să includeți câinele dvs. în Cina de Ziua Recunostintei

Ziua Recunostintei este pentru toata lumea!

Ziua Recunostintei este o vacanta care ar trebui sa se bucura de toata lumea. Este un moment pentru a vă întâlni cu familia, mâncați o masă delicioasă, spuneți povestiri, jucați jocuri și bucurați-vă de fiecare companie. Este timpul să reflectăm asupra tuturor binecuvântărilor din viața voastră și să fiți recunoscători pentru ceea ce aveți în loc să îl luați.

În spiritul adevărat al Ziua Recunostintei, ar trebui, de asemenea, să luați în considerare prietenii și familia dvs. și faceți ceea ce este mai bine pentru toată lumea - și asta ar putea însemna lăsând Fido acasă. Luați în considerare dorințele și nevoile tuturor, inclusiv animalul dvs. de companie. Dacă îl părăsiți acasă sau la Kennel de îmbarcare, este ceea ce este cel mai bun, Vă rugăm să faceți alegerea înțeleaptă. Fido te va ierta că l-ai lăsat în urmă, îți promit.

Dacă decideți să vă aduceți câinele împreună cu dvs., fie că este vorba de o zi sau pentru o aventură overnight, asigurați-vă că este bine pregătit și aduceți toate consumabilele necesare pentru a face călătoria cât mai ușoară posibil. Nu vă așteptați ca gazda / hosteasa să furnizeze un castron de apă sau pungi de deșeuri.

Dacă aveți consumabile, puștiul dvs. este bine pregătit și sunteți amândoi pregătiți pentru toată entuziasmul, călătoria dvs. de Ziua Recunostintei va fi un succes plin de distracție!

Citiți următorul: Cum să includeți câinele dvs. în celebrarea Crăciunului

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să includeți câinele dvs. În cina de ziua recunostintei