Să vorbim: voluntariat pentru a ajuta câinii

Dacă sunteți un iubitor de câine, Șansele sunt adesea simțite teribil de trist atunci când vă gândiți la câini în adăposturi. Fără îndoială, te-ai simțit mai rău atunci când te gândești la câinii care sunt încă în situații rele și nu au primit încă ajutor. Dacă sunteți interesat să vă întoarceți și să încercați să ajutați aceste animale, ar trebui să vă gândiți Voluntariat pentru a ajuta câinii?Cum să vă oferiți voluntari pentru a ajuta câinii

Când majoritatea oamenilor se gândesc la voluntariat pentru a ajuta câinii, se gândesc Cantitatea de curățare a oamenilor și câinii de mers pe jos la adăposturile animalelor. Deși aceasta este o modalitate excelentă de a ajuta, există multe alte modalități de a participa la voluntariat cu câini.

Gândiți-vă la punctele forte și la ceea ce vă bucurați cu adevărat? Poate că sunteți în fitness și vă veți bucura de câini de mers pe jos sau să le luați înot sau pentru drumeții. Poate că vă bucurați de fotografie. Îți place să organizezi lucruri? Indiferent de abilitățile pe care le aveți, există întotdeauna o modalitate de a le folosi pentru a da înapoi.

Să vorbim: Voluntariat pentru a ajuta câinii

Voluntariat pentru a ajuta câinii

Verificați adăpostul local sau organizarea de salvare

Acest lucru este cu siguranță cel mai evident mod de a ajuta pe câini. Salvați și adăposturi au nevoie de o mulțime de voluntari din multe motive diferite. Din nou, începeți cu abilitățile dvs. și lucrurile pe care le bucurați cel mai mult și vedeți dacă pot fi folosite la o bună utilizare la Adăpostul local de animale.

Voluntarii pot fi necesari pentru:

  • Mergeți la câini
  • Joacă cu câinii
  • Ajutor cu sarcinile de curățare
  • Răspundeți la telefoane sau efectuați sarcini administrative simple, cum ar fi fotocopierea sau tastarea
  • Animale de transport la și din numiri veterinare

LEGATE DE: Luați câinele dvs. în ziua lucrătoare: Construirea conștientizării câinilor adăpostiți

O excursie rapidă la un adăpost sau organizație de salvare din zona dvs. va răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea. Dacă sunteți interesat să dați înapoi și Lucrul cu animalele, Probabil că vor putea să vă aducă rapid la programul lor de voluntariat. Dacă doriți doar să faceți un anumit loc de muncă, cum ar fi câinele de mers pe jos, ei pot adăuga doar numele dvs. în lista lor de voluntari și vă pot întoarce la dvs. când există un loc disponibil.

Deveniți un părinte favorabil

Știați că adăposturile din întreaga țară caută familii adoptive pentru a lua la animale până când se poate găsi o casă permanentă? Adăposturile se umple rapid și ce se întâmplă cu câinii și pisicile pe care trebuie să le întoarcă când nu mai au încăpere? Care intră în locul familiilor adoptive!

Dacă deveniți părinte favorabil pentru câini, veți ajuta la doi câini imediat. Veți oferi un câine o casă iubitoare și veți elibera un loc în adăpost pentru a aduce un alt câine în străzi. Este o victorie câștigătoare.

Pentru mai multe informații despre cum să devii un părinte favorabil pentru câini și ceea ce ar trebui să vă așteptați la înscrierea la locul de muncă, Verificați articolul nostru despre subiect.

Voluntariat pentru a ajuta câinii

Adună donații

Una dintre cele mai ușoare căi de voluntariat pentru a ajuta câinii este de a aduna donații pentru organizațiile non-profit de bunăstare a animalelor din zona dvs. Primul lucru care probabil a venit în mintea voastră doar acum este donațiile de furnizare a animalelor de companie. Aceasta este o idee minunată, dar nu singura.

Puteți organiza cu siguranță o mașină de hrană pentru animale de companie sau puteți gândi la o modalitate de a colecta donații cum ar fi lenjeria, consumabile de curățare sau jucăriile de companie pe care adăpostul local le-ar putea folosi. De asemenea, ați putea organiza un eveniment pentru a strânge bani pentru organizația de bunăstare a animalelor la alegere, cum ar fi capitolul local ASPCA sau al societății umane din zona dvs.

LEGATE DE: Top 10 idei pentru jucării pentru câini de casă

Există plimbări de caritate care se întâmplă în mod regulat în fiecare regiune. Ați putea căuta sponsori și să vă alăturați celor din aceste plimbări pentru a ajuta la obținerea unei donații în numerar pentru organizația care deține evenimentul. De asemenea, puteți încuraja membrii familiei și prietenii să participe și la aceste plimbări.

Încurajarea copiilor dvs. de a da înapoi este o mare valoare pentru a le învăța la orice vârstă. Mulți copii solicită consumabile de companie sau donații monetare în loc de prezente la petreceri de naștere. Aceștia dau apoi banii sau obiectele la organizarea alegerii lor.

Nu aveți nevoie să achiziționați articole sau să donați bani. Adăposturi și organizații de salvare va aprecia consumabilele de casă la fel de mult ca și bunurile cumpărate de magazin. Ați putea încerca să faceți jucării de câini de casă, paturi de câine sau chiar case de câine. Aceste produse ar putea fi utilizate în adăposturi sau ar fi date cu animale de companie atunci când sunt donate. Casele de câine de casă ar putea fi donate animalelor de companie din zona dvs. care își petrec cea mai mare parte a timpului în afara.

Aveți o abilitate specială?

Voluntariat pentru a ajuta câiniiPoate aveți o abilitate specială care ar putea fi folosită pentru voluntariat pentru a ajuta câinii. Îți place să coace? Ați putea crea câini de casă tratați pentru organizațiile locale de bunăstare a animalelor din comunitatea dvs.

Aveți un talent pentru fotografie? Ai putea voluntar pentru a face fotografii ale animalelor La adăpostul local și oricare dintre animalele pe care le-au plasat în casele Foster. Cu cât poți să-ți dați fotografiile, cu atât mai multe dintre ele trebuie să fie observate pe site-ul organizației sau pe social media.

Este abilitatea ta doar o mare dragoste pentru câini? Care va funcționa prea! Adăposturile și salvările pot avea nevoie de cineva care să ajute la antrenamentul comportamental de bază, să se joace cu câinii sau să stea și să ajute la socializarea animalelor. Niciodată nu știți până nu verificați cu organizațiile din zona dvs. Dacă aveți o inimă mare și sunteți interesat de voluntariat pentru a ajuta câinii, sunt sigur că vor găsi un loc de muncă pentru dvs!

Câinele tău poate fi voluntar!

Gândiți-vă la cât de mare vă simțiți după o după-amiază de voluntariat pentru a ajuta câinii. Nu ar fi frumos să împărtășim acel sentiment cu tovarășul tău canin? Păi, poți! Câinele dvs. se poate oferi voluntar pentru a ajuta alți câini prin donarea sângelui său.

Știm cu toții că sângele uman este întotdeauna necesar, dar știai asta sângele canin este nevoie de prea? Există bănci de sânge veterinare situate în toată țara, iar câinele dvs. poate fi capabil să doneze sânge pentru a ajuta alte animale de companie în nevoie. La fel ca oamenii, caninele au nevoie uneori de transfuzii de sânge și dacă nu există nici un sânge disponibil, acest lucru nu va fi posibil.

Puteți vorbi cu medicul veterinar despre donarea de sânge. Vor trebui să-ți verifice mai întâi puii și pot chiar să ia donații chiar acolo. Dacă nu, ei vă pot spune probabil unde puteți să donați. De ce să nu vă întoarceți câinilor în nevoie de o afacere de familie?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: voluntariat pentru a ajuta câinii