Dremel vs. Safari vs. Epica: compararea celui mai bun clippers pentru câini pentru câini

Mulți proprietari de animale de companie sunt de acord că unghiile câinilor de tăiere este una dintre cele mai multe temut de sarcini de îngrijire. Îngrijorarea accidentală a tăierii rapide Păstrează mulți părinți de companie de la manipularea acestei responsabilități de îngrijire a animalelor de companie acasă. Adevărul este că, cu instrumentul potrivit, puteți tăia cu ușurință unghiile câinelui fără a cheltui bani pe un groomer de animale de companie. Aceasta este cea mai bună Pet Nail Clippers pentru compararea câinilor și revizuirea explică diferitele tipuri de mașini de tuns PET și modul în care fiecare lucrări.

Comparând cele mai bune cucipe de unghii pentru câiniExistă două stiluri diferite de camioane pentru câini. Stilul tradițional arată ca o pereche de foarfece și funcționează în același mod. A doua opțiune este un clipper de ghilotină. În loc de două lame care vin împreună pentru a clipi unghiile câinelui, aceste mașini de tuns au o lamă care se alunecă în jos pentru a tăia vârful unghiei (la fel ca o ghilotină folosită în trecut pentru decapitant, deci numele).

De asemenea, puteți utiliza un Dremel, care este ca un fișier electric pentru câini. Am discutat toate cele trei produse din acest Clippers pentru unghii de companie pentru compararea câinilor. Personal, prefer timbrele tradiționale de animale de companie (și voi explica de ce), dar alegerea este cu adevărat despre preferința dvs. personală și cu trimiterii de unghii pe care animalul dvs. îl place cel mai bun.

Am incercat cateva cina de unghii de companie pentru rasele mari de la Epica, precum și o pereche pentru rasele mai mici de la Safari (Un producător foarte bine cunoscut de instrumente de îngrijire a câinilor). Am testat, de asemenea, a Dremel cu câinii noștri în ultimele săptămâni. Găsiți recenzii separate aici:

Am folosit întotdeauna stilul tradițional de foarfece Clippers pentru câini pentru câini, așa că asta sunt câinii mei și amândoi prefer peste instrumentul electronic Dremel. Cu toate acestea, unii proprietari de câini nu pot fi de acord cu a lua un instrument Dremel peste mașinile tradiționale de animale de companie. Aceasta este doar o preferință personală, dar vă voi arăta de ce ați putea sau nu vă puteți alege unul peste celălalt.

UTIL: Dog Grooming Brooming 101 - Ghidul ultimului cumpărători

Dremel vs. Safari vs. Epica: Cel mai bun Clippers pentru unghii pentru câini Comparație și revizuire

Dremel vs. Safari vs. Epica: Cel mai bun Clippers pentru unghii pentru câini Comparație și recenzie

Asemănări ale acestor tipuri de unghii pentru câini

La fel de Vă explic în videoclipul meu, cele două mașini tradiționale de animale de companie sunt aproape identice de la dimensiunea lor. La achiziționarea trimmerii de unghii, trebuie să selectați dimensiunea potrivită pentru câinele dvs. Clippers mici vor face foarte greu să clipi unghiile groase de rasă mare. Clippers de companie mare vor tăia cu ușurință cu unghiile mici ale câinelui, dar ei fac mult mai ușor să decoleze mai mult de unghii decât ar trebui.

Dacă sunteți în căutarea unui cina tradițională de unghii pentru câini (fie în stilul de foarfece, fie la timbrele de ghilotină) există câteva caracteristici pe care ar trebui să le căutați. Așa cum veți vedea, ambele caracteristici Clippers Capete și lame din oțel inoxidabil. Aceasta este o necesitate atunci când cumpărăm cele mai bune cucipe de unghii pentru câini. Nu numai că lamele din oțel inoxidabil sunt mai durabile, dar ele sunt, de asemenea, mult mai ușor de curățat și nu vor rugina.

Veți dori, de asemenea, să achiziționați un set de mașini de tuns cu animale de companie cu a mânerul încărcat cu arc. Acest lucru face ca procesul de tăiere a unghiilor câinelui dvs. mult mai ușor și mai rapid. Când strângeți mânerul împreună pentru a fixa unghia, trimmerii încărcați cu arc vor apărea înapoi singuri. Veți avea oboseală de mână mult mai devreme dacă mașinile de tăiat cumpărați nu sunt echipate cu această caracteristică.

În videoclipul meu vă arăt, de asemenea, o vedere în sus la Clippers Epica și Safari Câine. Eu fac un punct de abordare a importanței unui a Garda de siguranță - Aceasta este o necesitate pe orice pereche de trimmere de câini pe care le cumperi. Acest lucru vă asigură că nu puteți lipi unghiul câinelui prea departe prin lame. Nu garantează că nu veți clipi rapid (și dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că sunteți au pudră sau gel sticktic), dar un gardian îl face cu siguranță mai puțin probabil.

O altă caracteristică de siguranță pe care o veți dori este a Lacăt. Atât mașinile de fixare a unghiilor PET Epica și Safari pentru câini, sunt echipate cu o încuietoare ușor de utilizat, care se alunecă în jos pentru a menține lamele de la deschidere. Acest lucru va păstra pe oricine de a fi tăiat accidental și va proteja, de asemenea, lamele de daune atunci când nu sunt utilizate.

Clipurile de stil Ghilotine sunt foarte asemănătoare cu aceste mașini de tăiat în stil foarfece. Nu am inclus o pereche de acele în mașinile mele de unghii de companie pentru comparație câinilor, deoarece singura diferență este mișcarea lamei alunecă în sus și în jos pe măsură ce strângeți mânerele împreună. Evident, Dremel este complet diferit. Fișierul de unghii rotativ primește același loc de muncă într-un mod mult diferit.

LEGATE DE: 6 sfaturi pentru tăierea unghiilor câinelui

Dremel vs. Safari vs. Epica: Cel mai bun Clippers pentru unghii pentru câini Comparație și recenzie

Diferențele dintre cele 3 mașini de tăiere a unghiilor pentru câini

În opinia mea, un crăpător bun de unghii pentru câini pentru comparație și revizuire nu ar trebui să vă spună numai asemănările dintre produse, ci și diferențele. După cum am menționat, Clippers Epica și Clippers Safari sunt foarte asemănătoare. Singura diferență dintre cele două este dimensiunea lor, și este foarte important să cumpărați dimensiunea corespunzătoare pentru animalul dvs. de companie. Dacă aveți mai mulți câini, atunci ar trebui să cumpărați mai multe mașini de tăiat.

Epica cele mai bune clipi de unghii pentru câini profesioniști

Epica Professional Dog ClippersDupă cum sa menționat mai devreme în această comparație de unghii de câine, acest produs oferă toate caracteristicile pe care le doriți atunci când selectați o pereche de mașini de tuns pentru animalul dvs. de companie. Dacă aveți o rasă mare, aceasta este o alegere excelentă. Ele sunt confortabile și ușoare, cu un mâner încărcat cu arc și lame din oțel inoxidabil.

Clippers de unghii pentru câini nu sunt de obicei costisitoare. Acesta este unul dintre motivele care tăieau unghiile câinelui este o abilitate atât de benefică de a învăța. Puteți lua aceste mașini de tăiat pe Amazon pentru $ 10. Toate instrumentele din această comparație a câinilor Clipper de unghii pot fi folosite de mulți ani. Veți salva sute de dolari în costuri profesionale de îngrijire în acel moment.

Safari câine Clippers

Safari câine ClippersDacă aveți o rasă mică sau medie, aceste mașini de casă de companie din Safari sunt o alegere excelentă. Ele au, de asemenea, lame de oțel inoxidabil, un mâner încărcat cu arc, un gard de siguranță și o blocare de siguranță. Câinii mici au unghii foarte subțiri, iar aceste mașini de tăiat vor tăia prin ele ca un cuțit prin unt cald.

Trebuie doar să utilizați o ușoară presiune pentru a clipe rapid sfatul de pe unghiul animalului. Puteți obține aceste mașini de tăiat într-o dimensiune mai mare pentru rasele mari, de asemenea. Puteți achiziționa dimensiunea mică pentru mai puțin de 7 dolari pe Amazon, care este o mare afacere!

Acestea sunt mașini foarte ușoare, care sunt perfecte dacă aveți mai mulți câini mici. Gripul de cauciuc vă permite să păstrați controlul asupra mașinilor de tăiere și vă ajută să preveniți oboseala mâinilor. Îmi place să folosesc aceste mașini de tuns pentru micul nostru amestec Beagle, Molly. În videoclipul meu veți vedea că Molly nu este complet folosit pentru a-și fixa încă unghiile, dar acest instrument este suficient de mic pentru mine să stau în același timp și să păstrez controlul asupra ei în același timp.

Dremel Câine de tăiere a câinelui

Dremel Câine de tăiere a câineluiÎn mod clar, există un singur instrument în această comparație a celui mai bun cuișoare de unghii de companie pentru câini care nu sunt ca celelalte două. Dremel este un instrument mult diferit, dar primește aceeași treabă. Gândiți-vă la un Dremel ca și cum ați fi un fișier de unghii pentru oameni, cu excepția faptului că acumulatorul este alimentat.

Fișierul de pe capul lui Dremel se rotește rapid. Când ați apăsat ușor împotriva unghiului câinelui, acesta se fixează vârful în jos. Unii proprietari de animale de companie preferă să folosească Dremel asupra mașinilor tradiționale, deoarece simt că există mai puțin un risc de rănire a câinelui.

De fapt, puteți să depuneți încă cuiul prea scurt, cu un Dremel. Dacă aplicați prea multă presiune împotriva unghiei, acesta poate provoca durerea câinilor. Voi spune că acest instrument rotativ ia unele dintre presupunerile din tăierea unghiilor câinelui.

Dacă sunteți interesat să cumpărați un Dremel, doriți să găsiți unul cu o baterie reîncărcabilă. Nu numai că o baterie reîncărcabilă oferă mai multă putere, dar va economisi, de asemenea, bani pentru că nu va trebui să continuați să cumpărați baterii de înlocuire.

În afară de funcția sa, cea mai mare diferență pe care o veți observa cu acest instrument este prețul. Puteți alege acest instrument special Dremel pe Amazon pentru $ 24. Este mai mult decât dublul prețului crăpărilor tradiționale de unghii de companie, dar este foarte accesibil în ceea ce privește produsul pe care îl primiți.

În videoclipul meu, explic de ce nu-mi pasă de instrumentele lui Dremel. În primul rând, ei sperie câinii mei. Da, probabil că aș putea lucra cu animalele de companie pentru a le ajuta să se simtă confortabil cu zgomotul și simțul lui Dremel. Întotdeauna am folosit o pereche tradițională de mașini de tăiat, deci de ce să pierdeți timpul de formare a câinilor și să mă obișnuim cu un produs nou?

Clipurile regulate de unghii pentru animalele de companie sunt, de asemenea, mult mai rapide decât un instrument Dremel. Pot clip cu fiecare cui pe toate patru dintre picioarele câinelui meu, cu un set de mașini de tăiat unghii în același timp pe care mi-ar lua-o să fac toate unghiile pe o labă cu un Dremel.

Bineînțeles, dacă sunteți mai nervos cu privire la utilizarea camioanelor de câine și fido-ul dvs. nu este obișnuit cu ei, este posibil să aveți problema opusă. Așa cum am spus, această revizuire a camioanelor de unghii pentru câini este menită să vă arate argumentele pro și contra între fiecare tip de instrument. Trebuie să vă decideți ce instrument va fi cel mai bun pentru dvs. și pentru câinele dvs.

Ultima comparație: Furminator vs. Dakpets vs. Magic Pro desdinging Instrumente

Acum, pe pick-ul meu ca cel mai bun cina de unghii de companie pentru câini din toate cele trei opțiuni și # 8230;

Dremel vs. Safari vs. Epica: Cel mai bun Clippers pentru unghii pentru câini Comparație și revizuire

Clippers-ul meu preferat de animale preferat pentru câini

Prin procesul de a face această comparație de unghii de câine, am folosit toate cele trei produse. Ceea ce nu vă puteți da seama este că am testat de fapt toate aceste produse cu câinii noștri timp de aproximativ 8 săptămâni. În fiecare săptămână le-am folosit pe câinii noștri pentru a vă asigura că am avut suficientă experiență cu fiecare instrument pentru a vă oferi o prezentare generală a asemănărilor și diferențelor lor.

Epica Professional Dog ClippersNu am fost surprins că mașinile de unghii de câini Epica Professional sa dovedit a fi alegerea mea de top.

Mi-am tăiat unghiile de câine de mulți ani și sunt foarte confortabil cu acest tip de clipper. Acestea sunt bine făcute și au toate caracteristicile pe care le doriți într-o pereche de calități de tăiere de unghii pentru animale de companie.

Clippers sunt mult mai rapide decât un Dremel, și nu trebuie să te ocupi de zgomotul motorului care sperie majoritatea câinilor. Nu pot accentua suficient că alegerea setului potrivit de camioane de unghii pentru câini este o alegere personală. Trebuie să alegeți instrumentul pe care îl simțiți confortabil și cel pe care câinele dvs. este cel mai confortabil.

Verificați ghidul meu video: Cum să tăiați unghiile câinelor 101

Acum că ați ales Clippers pentru câini pentru câini, este posibil să aveți nevoie de sfaturi despre cum să vă clipiți unghiile câinelui. Urmăriți ghidul pas cu pas cu privire la modul de tăiere a unghiilor câinelui de mai jos:


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dremel vs. Safari vs. Epica: compararea celui mai bun clippers pentru câini pentru câini