Copii vs câini: diferențele și asemănările în creșterea acestora

Ca un părinte de companie devotat, Probabil că ați făcut comparația părinților de companie pentru a fi părinte uman. De asemenea, ați auzit că părinții umani râd și spun că nu există nici o asemănare între cele două. Există cu siguranță o mulțime de variații între aceste două călătorii parentale, dar părinții non-PET pot fi surprinși să învețe și multe asemănări.

Deși părintele Parenthood și PET diferă în ceea ce privește speciile ridicate, simplul fapt este că în ambele situații sunteți responsabil pentru o altă ființă vie. Trebuie să le hrăniți, să le adăpostești, să le ofere cu grijă, să le socializați și să le educați. Desigur, metodele de a face aceste lucruri diferă, dar, în cele din urmă, scopul dvs. este același - pentru a ridica un individ sănătos, bine echilibrat, cu abilitățile necesare pentru a supraviețui pe cont propriu mai târziu în viață.

Asemănările

Ești responsabil pentru comportamentul lor

Indiferent dacă aveți copii umani sau copii de blană, sunteți în cele din urmă responsabili pentru comportamentul lor. Ceea ce fac ei este o reflecție asupra modului în care le-ați ridicat, așa că ar fi mai bine să sperați că le-ați ridicat bine.

Nick Oferta Gânduri de duș GIF de Mashable - Găsiți și împărțiți pe Giphy

Probabil că nu poți avea lucruri frumoase

Cu copii mici sau cățeluși în gospodărie, nu contează ce este, dacă e frumos, nu o poți avea. Copiii vor arunca pe ea, sparge-o, sparge-o pe toaletă, iar cățelușul o vor mesteca, pe pipi pe ea sau o îngropă în curte. Când îmbătrânesc, lucrurile s-ar putea schimba, dar șansele sunt că veți fi încă la margine, deoarece "# 8230; probabil că vor să o spargă.

Angajament financiar

Angajamentul financiar de a crește copiii și câinii cade în ambele secțiuni ale acestei piese. Când vine vorba de asemănări, creșterea copiilor și creșterea câinilor necesită un angajament financiar. În timp ce acest angajament diferă În ceea ce privește costurile, Simplul fapt este că, fără un flux constant de venit, nu veți putea să vă asigurați în mod corespunzător.

Arunca departe de a face ploaie gif - găsi & parts on giphy

Comunicarea lipsește

Copil nou, câine, nu contează despre care vorbim, comunicarea dvs. este limitată la limbajul corpului, interpretarea și experiența trecută. Nici un copil, nici un catelus nu vă pot spune ce au nevoie sau ce puteți face pentru a le face să se simtă confortabil; Totul este un joc de ghicit!

Și oh, jena

Când Little Jenny strigă de la bătaia de baie, că are nevoie de ștergerea ei de jos și ea strigă suficient de tare pentru întregul restaurant să audă & # 8230; Când câinele dvs. devine atât de încântat să monteze un alt câine la parcul de câine pe care îl aruncă simultan și are diaree & # 8230; Jena parentală nu are limite de specii.

Dog Fail GIF - Find & Share pe Giphy

Manualul pentru ridicarea și # 8230; Orice

Intrați într-o librărie și veți găsi o mulțime de cărți despre creșterea copiilor și ridicarea câinilor, dar indiferent de cât de multe dintre aceste cărți pe care le citiți, nu veți găsi toate răspunsurile. Copiii și câinii sunt ambii indivizi și nici unul nu va cădea într-o mucegai frumoasă care vă va permite să le ridicați perfect. Linia de fund - o să vă înșelați ocazional cu ambele.

A ta este întotdeauna cutest

Indiferent dacă vorbim despre copii sau câini, dvs. este întotdeauna cea mai drăguță și în timp ce puteți admira pe toți ceilalți, a ta va fi întotdeauna cea mai bună, cea mai talentată, cea mai adorabilă și # 8230; Și nu te înșeli.

Cute Puppy GIF - Find & Share on Giphy

Faci tot ce poți pentru a oferi cu cele mai bune

Există considerații diferite atunci când vine vorba de a vă oferi câinele și furnizarea copilului dvs., dar nu contează ce sunt aceste considerații, veți face tot posibilul pentru a vă oferi. Veți cerceta ore întregi, citiți recenzii, du-te în mod inutil la medici sau veterinari când tu gândi ceva ar putea fi greșit.

Este emoțional

Înălțimile și minimele de părinți a oricărei specii sunt emoționale. Puneți inima și sufletul să ridice o ființă sănătoasă și fericită și când lucrurile merg prost, copilul tău devine rănit, te confrunți cu circumstanțe grave - doare. De asemenea, atunci când lucrurile merg bine și copilul tău realizează ceva grozav, sărbători.

Hip Hop Happy Dance GIF - Find & Share on Giphy

Vă întrebați capacitatea de a vă face părinte

Ca părinte al unui copil uman, nu veți avea absolut nici o idee despre ce faceți. Ca un nou părinte de câine, veți simți același lucru. Oricum, vă împiedicați calea prin ea și vă dați seama.

Bucuriile sfaturilor nesolicitate

Indiferent dacă aduceți o nouă casă de casă sau dați naștere primului dvs. copil, ar trebui să fiți pregătiți să fiți bombardați cu sfaturi nesolicitate. Ar trebui să fiți, de asemenea, pregătiți să vă dați din cap și să zâmbiți pentru că vă veți găsi o mulțime când sfatul începe să vină.

Ascultarea GIF - Find & Share on Giphy

Nu poți fi tipul bun

Dacă doriți un copil bine comportat sau un câine bine comportat, trebuie să învățați repede că nu puteți fi întotdeauna tipul bun. Odată ajuns într-o vreme ce va trebui să jucați limitele disciplinare și stabilite, eșecul de a face acest lucru va duce la un copil problematic sau un câine de problemă.

Nu aveți întotdeauna încredere în profesioniști

Când aveți copii, veți găsi medicii de interogatoriu, experții pentru creșterea copilului și doar orice altceva. Ar trebui să mergeți cu anti-Vaxxers sau ar trebui să mergeți împotriva lor? Ar trebui să mergeți cu o dietă organică sau nu? Luptele sunt doar aceleași pentru părinții de companie. Chiar dacă aveți mai puțină pregătire decât profesioniștii, instinctele dvs. de părinți vă vor forța să puneți întrebări și să căutați cele mai bune pentru puținul dvs. Și, uneori, cantitatea de interogare pe care o faceți vă va conduce nebun, dar indiferent de ceea ce alegeți, veți găsi o modalitate de a face chiar lângă copilul tău sau de furkidul tău.

Sfaturi GIF - Find & Share on Giphy

Diferentele

HouseTraining durează mult mai puțin timp decât antrenamentul olar

Când vine vorba de antrenament de quety, timpul petrecut în îmbrăcăminte pentru câinele tău în comparație. Este nevoie de doar câteva săptămâni pentru a-ți obișnui pupul de rutină. Copii? Ei bine, durează câțiva ani pentru a avea totul în jos.

Știi unde este câinele tău

Ca părinte de câine, știi întotdeauna unde este câinele tău (mai ales târziu noaptea într-o noapte de vineri!) Dar ca un părinte uman, odată ce acești ani adolescenți au lovit, ați lăsat să vă întrebați unde este copilul și ceea ce fac, lăsându-vă imaginația să meargă sălbatică.

Câini GIF - Find & Share on Giphy

Sterilizare

Puteți să vă spionați și să vărutați câinele, dar nu vă puteți steriliza copiii. Ce înseamnă asta? Înseamnă că vei petrece anii adolescenți ai copilului vă îngrijorează despre bunicia prematură. Ca părinte de companie, puteți să vă strângeți problema cu o intervenție chirurgicală simplă la începutul vieții câinelui și nu trebuie să vă faceți griji din nou.

Flexibilitatea programului

Când aveți copii în remorcare, nu aveți un fel de flexibilitate pe care ați avut-o în viața voastră fără copii. Când aveți un câine, s-ar putea să vă confruntați cu anumite restricții în timpul sau programul, dar ei nu se compară când totul se apropie de ea. De ce? Pentru că nu poți închide copilul într-o cutie pentru câteva ore și fugi la magazin, sperând că va aștepta calm în pace.

Programul Zilei GIF - Găsiți & Share on Giphy

Costul

Deși creșterea câinilor și a copiilor necesită un angajament financiar, adevărul este că angajamentul financiar pentru creșterea unui câine este mult mai puțin pe an și în cele mai multe situații, copilul dvs. va trăi mult mai mult decât câinele dvs.

Nu vă luați copilul

Când vine vorba de a obține un câine, aveți posibilitatea de a alege de tipul câinelui pe care îl alegeți, mărimea câinelui pe care îl alegeți și, uneori, puteți alege tipul de personalitate pe care îl are câinele dvs. Cu copii, lucrurile sunt mult mai puțin anumite. Nu aveți nicio idee despre ce sau cine sunteți și trebuie doar să mergeți cu el.

Angry Ron Burgundy GIF - Find & Share on Giphy

Nu purtați un câine timp de 9 luni sau nu le nașteți

Atâta cât ne iubim câinii noștri, pur și simplu nu există nicio comparație cu un copil timp de 9 luni și apoi dă naștere. În calitate de proprietari de câini, trebuie doar să plătim taxe de adopție sau să plătesc crescătorii și niciunul dintre aceste lucruri nu implică durerea fizică de a împinge un om mic din corpul nostru. Nu spun că trebuie să treceți prin sarcină sau la naștere pentru a deveni părinte. Pur și simplu arăt că atunci când aveți un câine, nu vă confruntați cu niciunul dintre aceste lucruri.

Atât de mult poate merge prost

Ridicând un câine cu care vă confruntați cu boli și preocupări comportamentale, dar adevărul este că atunci când comparați aceste probleme cu potențialele probleme cu care se confruntă părinții copiilor umani, toate feresurile în comparație.

Kid Fail GIF - Find & Share on Giphy

Copilul tău poate vorbi în cele din urmă

Când primiți mai întâi un catel sau dați naștere unui copil, nici unul nu vă poate spune în mod direct ceea ce au nevoie. Acest lucru se schimbă pe măsură ce copilul tău devine mai în vârstă și sunt capabili să vocalize ce doare, unde doare, de ce doare, și ce au nevoie pentru a face mai bine. Ca părinte de companie, puteți învăța să vă citiți Limbajul corpului câinelui, Dar nu vei ști niciodată sigur dacă faci ceea ce trebuie.

Câinele tău nu înseamnă să faci lucruri rele

Când câinele dvs. se potrivește pe cea mai nouă ediție a științifico-american (sau Elle, aceeași diferență), puteți fi destul de sigur că nu au vizat în mod intenționat problema pe care nu ați citit-o încă cu intenție. Când copilul tău o face și # 8230; Ei bine, nu sunt atât de sigur.

Animalele fiind Dicks GIF de Kate - Găsiți și împărțiți pe Giphy

Parul…

Sigur, dacă aveți un copil cu păr lung, ați experimentat scurgerile de duș înfundate și nevoia frecventă de vid, dar când vine vorba de păr, câinii câștigă de fiecare dată. Când dețineți un pooch, veți găsi rapid că părul câinelui este cu siguranță un condiment și un accesoriu.

Secretele tale sunt în siguranță cu câinele tău

Când îi spui câinelui tău un secret sau au ajuns să spui ceva încrezător, poți fi destul de sigur că secretul tău nu merge nicăieri. Același lucru nu poate fi spus pentru copiii umani. Lăsați-l pe tata să fie un meanie și vă puteți aștepta ca Junior să-l anunțeze întreaga clasă preșcolară.

Vorbind Blah Blah Blah GIF - Find & Share on Giphy

Spunând la revedere

Majoritatea părinților umani vor avea din fericire experiența de a-și da la revedere copiilor lor. Din păcate, părinții de companie vor trebui întotdeauna să se confrunte cu realitatea de a vă vedea animalele de companie trecând departe. Și nu, nu compar durerea de a pierde un câine la pierderea unui copil (deși unii spuneți același lucru) pur și simplu spunând că părinții câinilor știu că vine.

Data viitoare când luați în considerare făcând o observație despre Parenthood ..

Data viitoare când luați în considerare făcând o observație despre părinți, indiferent dacă sunteți părinte uman, un părinte de companie sau nu un părinte deloc, să fiți atenți înainte de a vorbi. Știți că există multe tipuri de părinți acolo și fiecare se confruntă cu propriile lupte și recompense.

Citiți următorul: 25 Beneficiile copiilor care cresc cu animale de companie [infographic]

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini și părinți:

Kids vs câini - diferențele și asemănările de creștere a copiilor și a câinilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Copii vs câini: diferențele și asemănările în creșterea acestora