Recapitul de duminică: 8 resurse pentru alegerea celui mai bun medic veterinar

Cele mai bune sfaturi pentru alegerea celui mai bun medic veterinar

10 resurse pentru alegerea celui mai bun medic veterinarO mulțime de proprietari de animale de companie subliniază despre găsirea unui medic veterinar. Dacă sunteți unul dintre ei, nu vă faceți griji! Găsirea dreptului este mult mai mult decât căutarea unui profesionist medical. Aveți nevoie de un expert în medicina veterinară și cineva care va satisface nevoile dvs. și ale animalului dvs. de companie. Alegerea celui mai bun medic veterinar este consumatoare de timp, dar va plăti mare pe termen lung.

Cel mai rău timp absolut pentru a căuta un medic veterinar este atunci când aveți nevoie de unul. Dacă câinele dvs. este în durere sau ceva este în neregulă cu ea și nu știți ce să faceți, veți fi mai probabil să vă mulțumiți pentru primul veterinar pe care îl găsiți. Veți dori să găsiți un veterinar cât mai curând posibil pentru a vă asigura că animalul dvs. este îngrijit rapid.

Planificarea înainte este cel mai bun lucru pe care îl puteți face. Începeți să cercetați veterinari în zona dvs. înainte de a obține un câine. Dacă v-ați hotărât pentru a adopta un animal de companie, Știi că ai nevoie de un veterinar. De ce să așteptați să găsiți medicul veterinar potrivit până când sunteți prăbușit pentru timp?

8 resurse pentru alegerea celui mai bun medic veterinar

Resurse pentru alegerea celui mai bun medic veterinar

1. Societatea umană a Statelor Unite

Restrângerea căutării dvs. veterinare nu este dificilă. Odată ce ați împrăștiat pe cei care nu au acreditările potrivite, veți fi deja bine pe drum. La fel de Societatea umană a Statelor Unite Explică In Acest articol, Există câteva acreditări specifice pe care trebuie să le căutați. Dacă sunteți în căutarea unui specialist veterinar, există și alte certificări pe care trebuie să le întrebați.

  • Verificați acreditarea de către Asociația Americană a Spitalului Animal. Acreditarea AAHA înseamnă că un spital veterinar a urmărit și a îndeplinit în mod voluntar standardele AAHA în domeniile instalației, echipamentului și îngrijirii calității. Dacă căutați un specialist, întrebați despre certificarea bordului. Aceasta înseamnă că VET a studiat încă doi-patru ani în zona de specialitate și a trecut un examen riguros.

2. Asociația Americana de Spitalul Animal

După cum menționează articolul anterior, este mai bine să verificați un veterinar care este acreditat de AAHA. Spitalele veterinare nu au nevoie de această acreditare pentru a practica medicina veterinară, dar dacă au pus în muncă să devină acreditați, aceasta arată că acestea se angajează să îndeplinească standarde în multe domenii diferite ale domeniului.

O acreditare AAHA înseamnă că spitalul veterinar este dispus să demonstreze că oferă o îngrijire sigură, de înaltă calitate pentru toți pacienții lor. Dacă sunteți curios despre ceea ce este necesar pentru a fi acreditat de organizație, verificați Acest articol pe site-ul lor.

  • Spitalele care sunt acreditate de AAHA îndeplinesc standardele de îngrijire veterinară ridicată. Fiecare spital completează în mod voluntar o evaluare detaliată a serviciilor și echipamentelor sale. Apoi, un consultant de practică evaluează cu atenție spitalul pentru a se asigura că îndeplinește standardele ridicate ale AAHA în domeniile:
  • serviciile de urgență
  • managementul durerii
  • Boli contagioase
  • Chirurgie și anestezie și # 8230;

3. Asociația medicală veterinară americană cântărește

Asociația medicală veterinară americană este o asociație nonprofit care reprezintă mai mult de 88.000 de medicii veterinari care lucrează în practici private și corporative, industrie, guvern, servicii uniforme și mediul academic. Organizația a fost creată pentru a acționa ca o voce colectivă pentru membrii săi și pentru profesia veterinară.

Au creat Acest articol La alegerea celui mai bun medic veterinar, în care discută despre solicitarea membrilor unui club de rasă sau a unui grup de interese speciale pentru sfaturi.

  • Dacă aveți un câine sau o pisică pură, cluburile de rasă sau salvarea zonei pot fi o sursă bună de informații. Ei au stabilit adesea o relație puternică cu o practică care este foarte familiarizată cu potențialele probleme legate de sănătate pentru rasa particulară.

4. Prevenirea discuțiilor Alegerea celui mai bun veterinar

Prevenirea.COM oferă toate tipurile de sfaturi și trucuri de sănătate atât pentru oameni, cât și pentru animale de companie pe site-ul lor. În acest post de Rebecca Skloot, Autorul vorbește despre experiența ei proastă cu un medic veterinar și cum a continuat să aleagă cel mai bun medic veterinar după aceea. Postul este ușor de citit și curge foarte bine. Este aproape ca și cum ai putea auzi Skloot să-ți spună povestea ei.

  • În primul rând, m-am întrebat, Ce cunosc toate veterinarii bune au în comun?Ei nu au încetat să învețe după școala VET - au făcut stagii și au luat cursuri de educație continuă.

5. Sfaturi de la Centrul Medical Animal

Situat în New York City, Centrul medical al animalelor este un spital nonprofit pentru animalele de companie și un Institut pentru Educație și Cercetare Veterinară. Ei discută importanța locației atunci când alegeți cel mai bun medic veterinar în acest post pe site-ul lor. Este posibil să nu credeți că locația este un factor mare, dar ați putea dori să vă reconsiderați.

  • Un nou cățeluș va avea nevoie de mai multe runde de vaccinuri și o intervenție chirurgicală spay sau neutru care necesită transportul animalelor de companie la și de la spital în mai multe ocazii. Dar dacă aveți un papagal, cel mai apropiat spital veterinar nu poate avea un medic veterinar cu expertiză în medicina aviară și va trebui să alegeți o clinică care oferă îngrijiri de păsări, nu neapărat cea mai apropiată clinică.Proximitatea joacă un rol și mai important în selecția unui spital de urgență. Când animalul dvs. de companie este lovit de o mașină și în șoc, are sângerări grave sau nu poate respira, timpul este de esența și cel mai apropiat animal ER este cel mai bun ER pentru animalul dvs. de companie.

6. Veterine pentru animale de companie

Dacă nu ați verificat niciodată Veterine pentru animale de companie site-ul, acesta este un moment minunat. Site-ul lor oferă știri medicale veterinare și veterinare și este o mare resursă pentru proprietarii de animale de companie. Acest articol Pe site-ul lor discută despre alegerea celui mai bun medic veterinar și aduce un punct minunat că mulți proprietari de câini pot trece la prima vedere la început.

Majoritatea părinților de companie presupun că toate spitalele veterinare pot efectua aceleași servicii. Acest lucru nu este adevărat.

  • Aflați dacă este un spital de uz veterinar complet. Dacă este o clinică veterinară sau animală, este posibil să fie nevoie să o luați în altă parte pentru situații de urgență, diagnostice, îngrijire specială sau chirurgie. Va trebui să decideți cât de important este să aveți toate serviciile disponibile într-o singură locație?

7. Pet Rescue Center, Inc. explică ce să căutați atunci când vizitați un veterinar

Doar ca selectarea unei îngrijiri de zi pentru copilul dvs. sau pentru un furnizor de asistență medicală pentru dvs., trebuie să intrați în vizită la biroul VET și să verificați lucrurile. Acest articol din Pet Rescue, Inc. discută despre multe lucruri pe care ar trebui să le căutați și oferă, de asemenea, câteva sfaturi suplimentare privind alegerea celui mai bun medic veterinar.

  • Este facilitatea curată și confortabilă?• sunt tehnicienii și biroul frontal și alți angajați clinici prietenoși și profesioniști?• Câți veterinari sunt disponibili la clinică?• Puteți alege unul ca veterinar permanent, astfel încât să puteți vedea același individ de fiecare dată când veniți?

8. Întrebări pentru a cere un potențial veterinar

Desigur, selecția dvs. trebuie să se bazeze pe veterinul lor cât de mult ca și acreditările și serviciile pe care le oferă. Este important să creați un interviu cu toți potențialii veterinari pe care îl priviți. Acest lucru vă va permite să le cunoașteți mai bine și să vă simțiți să vă simțiți pentru modul de noptieră.

Portul Belwether dă unele Pointeri mari La intervievarea unui veterinar și a unor întrebări de eșantion pe care doriți să le întrebați.

  • Unele întrebări sugerate pentru a întreba ..
  • Câți medici sunt în prezent în practica dvs?
  • Pot solicita să văd un anumit sau aș fi programat cu primele disponibile?
  • Care sunt orele dvs. de deschidere?
  • Sunt vizite numai prin numire sau acceptați WALK-INS?
  • Care sunt politicile dvs. de urgență?
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Recapitul de duminică: 8 resurse pentru alegerea celui mai bun medic veterinar