Celebritatea comedian urmărește inima ei pentru a salva animalele

Celebritatea Comedian urmărește inima ei pentru a salva animalele

Elayne Boosler este un comedian de sus, care călătorește pe țară care efectuează și ridică bani pentru non-profit Cozile de bucurie. Organizația ei oferă granturi organizațiilor mici de salvare în timp ce călătorește. Ea a constatat că are ocazia să atingă fiecare comunitate locală prin răspândirea gradului de conștientizare a eforturilor de salvare din orașul în care era în.

După fiecare spectacol Boosler face un dop și apoi vinde obiecte tematice de animale distractive făcute de prietenii ei. Toate veniturile merg la organizațiile locale pe care le selectează. De asemenea, ea analizează personal cererile de fonduri de chirurgie de urgență și are o mare politică că orice donație pe care o faceți va fi rambursată dacă dvs PET are o urgență.

Elayne are o carieră excelentă ca un comedian de standup, dar și-a dat seama că a vrut să facă ceva care a făcut cu adevărat un impact. Ea lucrează din greu pentru a se asigura că este într-adevăr o diferență. Dacă numai fiecare celebritate simțea același mod!

Celebritatea Comedian urmărește inima ei pentru a salva animalele

Ea a ajutat mai mult decât câinii. Ea trimite Granturi de tip mic la organizațiile de animale care au nevoie cu adevărat de ajutor. De asemenea, ea dă timp să se ridice la evenimentele de strângere de fonduri pentru aceste organizații de animale. O dată chiar a zburat în ultimul minut la New York pe propriul său ban, fără a accepta plătiți pentru a acoperi o altă celebritate care a trebuit să anuleze ultimul minut.

Chiar te face să vrei să faci mai mult, nu-i așa? Această femeie este cu adevărat pasionată de a ajuta câini care suferă de rău pr, Bulldogii americani, gropile și rotații. Ea lucrează pentru a ajuta la educarea oamenilor că acești câini sunt dulci și instruiți.

Este grozav să vezi pe cineva cu atâta atenție publică făcând atât de mult bine. Era înăuntru Incorect politic, Spectacolul în seara asta cu Jimmy Fallon, a avut propriul său spectacol de joc și a fost unul dintre primii pionieri ai comediei. În timp ce îi place să-l facă pe oameni să râdă, își ia și slujba de animale.

Celebritatea Comedian urmărește inima ei pentru a salva animalele

Ea a ajutat la salvarea câinilor de la adăposturi mari de ucidere, ajutat să strângă fonduri pentru a ajuta un câine surd să aibă o intervenție chirurgicală cardiacă și să plătească pentru chirurgie limfom pentru altul. De asemenea, ea se concentrează pe ajutorul animalelor să găsească case foster.

Recomandat citit: Cum să devii un părinte favorabil pentru câini

Munca Boosler este o victorie câștigătoare pentru că face bani făcând ceea ce iubește, care este comedie și face o mare diferență pentru atât de multe animale și proprietari de animale de companie. Unele dintre organizațiile pe care le-a donat să le includă Fundația Worldheart a lui Linda Blarire, care promovează advocacy și salvare și Moreno Valley Animal Shelter, care ajută pisicile ferate neutru și spay.

Când vă gândiți la toate animalele, femeia ajută, este inspirată să vedeți ce poate face doar o singură persoană. Ea răspunde adesea la urgențele de animale de companie care vin la ea Twitter și Facebook. Ea spune că sprijină cele mai mici organizații care fac cel mai mare impact.

Comedianul spune că este conștient de faptul că organizațiile mari pierd adesea o mulțime de bani care ar putea ajuta direct animalele. Împărtășirea acestor informații despre Social Media va ajuta mai mulți oameni să învețe despre serviciile sale, astfel încât să o poată conecta cu organizațiile locale sau să ajute mai mulți oameni să obțină fonduri de urgență.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Celebritatea comedian urmărește inima ei pentru a salva animalele